Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 18 septembrie 2023: fiecare om e o insulă, ni s-a spus, iar Săgetătorul își redesenează limitele continentelor fără să invite pe nimeni în călătoria sa inițiatică

Horoscop mâine, 18 septembrie 2023: fiecare om e o insulă, ni s-a spus, iar Săgetătorul își redesenează limitele continentelor fără să invite pe nimeni în călătoria sa inițiatică

Redactor Andreea Baluteanu

Luna intră în Scorpion în horoscopul zilei de mâine, instigând la pasiune, dar imprimând și o ambiție de neînfrânt. Zodiile vor avea șansa de a beneficia de mai multă profunzime spirituală.

Horoscopul săptămânii, 18 - 24 septembrie: zodiile urcă pe scara înțelepciunii și descoperă că sunt capabile de adevărate minuni

Poți ajunge ușor la miezul chestiunilor care te interesează cu adevărat.

Vezi ce îți este sortit în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 18 septembrie, Berbec

Când îți pui mintea cu ceva, nimeni și nimic nu îți poate sta împotrivă, spun astrele. Dar dacă adaugi naturii tale pasionale concentrarea oferită de energiile fecunde ale Fecioarei? Ce reiese e un aplomb profesional cu totul ieșit din comun, așa că nu ar strica să îți programezi o mișcare îndrăzneață la job. Până și obstacolele vor dispărea singure din calea ta!

Horoscop mâine, 18 septembrie, Taur

Jupiter și Luna în Scorpion îți dau mâine pasiunea și determinarea necesare pentru a reuși. Nu ieși din zona de confort, pur și simplu distrugi cu mâinile goale acel zid cu care te împrejmuiseși singur/ă. Întreabă-te ce ai dori să faci acum, dar nu mai sta pe gânduri. Odată ce ai identificat visul, gonește după el. E încurajată mai ales o schimbare de carieră.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Gemeni

Venus și Jupiter „se bat pe tine”, și problema e că fiecare vine cu influențe opuse. Pe de o parte, planeta frumuseții te împinge de la spate să cauți luxul, răsfățul și relaxarea, în timp ce Jupiter arată cu degetul toate oportunitățile fabuloase de care tu nu te bucuri. Soluția e să pleci urechea la amândouă planetele, dar să prețuiești mai presus de toate echilibrul.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Rac

Ceva te deranjează la muncă. Fie că e vorba de colegi individualiști sau incompetenți, de un șef prea autoritar sau pur și simplu de natura activității ori a recompenselor, te gândești să dai bir cu fugiții. Însă mâine îți poți folosi vocea. Răsună tare și limpede, și, și mai important, poate să servească și intereselor celor care nu se pot apăra singuri.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Leu

Conștientizezi că a mai trecut un sezon al tău, dar nu lăsa nostalgia să te inunde. Mai degrabă concentrează-te pe ce va fi și înarmează-te cu ambiția necesară unor noi proiecte. Dedică măcar câteva minute în această zi pentru a cuantifica ce reușite ai avut în sezonul Leului și ce îți dorești neapărat să întreprinzi anul viitor.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Fecioară

Ce energie bună te copleșește, bogată și nutritivă precum roadele toamnei. Te va ajuta enorm să stimulezi aceste vibrații „hrănitoare” planificând o călătorie. Suntem sigure că un semn muncitor ca al tău sigur are zile libere la discreție. Bifând un concediu – chiar și de un weekend – într-o locație care ți se pare incitantă, poți beneficia de o experiență impresionantă.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Balanță

Mulțumește lui Venus care a ieșit din retrograd pentru acest încântător „joie de vivre” care te cuprinde. Ai un apetit de distracție și de socializare cu totul ieșit din comun, iar bucuria de a trăi e contagioasă. Să petreci timp cu prietenii nu a fost nicicând mai indicat, dar fie că ieși în oraș la un pahar de vin sau în club, pune preț și pe sănătatea ta, care se află în continuare în centrul atenției.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Scorpion

Cu Luna în semnul tău, te simți mai „tu” ca niciodată. Parcă fiecare activitate pe care o desfășori în aceste momente îți priește, fie că e vorba să mergi la o degustare de vinuri sau să începi să escaladezi munții semeți ai țării noastre. Primești însă și elan în carieră, acolo unde profiți de pe urma parteneriatelor închegate de natura ta tot mai sociabilă.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Săgetător

Care sunt acele activități de care „ai poftă”, dar care nu rețin atenția celor din jur? Nu strică deloc să le dai curs singur/ă, fiindcă ziua de mâine are înscris pe ea, cu litere aurii și pronunțate, „solitudine”. Dacă ai merge într-o vacanță de un weekend pe cont propriu, te-ai duce la piscină fără însoțitor sau ai frecventa acel curs de social media? Evident, solo?

fata care bea dintr-o cana pe fundalul unor frunze, cu caciula in cap

Horoscop mâine, 18 septembrie, Capricorn

Productivitatea ta e în floare, dar, tocmai pentru că muncești cu atâta sârguință, nu ar trebui să uiți nici să te mai relaxezi din când în când. Răsplătește-te pentru că ai lucrat atât de intens și fă în așa fel încât să bifezi măcar o mică plăcere zilnic. Nu trebuie să fie ceva complicat, poate o mică felie de prăjitură sau un ceai delicios, tentații care pot fi pe ordinea zilei.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Vărsător

Horoscopul de mâine îți celebrează unicitatea. Ești singular, precum un fulg de nea, irepetabil, iar acum grupezi în jurul tău oameni care te apreciază tocmai pentru cât de remarcabil/ă te dovedești. Partea și mai bună e că, cu susținerea lor, vei putea să atingi un prag profesional care ți se părea intangibil. O rudă sau un amic vechi fac această realizare mult mai accesibilă.

Horoscop mâine, 18 septembrie, Pești

Știi care este cel mai mare dar al vieții și cea mai bogată resursă a ei pentru un Pește? Nu posesiunile materiale – știai deja acest răspuns -, nici experiențele – nu ești un Săgetător -, ci mai degrabă oamenii. Celebrează spiritele și sufletele unice din existența ta și mulțumește-le pentru ceea ce ți-au hărăzit. Sunt beneficii de care nici măcar nu ești conștient/ă.

Horoscopul zilei de mâine, 18 septembrie, aduce zodiilor pasiune și determinare cu Luna în Scorpion.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: astrologyanswers.com, womenshealthmag.com

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cât timp ai rezista pe o insulă pustie?
Incepe quiz
Cât timp ai rezista pe o insulă pustie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.