Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 19 aprilie 2023: cerurile se întunecă, Luna se îmbrățișează cu Soarele, iar Racul plantează semințele unui viitor ce va da rod îmbelșugat

Horoscop mâine, 19 aprilie 2023: cerurile se întunecă, Luna se îmbrățișează cu Soarele, iar Racul plantează semințele unui viitor ce va da rod îmbelșugat

Redactor Andreea Baluteanu

Scoate la iveală rebelul din tine, luptătorul feroce în horoscopul zilei de mâine, 19 aprilie. Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Berbec umplu sufletele și mințile de furie și energie furibundă împotriva tuturor sistemelor opresive.

Horoscopul dragostei, săptămâna 17 – 23 aprilie: doar iubirea sinceră și adevărată va calma spiritele în aceste zile agitate

Este timpul ca zodiile să își făurească propria cale, îndepărtându-se inclusiv de alianțele care au funcționat. Nu te teme să îți croiești cu unghiile și cu pumnii drumul către vârf și află cum ești influențat/ă și în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 19 aprilie, Berbec

Eclipsa de Soare și Luna Nouă în semnul tău aduc în discuție ideea de destin și de soartă care va fi puternică pe parcursul următoarelor luni. Vor fi acum intensificate aspecte care țin de identitatea personală, de aspectul fizic și de proiectele noi. Ia decizii acum cu curaj, dar mai ales cu autenticitate. Ele trebuie neapărat să te reflecte așa cum ești.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Taur

Dacă pentru Berbec Eclipsa și Luna Nouă în semnul său au de-a face cu începuturile, pentru tine e pusă în evidență ciclicitatea, sfârșiturile și odihna spirituală. Nu privi cu ochi răi aceste schimbări care au într-adevăr de-a face cu moartea unei părți din tine, ci mai degrabă acceptă că renunțând când nu mai poți obține nimic te vei bucura de o reîntinerire energetică. Poți să scapi de un obicei negativ.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Gemeni

Pe timpul Lunii Noi și Eclipsei în Berbec apar oameni noi în viața ta. Se prea poate să îi descoperi tu sau ca ei să poposească aparent neinvitați. Ieși din casă, căci orice cunoștință făcută acum va avea un rol de jucat în viitorul tău. Oamenii aceștia îți sunt predestinați, meniți să își pună amprenta asupra ta. Atenția trebuie oferită și grupurilor sau organizațiilor din care faci parte.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Rac

Ești aproape de recunoașterea publică în cariera ta sau de intrarea într-o nouă etapă a dezvoltării profesionale. Această reușită trebuie îmbrățișată cu curaj, așa cum îți arată Eclipsa și Luna Nouă, dar și sărbătorită. Ține cont că mâine plantezi semințele unui viitor care va îmboboci și va da un rod îmbelșugat, numai să te consideri capabil/ă de el.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Leu

Educația, informația și publicarea scrierilor și ideilor proprii sunt luminate de contextul astrologic actual. Însă o mare pondere o au și veștile pe care le primești sau datele la care capeți acces. Oricare dintre ele poate avea un rol predestinat și te poate ajuta cumva să îți atingi menirea. Nu lăsa nicio informație să îți treacă pe la ureche fără să o fi analizat pe deplin.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Fecioară

Viitorul e în mâinile tale! Rețelele de conexiune cu oamenii care te pot ajuta în carieră trebuie întărite și îmbunătățite. Dacă nu ai încă un mentor, caută unul în mod activ. De asemenea, orice contract pe care îl semnezi în aceste momente e înscris într-un anume fel în destinul tău și va fi de bun augur. Să îți cumperi casă sau să începi un job nou sunt acțiuni însoțite de succes fulminant.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Balanță

Relațiile sunt în centrul atenției Eclipsei și Lunii Noi! Fie că e vorba despre cele profesionale sau personale, orice conexiune va fi esențială în următorii ani. Imediat după colț te poate aștepta sufletul tău pereche sau următorul partener de afaceri; nu glumim, întâlnirea e spontană și predestinată, așa că va avea un puternic element de surpriză.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Scorpion

Conflictele, obiceiurile, ritualul și rutina și sănătatea sunt ariile în care acționează Eclipsa de Soare în Berbec și Luna Nouă în aceeași zodie. Este timpul să faci tot ce e omenește posibil pentru a scăpa de un obicei toxic, cum ar fi fumatul sau abuzul de tehnologie. Nu va fi ușor, dar cu ajutorul acordat de astre o vei scoate la capăt. Așteaptă-te însă și la opoziție.

fata care se uita pe geam la un cer colorat cu luna noua

Horoscop mâine, 19 aprilie, Săgetător

Ce bine îți priesc Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Berbec, care se desfășoară în casa creativității și a micilor tale plăceri. Scutură de praf relația de dragoste, instaurând noi obiceiuri, cum ar fi ieșiri săptămânale sau promisiunea de a vă strecura zilnic mesaje de încurajare. Firește, și proiectele profesionale sunt încurajate acum.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Capricorn

Ce mai face familia ta? Ce poți întreprinde tu pentru bunăstarea sa sau dimpotrivă, cum îi poți diminua influența negativă pe care o are asupra ta? Acestea sunt aspectele la care ar trebui să te gândești serios în perioada următoare. Luna Nouă și Eclipsa în Berbec fac ca orice schimbare pe care o realizezi să fie prioritară pentru destinul tău.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Vărsător

Primești vești și afli informații neprețuite atât despre tine, cât și despre cei din jur în aceste momente. Fie că descoperi ceva nou despre propria persoană prin intermediul participării la un proiect sau vei fi anunțat/ă despre deschiderea unui capitol nou în viața unui membru al familiei tale, care începe o etapă de viață, depășind o graniță în evoluție, important e că destinul acționează.

Horoscop mâine, 19 aprilie, Pești

Stabilitatea financiară este crezul tău în ultima perioadă, iar Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Berbec vin să cimenteze acest interes. Poți descoperi o sursă de venit sau să scapi de o cheltuială precum o rată, ceea ce trebuie musai sărbătorit. Cumpără ceva scump, la care visai demult: din când în când, un mic răsfăț nu e un capriciu, e chiar o ustensilă de a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Horoscopul zilei de mâine, 19 aprilie, e marcat de un eveniment astrologic rar, o minunată și încurajatoare Lună Nouă în Berbec, întovărășită de o Eclipsă de Soare în același semn.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Cosmopolitan

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.