Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 19 iulie 2023: deși e călcat pe coadă, Scorpionul se abține de la amarnica răzbunare și întoarce și celălalt obraz unui dușman

Horoscop mâine, 19 iulie 2023: deși e călcat pe coadă, Scorpionul se abține de la amarnica răzbunare și întoarce și celălalt obraz unui dușman

Redactor Andreea Baluteanu

Succesul e la o aruncătură de băț în horoscopul zilei de mâine, 19 iulie, și nu oricum, ci în activitatea pe care ți-ai ales-o, în menirea ta. Sextila dintre Jupiter în Taur și Saturn în Pești aduce zodiile mai aproape de calea lor unică, binecuvântată.

Horoscopul săptămânii 17 – 23 iulie: schimbările cosmice majore pot influența deciziile zodiilor, făcându-le să renunțe la planurile în care au investit enorm

Semnele pot câștiga recunoaștere publică a realizărilor lor și pot beneficia de noi oportunități extraordinare.

De partea cealaltă, însă, Luna în Leu și Uranus pot să tulbure acut viața zodiilor.

Află mai multe din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 19 iulie, Berbec

Nu ești deloc în dispoziția de a lua în calcul părerea sau feedback-ul celorlalți în horoscopul zilei de mâine, 19 iulie. Însă, atunci când descoperi cum un proiect drag se duce de râpă, poate că ar trebui să te gândești de două ori înainte să le pui tuturor lacăt la gură. Un amic drag are o sugestie inteligentă, pe care o vei auzi la o întâlnire, seara.

Horoscop mâine, 19 iulie, Taur

Parcursul tău profesional ar putea fi impecabil mâine, dacă ai reuși să te ferești de capcana de a gândi că le poți face singur/ă pe toate. Nu spunem că nu deții capacitățile, ci că îți lipsește mai degrabă suplețea mentală și energia de a termina un munte de proiecte. Nu uita să iei în calcul și opiniile celorlalți, mai ales atunci când e vorba despre un proiect de echipă.

Horoscop mâine, 19 iulie, Gemeni

Din când în când, chiar ar trebui să îi fii recunoscător/are pisicii fiindcă ți-a mâncat limba. De ce spunem „una ca asta”? Fiindcă mâine e nu numai mai inteligent, dar și mai benefic numai să asculți. Liniștea și lipsa de presiune își vor spune cuvântul; te vei regăsi într-o stare excelentă atunci când îți asculți intuiția și nu mai insiști să îți oferi părerea la fiecare cinci vorbe rostite de interlocutorul tău.

Horoscop mâine, 19 iulie, Rac

Ai purtat vreodată acea discuție sensibilă cu prietenul de care simți că te îndepărtezi pe zi ce trece? Se prea poate să dezvolți ranchiună la adresa sa, dar nu din motivele corecte. Amintește-ți că atunci când se petrece o înstrăinare, ambii parteneri sunt vinovați de ea, iar atât timp cât tu nu ai adus în discuție ce anume te deranja, nu te poți aștepta ca celălalt să îți citească mințile.

Horoscop mâine, 19 iulie, Leu

Mustești de imaginație și de creativitate mâine, dar astrele sunt de părere că ar trebui mai degrabă să îți temperezi puțin aceste instincte. Nu spunem că un proiect vizionar nu poate fi revoluționar, dar ceea ce vor clienții sau șefii tăi acum e o abordare mai practică. Pune-te în locul lor și accentuează și beneficiile directe, palpabile, fără să eziți să notezi undeva ideile fantastice care ți-au venit.

Horoscop mâine, 19 iulie, Fecioară

Nu îți stă bine să îți îngropi capul în nisip și să te prefaci că ești un struț care nu are habar de ce se întâmplă în jurul său numai pentru că e prea complicată problema cu care dai piept acum. Știi că ai tot ce îți trebuie ca să depășești această sursă de zbucium care se manifestă în principal pe plan personal, dar care poate surveni și într-o perioadă profesională mai liberă.

Horoscop mâine, 19 iulie, Balanță

Nu negăm faptul că acea persoană care vrea cu tot dinadinsul să se apropie de tine e fermecătoare, dar nu consideri că graba sa e ușor suspicioasă? Ar fi mult mai indicat să începi să îi pui la îndoială nu numai intențiile, dar și manifestările. Mai ales dacă insistă că numai cu tine vrea să împartă un secret (sau o bârfă), e un semnal roșu de alarmă.

Horoscop mâine, 19 iulie, Scorpion

Dă dovadă de compasiune față de acel om care te tot calcă pe coadă de la un timp încoace. Se prea poate ca motivul pentru care te tot „râcâie”, căutând să te scoată din sărite, să fie gelozia sau invidia față de relația sau parcursul tău profesional. Traversezi o perioadă bună la muncă și ai mulți critici și tot atâția rivali. Imaginează-ți însă ce infern emoțional îi determină să se comporte astfel!

fata desenata care are parul in forma de coada de scorpion

Horoscop mâine, 19 iulie, Săgetător

Îți place mult pericolul și te atrage ideea de a trăi pe muchie de cuțit, dar mâine riscurile sunt mai degrabă descurajate. Ai fost atât de precaut/ă, ai acționat atât de inteligent, cu atât de multă grijă, de ce să arunci pe fereastră această prevedere numai pentru o satisfacție de moment? Ia în calcul aceste sfaturi ale astrelor înainte de a face o mișcare nesăbuită.

Horoscop mâine, 19 iulie, Capricorn

Așa cum ai aflat probabil, în viață, nu există un moment perfect sau ideal, dar, dacă ar fi, acesta este. În cazul în care nutrești sentimente aprinse la adresa cuiva sau nu ai făcut încă o mărturisire care fierbe profund în interiorul tău, emoțiile se cer revărsate mâine. Nu numai că exprimi cu acuratețe ce simți, dar se pare că vei avea și un auditoriu atent.

Horoscop mâine, 19 iulie, Vărsător

Îți schimbi radical sentimentele, la 180 de grade, am putea spune, față de o persoană. E posibil ca din iubirea vieții tale să se transforme într-un simplu străin sau dintr-o cunoștință să devină preferatul/a tău/ta numărul 1. La fel de probabil e și să decizi să dai încă o șansă cuiva pe care nu mai credeai că îl vei putea vreodată ierta.

Horoscop mâine, 19 iulie, Pești

Ai șansa acum să devii mai conștient/ă de alegerile tale. Dacă în ultima vreme ți s-a părut că începi să îți duci viața tot mai mult pe pilot automat, recâștigi acum o parte din controlul pierdut. Nu te hazarda însă să iei decizii radicale, e o perioadă în care să te bucuri de latura senzorială a existenței. Mănâncă înghețată, soarbe un vin și iubește din tot sufletul.

Horoscopul zilei de mâine, 19 iulie, rezervă multe „întorsături” sentimentale mai mult sau mai puțin complicate.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce tip de razbunare ai?
Incepe quiz
Ce tip de razbunare ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.