Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 19 iunie 2023: purtată pe aripile karmei, o șansă disponibilă o dată în viață bate la poarta Balanței

Horoscop mâine, 19 iunie 2023: purtată pe aripile karmei, o șansă disponibilă o dată în viață bate la poarta Balanței

Redactor Andreea Baluteanu

Ai în tine puterea de schimbare, forța de a zdrobi obstacole, capacitatea de a te detașa de trecut: influențe rare, date de horoscopul zilei de mâine, 19 iunie. Sextila dintre Jupiter în Taur și Saturn în Pești conturează un aspect plin de armonie, în care semnele reușesc să evolueze umăr la umăr.

Horoscopul dragostei, săptămâna 19 - 25 iunie: zodiile învață să se concentreze pe iubire și pe liniștea găsită în brațele sufletului pereche

Această zi cu potențial extraordinar îți va arăta cum să înveți din greșelile trecutului în timp ce îmbrățișezi din plin potențialul viitorului.

Cum te descurci? Află din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 19 iunie, Berbec

Nu stai bine cu banii? Începe să folosești timpul trecut, fiindcă ai parte de un uriaș boost financiar în acest aspect astrologic rar și atât de profitabil. Sunt șanse să primești o mărire de salariu, să îți fie finanțat un proiect sau să obții o investiție cu potențial fantastic. Cert e că fonduri consistente trag ca un magnet la tine și nu mai trebuie decât să le pui la treabă.

Horoscop mâine, 19 iunie, Taur

De obicei, zodia ta e obișnuită să îi urmeze pe ceilalți, cu dedicare și consistență, așa cum numai un semn de Pământ e capabil să o facă. Însă ziua de mâine scoate la iveală latura ta de lider. Poți străluci în această poziție fie la muncă, fie în relație sau în cercul de prieteni, dar în același timp este posibil și să devii o autoritate în domeniul tău sau un influencer după ce îți exprimi o părere genială.

Horoscop mâine, 19 iunie, Gemeni

Atunci când o ușă se închide, alta se deschide, am fost obișnuiți să credem, dar acum în calea ta apare o oportunitate spectaculoasă fără să fi avut parte de vreun eșec sau pierdere. Universul vrea să te recompenseze pentru eforturi consistente depuse cu râvnă și răbdare, acordându-ți această șansă. Crede în ea chiar dacă pare prea frumoasă ca să fie adevărată.

Horoscop mâine, 19 iunie, Rac

Unde-s doi puterea crește: îți dai seama ce se întâmplă când se adună și mai mulți? Este posibil ca grupul tău de prieteni să vină cu ideea genială de a organiza o expediție într-un loc exotic sau un club ori o organizație din care faci parte să își schimbe în chip fericit sediul. Cert e că mâine ți se extind orizonturile numai cu ajutorul acestor oameni.

Horoscop mâine, 19 iunie, Leu

Întinde-ți aripile, ia-ți avânt și țintește spre înălțimile de necucerit anterior. Mâine ai parte de o super reușită profesională, care vine însă numai după ce îți asumi un risc. Așadar, acceptă acea oportunitate, alege acel proiect greu sau adună-ți curajul cu care ai fost înzestrat/ă pe deplin și oferă-te voluntar/ă pentru acea responsabilitate.

Horoscop mâine, 19 iunie, Fecioară

Din afara țării vin oportunitățile pentru tine, așa că verifică data de expirare a pașaportului, fă-ți bagajele și pregătește-te de călătoria de până acum a vieții tale. E posibil să lucrezi la muncă cu o echipă cu sediul în străinătate, pe care să o și vizitezi în curând, sau să te împrietenești cu un grup din altă țară care să te invite să îi revezi cât de curând, dar la ei acasă.

harta lumii alaturi de aparat de fotografiat

Horoscop mâine, 19 iunie, Balanță

Norocul bate la poarta ta cu viteza vântului, purtat pe aripile karmei. Ai parte de o super realizare și distrugi un obstacol care te împiedica să evoluezi în ceea ce pare a fi o șansă disponibilă o dată în viață. Cu toate acestea, pentru că e implicată planeta Saturn, cu timpul vei constata că nu a fost vorba de baftă, ci că îți sunt recompensate eforturile tale.

Horoscop mâine, 19 iunie, Scorpion

Cineva de care nu erai neapărat deosebit de apropiat/ă te va pune mâine într-o lumină foarte bună. Îi vei fi teribil de recunoscător/are fiindcă atrage atenția tuturor asupra unui talent al tău. O poate face fie prin viu grai, cel mai probabil la locul de muncă, fie în spațiul online, acolo unde vei deveni un soi de vedetă datorită lui.

Horoscop mâine, 19 iunie, Săgetător

Dintr-odată ești înzestrată cu o vedere de uliu. Ochii tăi sunt ca niște lasere care pătrund lucrurile în profunzimea lor, dându-ți certitudinea că ești pe calea cea bună sau indicându-ți exact în ce direcție ar trebui să o pornești. Profită de acest puseu de înțelepciune ca să identifici răspunsul la o întrebare grea sau să depășești un obstacol.

Horoscop mâine, 19 iunie, Capricorn

Nu e deloc frivol să îți dorești să te distrezi de minune atunci când muncești, de fapt, dacă stai să te gândești, acesta ar trebui să fie și scopul în viață. Așadar, mâine ar trebui să te axezi pe a descoperi plăceri nebănuite la muncă, fie că e vorba despre activitatea în sine, despre timpul petrecut cu colegii sau despre recompensele primite.

Horoscop mâine, 19 iunie, Vărsător

Casa ta, cea în care ai investit timp, bani și/sau eforturi în ultima vreme, e sursa celor mai mari recompense. Un coleg de apartament sau o rudă te ajută să găsești un venit suplimentar, realizezi că poți face bani folosind un spațiu adiacent din locuință sau poate că redecorezi, umplând de artă și bucurie un anumit loc.

Horoscop mâine, 19 iunie, Pești

Saturn a pus un puternic accent pe creștere și maturizare în ultima vreme, spun astrele. Comunitatea ta va descoperi acum cât de înzestrat/ă ești și cât de mult ai evoluat în ultima vreme, dar planetele țin neapărat să rămâi autentic/ă și fidel/ă propriului progres. Nu încerca să pari altceva decât ești, oricum îți vor cădea la picioare de admirație.

Horoscopul zilei de mâine, 19 iunie, aduce evoluții extraordinare pentru toate zodiile.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot.com

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce datorii trebuie să îi plăteşti karmei?
Incepe quiz
Ce datorii trebuie să îi plăteşti karmei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.