Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 19 mai 2023: Universul descoperă Gemenilor sensul vieții, o semnificație sacră cu legi guvernate de Alfa și Omega

Horoscop mâine, 19 mai 2023: Universul descoperă Gemenilor sensul vieții, o semnificație sacră cu legi guvernate de Alfa și Omega

Redactor Andreea Baluteanu

Luna Nouă în semnul momentului, Taur, este principalul eveniment astrologic din horoscopul zilei de mâine, 19 mai. Zodiile sunt încurajate să dea totul pentru ambițiile lor profesionale, dar să nu neglijeze nici relația sau dezvoltarea personală.

Plantează semințele evoluției tale ulterioare, pornind de la obiectivele la job la povestea ta romantică, și privește-le mândru/ă cum se înalță la cer.

Află ce îți este rezervat în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 19 mai, Berbec

Luna Nouă în Taur luminează feeric casa banilor și a profesiei tale. Ești sfătuit/ă să ții de buget fără să îți sacrifici însă sau să îți compromiți micile plăceri. Cum e posibil așa ceva? Simplu. Vinde lucrurile pe care nu le mai porți sau accesoriile care nu te mai reprezintă sau caută ca de acum încolo să investești în piese unice, de calitate, în locul fast fashion-ului.

Horoscop mâine, 19 mai, Taur

În loc să te plângi constant de toate relele care s-au abătut asupra ta în viață – și cu siguranță nu au fost neglijabile – mai bine adoptă mâine o atitudine constructivă, lăsându-te influențată și de Luna Nouă în semnul tău. Cum poți proceda? Întreabă-te care au fost lecțiile pe care le-ai învățat din cele mai mari greșeli și suferințe ale tale.

Horoscop mâine, 19 mai, Gemeni

Luna Nouă vorbește cu calm și înțelepciune despre începuturi, însă se înscrie în casa sfârșiturilor și culminațiilor pentru tine. Cum împaci aceste influențe aparent contrare? Pricepând că Universul vrea să îți dezvăluie rostul vieții, un șir neîntrerupt de transformări și preschimbări guvernate de legile Alfa și Omega. Dacă ți se închide o ușă în față, fii cu ochii în patru, cu siguranță se deschide o alta.

Horoscop mâine, 19 mai, Rac

Umanitatea ta e accentuată, o veste minunată pentru cei slabi și fără de ajutor, dată fiind natura ta empatică. Mâine visezi să faci lumea un loc mai bun, Luna Nouă trezind idealistul din tine. Implică-te într-o acțiune de voluntariat sau într-un proiect comunitar, mai ales că te va ajuta să descoperi oameni care gândesc la fel.

Horoscop mâine, 19 mai, Leu

Cu cât ești mai dedicat/ă ambiției tale, cu atât mai bine. Acest eveniment astrologic e favorabil pentru noi țeluri, dar reține și că Lunile Noi stimulează mai degrabă proiectele lente și avansul susținut. Conturează pașii pe care dorești să îi bifezi până la următoarea mișcare de gen din Taur, respectiv Luna Plină și Eclipsa din octombrie, ținând cont că lucrurile făcute încet și cu cap sunt cele mai durabile.

Horoscop mâine, 19 mai, Fecioară

Dorești din suflet să descoperi un loc nou, să îți clătești ochii cu un peisaj sublim sau să dai startul cu curaj unei aventuri. Vestea cea bună e că optimismul tău e complet justificat. Fie că jinduiești să urmezi un curs, să începi o afacere sau să îți iei un an liber în care să călătorești, nu trebuie decât să îți iei inima în dinți. Luna Nouă e alături de tine.

drum care se intinde spre munti sub un cer noros

Horoscop mâine, 19 mai, Balanță

Descoperi secretul alchimic al creării aurului: sau mai degrabă te transformi pe tine, cizelându-ți atât de mult defectele încât le prefaci în chip inspirator în calități. Însă ține cont că nu e ușor și că vei avea nevoie și de ajutorul celorlalți. După ce ai perfecționat, folosește aceste abilități nou dobândite pentru un proiect de succes.

Horoscop mâine, 19 mai, Scorpion

Doi e numărul tău norocos mâine, spun astrele. Tot ce faci, fă în pereche, fie că e vorba despre afaceri sau despre o escapadă romantică. Dar ai grijă și pe cine inviți alături de tine: dacă sunt noi cunoștințe sau cuceriri, evită clar oamenii care gândesc la fel. Ai mult mai multe de învățat de pe urma celor care au un stil de viață diferit.

Horoscop mâine, 19 mai, Săgetător

E cazul să îți asumi cu seriozitate o misiune de wellness. Nu degeaba a fost sănătatea preocuparea ta de căpătâi din ultima vreme. Însă, indiferent dacă ești genul care lâncezește pe canapea sau premiatul cu aur al sălii pe care o frecventezi, găsește o modalitate proaspătă și interesantă de a performa. Ce spui dacă te-ai apuca de sporturi de echipă sau de yoga în parc?

Horoscop mâine, 19 mai, Capricorn

Dragostea insistă să îți reclame toată atenția acum, spun astrele. Dacă ești single, vizualizează și manifestă dorințele pe care le ai în iubire. Totodată, fă-ți un plan de a frecventa evenimente unde să poți întâlni oameni cu care să ai preocupări comune sau creează-ți un profil de dating. Poate fi vorba și de o întâlnire cu muza ta, așa că dacă ai un talent, poți deveni faimos/asă până în octombrie.

Horoscop mâine, 19 mai, Vărsător

Ce impresie îți lasă casa ta? E locul care ar trebui să te împlinească și să te inspire, așadar, acționează în consecință. Pictează un perete în culori vii sau, dimpotrivă, alege o estetică neutră, mult mai „curată”. Fă o schimbare în garderobă sau reîncepe să dai atenție accesoriilor tale. Acestea sunt căile prin care să te simți bine acum.

Horoscop mâine, 19 mai, Pești

Nu mai ai nevoie decât de un microfon la care să îți prezinți ideile; în rest, toți ochii sunt pe tine. Poți câștiga de partea ta un colaborator cu care vei întreprinde lucruri mărețe. Mâine doar discutați și, dacă găsiți repede un teritoriu comun, invită acest om la cafea pentru a diseca pe îndelete și restul detaliilor. În următoarele 6 luni se va concretiza o super afacere!

Luna Nouă în Taur e gata să îți dăruiască lucruri mărețe în horoscopul zilei de mâine, 19 mai! Tu?

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.