Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 2 iunie 2023: karma bună atrage abundență în viața Vărsătorului, copleșit de favorurile cerești

Horoscop mâine, 2 iunie 2023: karma bună atrage abundență în viața Vărsătorului, copleșit de favorurile cerești

Redactor Andreea Baluteanu

Singurătatea e maladie în horoscopul zilei de mâine, 2 iunie, zodiile fiind sfătuite să petreacă cât mai mult timp posibil alături de cei dragi. Trigonul dintre Venus în Rac și Neptun în Pești aduce energii vindecătoare și o aplecare spre iertare care vine ca un balsam pe suflet.

Trei zodii care au mereu impresia că nimeni nu le înțelege

 

Căldura sufletească și confortul emoțional sunt alte caracteristici ale unei zile încărcate numai cu vibrații pozitive!

Află cum ești influențat/ă în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 2 iunie, Berbec

Energiile calde și vibrante ale acestei zile te îndeamnă să infuzezi spiritualitate cuibului tău. Ai un colț unde îți place să te reculegi și să te conectezi cu latura intimă a sufletului tău? Dacă nu, e musai să creezi un astfel de spațiu. Adu un ametist în apropiere, pentru a absorbi toxinele, sau presară câteva picături de ulei esențial de tămâie.

Horoscop mâine, 2 iunie, Taur

Ce bine că e vineri și ai răgazul de a aprofunda relațiile cu cei dragi. Apropie-te de oamenii cu care nu ai mai întreținut legături strânse în ultima perioadă. Vei fi copleșită de nostalgia amintirilor, dar așa se și cuvine într-o zi cu un iz dulce-amar precum cea de mâine. Așadar, prelungește întâlnirea, mai ales că viața profesională poate fi pusă pe un plan secund.

Horoscop mâine, 2 iunie, Gemeni

Primești spor și prosperitate în viața profesională. Secretul alchimic al aurului îți e la îndemână, chiar dacă figurat vorbind (ori, poate cine știe, în mod propriu, căci dacă este cineva capabil de o asemenea reușită, tu ești). Ai șansa inclusiv să transformi un hobby într-o profesie plătită și să impresionezi pe toată lumea cu progresul tău.

Horoscop mâine, 2 iunie, Rac

Străpungi cu acuitatea ta intelectuală cele mai îndepărtate orizonturi, spun astrele. Ai capabilitatea de a înțelege noțiuni complexe acum și ar fi mare păcat să ignori aceste daruri. Dacă nu îți vor servi la jobul de zi cu zi, începe să studiezi un domeniu fascinant și complex. Nu te lăsa limitat/ă sub aceste ceruri atât de generoase: ce spui dacă te-ai iniția în călătoriile spațiale sau în tarot?

Horoscop mâine, 2 iunie, Leu

Iubirea e sentimentul care face viața să merite trăită mâine. Alină un om care suferă având convingerea că Universul caută să îți vindece astfel rănile și ție. Dacă ai absorbit prea multă durere, detașează-te emoțional făcând o baie cu sare, meditând sau plimbându-te în natură ori reculegându-te într-o biserică sau în alt spațiu sacru.

Horoscop mâine, 2 iunie, Fecioară

De obicei, tu ai o atitudine critică, dar mâine parcă nu îți mai poți desprinde lentilele roz de pe ochi. Nu mai știi cum să scapi de toleranță! Nu e deloc greșit să fii dintr-odată atât de bun/ă și de iertător/are, mai ales cât rămâi conectat/ă la intuiția ta și nu neglijezi eventualele semnale care îți atrag atenția. Una e să fii conciliant/ă, alta să ignori sunetele de alarmă!

Horoscop mâine, 2 iunie, Balanță

Sănătatea redevine prioritatea numărul 1 pentru tine acum, și nu doar fiindcă se apropie sezonul costumelor de baie, ci pentru că o cer astrele. Fie că alegi numai feluri de mâncare vegane, te (re)apuci de Pilates sau îți cumperi articole atleisure ca să ai garanția că o să arăți cool la sală, ideea e să te simți bine. Grija de sine nu trebuie să se simtă niciodată ca o pedeapsă.

femeie in pozitia copacului din yoga aflata in mijlocul unui vartej

Horoscop mâine, 2 iunie, Scorpion

Bine ai venit, suflet pereche. Viața ta sentimentală e măturată de un tsunami care caută să pună iar dragostea în prim plan. Însă partenerul/a e complet diferit față de așteptările tale. Poate proveni dintr-un alt mediu, inclusiv din străinătate, sau poate fi un tip/o tipă cu vederi opuse și cu o filosofie cu totul distinctă de viață.

Horoscop mâine, 2 iunie, Săgetător

Te-ai ghemui într-un cocon de liniște de unde să nu mai ieși? Sunt apucături ciudate pentru un Săgetător sadea, dar acest lucru nu înseamnă că reprezintă o greșeală sau că ar trebui ignorate. Dimpotrivă! E timpul să le dai curs, refugiindu-te într-un spațiu reconfortant unde să asculți muzică, să faci o baie sau să urmărești un film de dragoste vechi.

Horoscop mâine, 2 iunie, Capricorn

Cu un asemenea context astrologic magic, să nu te mire dacă vei fi protagonistul/a unei întâlniri proverbiale. Pare să se desfășoare din senin, dar cu contribuția lui Neptun, îți va da impresia că a fost predestinată. Însă nu e obligatoriu ca la poarta inimii să îți bată sufletul pereche. La fel de bine se poate întâmpla să dai nas în nas cu un prieten pe viață.

Horoscop mâine, 2 iunie, Vărsător

Karma atrage abundență în viața ta, așa că, dacă ai avut probleme emoționale sau financiare, pregătește-te de eliberare. Nu sta însă cu mâinile în sân, așteptând să fii copleșit/ă de favorurile celeste. Fă loc pentru aceste energii bune: deretică prin casă ca să scapi de tot ce e în plus și nu îți mai servește sau scrie într-un jurnal ca să procesezi emoțiile negative.

Horoscop mâine, 2 iunie, Pești

Ce context prielnic are pentru tine ziua de mâine, cu Neptun, planeta ta dominantă, la putere. Ai parte de tot ce îți dorește sufletul: fie dragoste pasională, împărtășită și senzuală, fie celebritate și recunoaștere într-un domeniu creativ. Aceste daruri nu vin însă „pe degeaba”: va trebui să te deschizi și tu și să le permiți să pătrundă în viața ta.

Plouă cu magie în viața zodiilor în acest context astrologic atât de ofertant!

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cât de bună este karma ta?
Incepe quiz
Cât de bună este karma ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.