Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 2 noiembrie 2022: inima de Leu bate tare, dar zodia se sperie de intensitatea trăirilor sale pasionale

Horoscop mâine, 2 noiembrie 2022: inima de Leu bate tare, dar zodia se sperie de intensitatea trăirilor sale pasionale

Redactor Andreea Baluteanu

Vești bune din punct de vedere astrologic: trigonul dintre Lună în Vărsător și Marte în Gemeni încurajează voința, curajul și deschiderea. Însă, tot în horoscopul zilei de mâine, 2 noiembrie, conjuncția dintre Lună și Saturn în Vărsător poate să pună zodiilor limite și obstacole și să exacerbeze aplecarea spre depresie.

Citește și: Marte retrograd în Gemeni: cum te afectează, în funcție de zodie

Spre dimineață, Luna se mută în Pești.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 2 noiembrie.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Berbec

Investighezi precum un Sherlock Holmes atent la orice detalii un mister care nu îți mai dă pace. Ești atât de implicată încât îți va fi cu siguranță dificil să te detașezi, dar este ceva care te împinge de la spate să nu te oprești. Dacă ai ajuns însă atât de departe încât ți-ar fi jenă să povestești ce ai făcut, e cazul să dai înapoi.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Taur

Petreci tot mai mult timp cu o persoană pe care o placi, cel mai probabil cineva după care ți s-au aprins călcâiele. Dorești să afli cât mai multe lucruri despre acest om, dar ce te preocupă cu adevărat este necesitatea de a-i atrage lui atenția asupra ta. Nu face însă nimic șocant sau tulburător, căci nu aceasta este calea.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Gemeni

Ești deosebit de interesată de o problemă de sănătate și cauți să te lămurești asupra sa. E adevărat că ești singura care poate descrie cu acuratețe simptomele și care poate spune cum a ajuns în această situație, însă nu te baza numai pe expertiza ta. Și să nu cumva să apelezi la Google pentru un diagnostic.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Rac

Uneori, singurul lucru pe care îl poți face în viață e să te distanțezi de o problemă a ta. E atitudinea care îți e recomandată mâine. Chiar dacă ai impresia că nu poți să te detașezi de o situație de viață și de moarte, e singura soluție. Acceptă în schimb o invitație amuzantă: nu e deloc un gest frivol.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Leu

Deși inima ta de Leu bate tare pentru altcineva, ce te sperie e tocmai intensitatea sentimentelor pe care le nutrești. Ești o zodie de foc, ce atâta teamă față de flăcările ce ți-au cuprins viața? Trăiește această iubire ca și cum ar fi ultima, căci e foarte probabil să te fi întâlnit cu sufletul tău pereche.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Fecioară

Zodia ta are mare nevoie să se liniștească puțin. E posibil să suferi de ceva vreme de simptome fizice care te îngrijorează, ducându-te cu gândul la cele mai îngrozitoare boli. Însă, discutând cu un amic apropiat, poți afla că nu ești nici pe departe singura care simte așa și că de fapt experimentai senzații normale.

fata bruneta care sta pe perna si pe care o doare stomacuk

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Balanță

Simți că îți pierzi controlul asupra situației tale financiare, ceea ce te poate determina să iei o decizie dificilă sau controversată. Se prea poate să accepți responsabilități noi, o colaborare spinoasă sau poate chiar o poziție nouă, ce nu ți se potrivește însă. Cumpănește bine la aceste detalii!

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Scorpion

Zodia ta este sfătuită ca mâine să nu se mai teamă de trecut. Ai vrea să îți împărtășești sentimentele sau să te deschizi, numai că îți aduci aminte doar de experiențe traumatizante, când ți-a fost călcată încrederea în picioare. Ia în calcul că lucrurile nu trebuie să stea și acum așa.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Săgetător

Ceea ce ai de spus, dar mai ales ceea ce nu poți să spui celor din jur te tulbură tare. Se prea poate să fii nevoită să ții un secret și să nu știi cum anume să îl dezvălui. Ai grijă, fiindcă te pot da de gol cele mai mici detalii, și în principal faptul că nu te poți abține să te schimbi pe tine sau obiceiurile tale în lumina celor aflate.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Capricorn

Fii atentă la comportamentul tău într-o dezbatere încinsă. Amintește-ți că vei atrage mai multe muște cu miere decât cu oțet și că, dacă vei trece la amenințări și critici, nu vei rezolva nimic. Mai degrabă prezintă clar avantajele și dezavantajele și vei observa cum orgoliile vor ceda.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Vărsător

E adevărat că ți se face o propunere care nu poate fi refuzată, dar măcar cumpănește bine la ea înainte de a accepta. E posibil să presupună costuri și riscuri ascunse. Ia în calcul de asemenea că ai și capacitatea de negociere și că poți să îți asumi numai o parte din provocare, ceea ce te va ajuta.

Horoscop mâine, 2 noiembrie, Pești

E esențial ca acum să te dedici cât mai mult scopului tău. Dacă vrei să obții ceva, cum ar fi să convingi sau să atragi susținerea unui grup, întreabă-te cât de departe ești dispusă să mergi. Dacă nu ești gata să ajungi până la capăt, mai bine retrage-te, căci cu inima îndoită nu vei face nimic.

Horoscopul zilei de mâine, 2 noiembrie, aduce unele provocări, dar și curaj și voință zodiilor.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.