Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 20 aprilie 2023: în înfruntarea distructivă a egourilor, Berbecul ia o decizie ce trebuia luată demult și nu mai acceptă jumătăți de măsură

Horoscop mâine, 20 aprilie 2023: în înfruntarea distructivă a egourilor, Berbecul ia o decizie ce trebuia luată demult și nu mai acceptă jumătăți de măsură

Redactor Andreea Baluteanu

Urmează o zi mai mult decât interesantă cu intrarea Soarelui în zodia Taur. După ce Berbecul ne-a dăruit ambiție și curaj din plin, începem să coborâm cu picioarele pe pământ și să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții. Existența zodiilor va căpăta din nou un ritm stabil, deși dominat de o lentoare proverbială zodiei de pământ.

4 zodii care vor fi impactate de Mercur retrograd primăvara aceasta! Se lasă cu lacrimi și regrete amare pentru unii nativi

Tot mâine, cuadratura dintre Soare în Taur și Pluto în Vărsător conturează un aspect distructiv care poate duce la înfruntarea egourilor. Se anunță o zi prielnică pentru a ne opune autorităților care ne-au tratat în mod injust.

Cum profiți de aceste caracteristici ale horoscopului zilei de mâine, 20 aprilie? Află din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 20 aprilie, Berbec

Nu te mai mulțumești cu jumătăți de măsură și înțelegi că tu nu ești făcut/ă să trăiești la intensitate mică: așa sună lecțiile pe care ți le servește ziua de mâine. Mai ales pe plan profesional sau financiar, iei în sfârșit o decizie care trebuia luată de mult și chiar dacă aceasta pare înspăimântătoare la început, ai tot ce îți trebuie pentru a obține ce îți dorești. Mâine performanța în orice e la îndemână.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Taur

Visele, de orice fel, și cele cu ochii deschiși, și cele prevestitoare, îți vor arăta în ce direcție e musai să evoluezi. Realizezi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci și ce schimbare se anunță. Această experiență spirituală trebuie îmbrățișată și chiar dacă îți va transmite despre tine ceva ce nu ești pregătit/ă să accepți, precum necesitatea de a adopta un cu totul alt stil de viață, e un semn că evoluezi.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Gemeni

Un grup nou îți arată cum ar trebui să trăiești ca să fii fericit/ă. Se poate să îți fi schimbat recent locul de muncă, să participi la un curs la care să fi întâlnit aceste persoane sau să le cunoști chiar în mediul online și să deveniți rapid prieteni la cataramă. Lasă-te influențat/ă de sfaturile lor chiar dacă în primă fază par incompatibile cu stilul tău de viață.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Rac

Nu te mai ascunde într-un colț de teama laudelor și elogiilor care îți sunt adresate complet justificat. Deși resimți o presiune atunci când ești ridicat/ă la un nivel atât de înalt, preamărit/ă pe un piedestal, scutură-te de obligația autoimpusă de a performa mereu. Mai degrabă ia în calcul că ce se întâmplă e pur și simplu o recunoaștere a talentelor și a creșterii tale.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Leu

Să călătorești cu mintea poate fi la fel de interesant ca atunci când o faci cu trupul, fiindcă te va ajuta să îți extinzi orizonturile. Așadar, chiar dacă nu ai fondurile necesare ca să descoperi un oraș sau o țară la care ai visat mereu, ține cont că poți să faci o expediție pe cale virtuală. Ce trebuie să reții e că e musai să dai dovadă de respect și să te deschizi la rândul tău, împărtășind detalii și despre cultura ta.

femeie care mediteaza in natura intr-un decor cu frunze

Horoscop mâine, 20 aprilie, Fecioară

Nu e nimic greșit dacă nu dorești să împărtășești nimănui detalii despre un vis sau un proiect la care lucrezi acum. Dimpotrivă, mai ales în stadiile primare, e posibil ca având parte de concentrarea ta consistentă și ferit de eventualele descurajări și comentarii, acest plan să înflorească liber. Așadar, urmează-ți intuiția și ține totul secret.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Balanță

Chiar dacă are un gust amar, mai ales atunci când îți e servit de altcineva, adevărul te va salva. Acum el îți e garantat de anturajul tău, așa că ai grijă pe cine păstrezi în calea ta. Oamenii care îți spun ce cred verde în față, te ajută să evoluezi constant și te împing de la spate către succes sunt de preferat lăudătorilor de ocazie care te vor părăsi la prima dificultate.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Scorpion

Vrei să renunți la un obicei negativ sau să scapi de o persoană toxică din viața ta? Mâine vei putea păși pe acest drum sinuos, dar care te conduce spre libertatea trupului și a spiritului, instaurând un obicei pozitiv. O nouă formă de mișcare sau un hobby îți vor reține atenția și preocuparea și îți vor menține mintea ocupată ca să poți uita.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Săgetător

Pare că avansul tău în viață e presărat numai cu obstacole și responsabilități presante. Unele dintre aceste dificultăți sunt împinse în calea ta de o persoană rău intenționată, chiar un dușman. Dar ia în calcul că nici tu nu ești lipsit/ă de resurse. Poți descoperi acum o modalitate creativă de a scăpa de aceste piedici, trebuie numai să îți menții mintea deschisă.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Capricorn

Ai mare grijă atunci când reînvii tradiții sau obiceiuri de familie, mai ales atunci când acestea sunt bazate pe frici din trecut. Unele cutume sunt bune pentru că te ajută să relaționezi cu cei care au fost înaintea ta, fie printr-un spațiu fizic sau emoțional, și te determină să simți că faci parte din ceva mai mare. Dacă tradiția respectivă te închide însă, limitându-te, debarasează-te de ea.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Vărsător

Familia poate fi pentru tine o sursă de descurajare mâine. Le împărtășești un plan sau un proiect măreț pe care îl întâmpină din păcate cu argumente contra. Vor să te protejeze de eșec (nu că eșecul ar fi rău, dimpotrivă), dar tu ai cumpănit deja la acele aspecte negative. Îți vor binele, însă nu te lăsa distras/ă de pesimismul lor.

Horoscop mâine, 20 aprilie, Pești

Anxietatea cauzată de un eveniment trecut e pe cale să te cuprindă din nou. Te-ai ars cu ciorbă, așa că sufli și în iaurt. Însă în loc să cazi iar pradă fricii, amintește-ți că ai mai trecut prin această situație și ai ieșit la liman, așa că deții atât puterea, cât și cunoștințele pentru a evita răul. Ai ajuns atât de departe, înaintează cu curajul pe care l-ai adunat.

Intrarea Soarelui în Taur prilejuiește reîntoarcerea la stabilitate și armonie, dar răsar și câteva conflicte.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
In ce epoca trebuia sa te nasti?
Incepe quiz
In ce epoca trebuia sa te nasti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.