Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 20 septembrie 2023: un bec incandescent se aprinde în întuneric, iar Racul își dă seama că stătea ca pe ace într-o relație „în piuneze”

Horoscop mâine, 20 septembrie 2023: un bec incandescent se aprinde în întuneric, iar Racul își dă seama că stătea ca pe ace într-o relație „în piuneze”

Redactor Andreea Baluteanu

„După muncă și răsplată”, insistă horoscopul zilei de mâine, 20 septembrie. Trigonul dintre Soarele în Fecioară și Pluto în Capricorn te ajută să te faci mai ușor remarcat/ă.

Care este sursa ta de încredere, în funcție de zodie

Folosește această conjunctură favorabilă pentru a cere ceea ce meriți, fie că e vorba de o mărire salarială, de o promovare sau de recunoașterea publică a calităților tale.

Află și ce alte influențe sunt prezente în horoscopul zilei de mâine, 20 septembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 20 septembrie, Berbec

Ai puterea, ambiția și dedicarea de a te ocupa și de cele mai mărunte sarcini de pe lista ta. Nu strică să îți asumi idealuri mai mari decât de obicei și să dedici o zi atât de ofertantă progresului profesional. Sunt încurajate mai ales proiectele de rutină, cele care te plictisesc și de care nu mai știi cum să scapi. Acum ai toată atenția pentru ele.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Taur

Nu mai hrăni scepticul din tine, trimite-l în vacanță pentru o zi ca să manifești puțină magie! Ascultă de ceea ce îți spune intuiția și crede că într-o asemenea zi, cu vibrații pozitive, visurile chiar pot prinde formă din nimic. Ești un sculptor de dorințe pe care ți le îndeplinești singur/ă. Pe de altă parte, fii atent/ă și la indiciile pe care ți le oferă intuiția.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Gemeni

Ce furtună de emoții s-a stârnit dintr-odată în tine. Atât Soarele, cât și Pluto se află în case încărcate și vibrând de intensitate pe cercul tău zodiacal, așa că vei resimți senzații acute, care îți pot părea chiar străine. Te simți ca un alchimist care amestecă într-o eprubetă cu sentimente, neștiind ce o să rezulte și ce o să scoți la iveală. Te-ar ajuta să vorbești cu cineva.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Rac

O anumită relație era „în piuneze” și, tot stând ca pe ace, nu mai știai încotro să o apuci? Astrele îți stârnesc o revelație care se simte ca un bec alb incandescent, aprins în întuneric. Înțelegi că, dacă tot ești pe punctul de a pleca, mai bine să porți o discuție pașnică în care să îți anunți intențiile, dar ai surpriza de a constata că celălalt se schimbă radical din teama de a te pierde.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Leu

Contextul astrologic actual te îndeamnă să fii cât mai concentrat/ă pe munca ta. Adu la tăcere orice fel de distracție pasageră, fie că sunt conversații pe social media cu amicul/a sau mesaje fierbinți cu iubirea ta, și în schimb dedică orice gram de atenție proiectelor. Seara sunt însă încurajate ieșirile în oraș: vei fi seducător/are și atât de convingător/are.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Fecioară

Horoscopul de mâine te sfătuiește să „schimbi foaia” cu o persoană cu care aveai numai conflicte. Așa se schimbă și povestea. În loc să îți impui opinia, cere-i ei/lui mai întâi părerea; deși în final se va face tot ca tine, atitudinea respectivei persoane se va modifica în mod șocant atunci când va ști că și punctul său de vedere este înțeles și respectat.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Balanță

Într-o zi cu o asemenea încărcătură astrologică, natura ta sociabilă și iubitoare de oameni capătă o aplecare spre seriozitate. Încep să te preocupe mai tare problemele personale și chiar te poți regăsi în situația de a face o fixație pe un astfel de aspect. Partea bună este că dobândești obiectivitate; faptul că nu te poți concentra la altceva arată că aici ar trebui să infuzezi atenție.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Scorpion

Crezi cu tărie că, pentru ca un lucru să fie bine făcut, trebuie să îți poarte amprenta. Dar în același timp ar trebui să pricepi diferența dintre a crede și a ști cu siguranță. Realitatea e că de multe ori unirea face puterea; nu trebuie ca un lucru să fie făcut de mâna ta ca să treacă cu succes toate testele de calitate. Să muncești în echipă te va ajuta enorm.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Săgetător

Muncești din răsputeri, petreci din răsputeri: acesta pare să fie motoul tău acum. Și deși nu îți poate nimeni contesta caracterul dedicat și muncitor, poate că ar fi înțelept să mai arunci o privire pe acele finanțe. Dacă cheltui mai mult decât câștigi, îndatorându-te sau consumând de pe carduri de credit sume pe care nu le poți achita, e cazul să iei măsuri.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Capricorn

Lasă-ți imaginația să zburde liberă; să nu cumva să îi pui frâu. Ține la dispoziție un jurnal sau un caiețel în care să îți notezi gândurile. Nu lăsa pe dinafară nicio idee, nici măcar pe cele ce par mai nebunești sau greu de pus în aplicare, fiindcă acest context astrologic e minunat de ofertant. Evită și compania oamenilor; aceste străfulgerări de geniu apar în singurătate.

fata care priveste catre o planeta intr-o lumina rosie

Horoscop mâine, 20 septembrie, Vărsător

Nu e vorba că oamenii vor să profite de pe urma ta; mai degrabă își pun pe prim plan propriile obiective. Nu o să le poți dezvălui intențiile în acest context astrologic axat pe ambiție și realizarea dezideratelor personale, dar poți acționa ca ei, punând accent numai pe agenda ta. E important însă ca țelurile să îți fie bune și să vizeze binele suprem.

Horoscop mâine, 20 septembrie, Pești

Sperăm că te-ai încărcat de energii bune în perioada pe care ai petrecut-o în solitudine, căci parteneriatele dau rod. Sunt încurajate mai ales cele profesionale, așa că, dacă îți dorești pe cineva în echipa ta sau ai nevoie de un colaborator, „dă sfară în țară”, pentru că se va face coadă la ușa ta. Vei avea de unde alege... și poți găsi chiar un potențial suflet pereche.

Horoscopul zilei de mâine, 20 septembrie, aduce zodiilor șansa de a evolua imens.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.