Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 februarie 2023: Taurul își face planuri și Divinitatea râde de ele, provocând un cutremur în viața sa

Horoscop mâine, 21 februarie 2023: Taurul își face planuri și Divinitatea râde de ele, provocând un cutremur în viața sa

Redactor Andreea Baluteanu

Cineva îș bagă nasul în treburile tale în horoscopul zilei de mâine, 21 februarie, și ai ghicit, este vorba despre astre. Cuadratura dintre Mercur în Vărsător și Uranus în Taur dă de pământ cu planurile noastre, chiar și cu cele mai iscusit înfăptuite.

Citește și: Horoscopul săptămânii 20 – 26 februarie: Zodiile trăiesc din plin viața la care au visat dintotdeauna, însă emoțiile pot afecta rațiunea

De asemenea, zodiile vor trebui să fie cu ochii în patru pe obstacole, fiindcă tot ce poate să meargă prost, va merge prost. Trebuie să verifici cu atenție mai ales comunicarea scrisă, oficială sau nu, unde se vor strecura multe greșeli.

Află din rândurile de mai jos cum te influențează horoscopul zilei de mâine, 21 februarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 februarie, Berbec

E adevărat că mâine conexiunea dintre Mercur și Uranus creează numai haos, dar nu e întotdeauna un lucru rău, mai ales când tânjești să îți schimbi stilul de viață. Îți place să dai cu rutina de pereți și să îți faci obiceiuri noi care vor da sau nu randament, căci așa e viața, mereu surprinzătoare.

Horoscop mâine, 21 februarie, Taur

Se anunță o modificare a programului în ziua de mâine. Nu îți face prea multe planuri, căci știi cum se spune: Dumnezeu râde de ele. Va apărea o propunere incitantă, fie sub forma unei invitații într-un loc minunat, fie ca o idee briliantă ce va produce un cutremur în viața ta.

Horoscop mâine, 21 februarie, Gemeni

Ești din fericire cel mai adaptabil semn al zodiacului, așa că transformările și obstacolele de mâine nu prea te iau pe nepregătite. Acestea vor interveni mai ales în călătorii, așa că fii cu băgare de seamă. Toate planificările pe care ți le-ai făcut vor fi date peste cap, dar va apărea ceva mai bun.

Horoscop mâine, 21 februarie, Rac

Apare o schimbare de perspectivă și va trebui să accepți faptul că o anumită decizie a ta nu mai funcționează și este cazul să o schimbi. Cel mai probabil e vorba despre o opțiune profesională, deși poți încheia și relații acum. La suprafață pare a fi o decizie spontană și impulsivă, dar tu o cântărești de mult în mintea ta.

Horoscop mâine, 21 februarie, Leu

Sunt șanse mari ca mâine să primești o veste extraordinară, care va presupune evoluția sau extinderea intereselor tale. Mai ales în iubire, o astfel de informație poate să presupună oficializarea unei relații sau întărirea legături. La job te va determina să îți asumi mai multe responsabilități.

Horoscop mâine, 21 februarie, Fecioară

Să nu te temi și să nu te lași deranjată de faptul că cei din jur, chiar și persoanele cele mai diplomate și mai discrete, îți vorbesc acum mai deschis, aparent fără respect. În realitate această onestitate îți va permite să dialoghezi și să negociezi mai ușor, așa că e un moment prielnic pentru a încheia contracte.

Horoscop mâine, 21 februarie, Balanță

Ești atrasă acum de o idee originală, cu totul deosebită, însă se pare că ești singura interesată de ea. E momentul să lupți acum contra preconcepțiilor și să arăți lumii că ești mai mult decât semnul zodiacal diplomat, ce vrea să îi împace pe toți, și că poți lua o decizie numai în propriul interes.

femeie cu och inchisi al carei chip este inconjurat de vibratii si de lumini aurii

Horoscop mâine, 21 februarie, Scorpion

Se anunță o schimbare de program sau chiar de rutină care are loc în casa ta. Poate că unul dintre membrii familiei își ia un alt job și va lucra în ture, ceea ce inițial vă tulbură tuturor ritmul circadian. Pe de altă parte, este posibil să vină să locuiască și o altă persoană în căminul tău, ceea ca presupune o necesitate de adaptare.

Horoscop mâine, 21 februarie, Săgetător

Ai mare nevoie acum să dai dovadă de originalitate. Găsește cea mai inedită și mai neobișnuită soluție la o problemă care te frământa de multă vreme. Nu înseamnă că, dacă nu a mai adoptat nimeni această măsură în afară de tine, nu va funcționa: tocmai aici face geniul diferența.

Horoscop mâine, 21 februarie, Capricorn

E vital acum să fii cât mai productivă, nu pentru a impresiona la job, ci pentru a crea spațiul necesar unor discuții în profunzime, de o sensibilitate aparte, mai târziu. Un om cu care întrețineai o relație distantă te va surprinde confesându-se și de aici se vor revela tot felul de lucruri surprinzătoare.

Horoscop mâine, 21 februarie, Vărsător

Încearcă să nu privești schimbările de rutină și de program ca pe un lucru rău. Deși acestea vor revendica originalitate și flexibilitate, vor avea și cel puțin o consecință pozitivă. Așa reușești să te apropii de cineva cu care nu ai mai vorbit de mult și care, cu aceste perturbări, îți redevine apropiat.

Horoscop mâine, 21 februarie, Pești

Primești vești surprinzătoare, de natură pozitivă, despre niște bani sau despre starea ta de securitate financiară. Se prea poate să obții o sumă pe care o așteptai demult, dar la care nu mai sperai, și acest lucru să antreneze multe modificări în stilul tău de viață. Nu ne facem însă griji, căci ești o zodie adaptabilă.

Horoscopul zilei de mâine, 21 februarie, aduce zodiilor modificări de rutină și program.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cine va râde la înmormântarea ta?
Incepe quiz
Cine va râde la înmormântarea ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.