Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 iunie 2023: e Solstițiul de vară, și gardianul galactic al Leului, Soarele, dă startul sejurului de rejuvenare cosmică pentru zodia de foc

Horoscop mâine, 21 iunie 2023: e Solstițiul de vară, și gardianul galactic al Leului, Soarele, dă startul sejurului de rejuvenare cosmică pentru zodia de foc

Redactor Andreea Baluteanu

Susținerea emoțională devine prioritară în horoscopul zilei de mâine, 21 iunie. Solstițiul de vară coincide cu intrarea Soarelui în zodia Rac și cea mai lungă zi a anului. Emotivitatea e sinonimă acum cu puterea, pe măsură ce ne permitem să ne descoperim rezervele acute de forță interioară.

Horoscopul dragostei, săptămâna 19 - 25 iunie: zodiile învață să se concentreze pe iubire și pe liniștea găsită în brațele sufletului pereche

Tot mâine, Ceres intră în Balanță, astfel că reușim să echilibrăm mai ușor timpul dedicat celorlalți și nouă înșine.

Află de mai jos cum arată predicțiile pentru ziua de mâine, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 iunie, Berbec

Pregătește-te să închei în forță o perioadă super productivă din punct de vedere profesional, cu o ultimă lovitură de geniu. Dar după această inițiativă, ia pauză, căci Soarele care intră în Rac dorește să îți creeze un sanctuar al confortului. În următoarea etapă ești încurajat/ă să pui accent pe odihnă și pe revitalizarea relațiilor sociale.

Horoscop mâine, 21 iunie, Taur

Aruncă un ochi pe programul stabilit pentru următoarele patru săptămâni și amână cât de multe activități extenuante și de rutină: nu o să ai timp de ele cu toată energia fecundă și extravagantă a Soarelui în Rac, în sectorul sociabilității tale. Agenda îți va fi plină de întâlniri, de reuniuni, de spectacole și de concerte, iar dorința de a petrece e surprinzător de mare pentru semnul tău.

Horoscop mâine, 21 iunie, Gemeni

S-a mai dus un ciclu pe care Soarele l-a petrecut în semnul tău. Ultimele rămășițe de energie pe care astrul zilei ți le oferă ar trebui dedicate unui proiect inovator și revoluționar. Sectorul profesional și financiar are parte și de atenția Racului, care te va ajuta să obții o sumă importantă de bani. Nu pică din cer, e pe deplin meritată.

Horoscop mâine, 21 iunie, Rac

E timpul să îți pui dorințele în prim plan. Cu Soarele care intră în semnul tău, Universul pleacă în sfârșit urechea la visele tale. Trebuie însă să știi ce să îi ceri, nuanțează astrele. Dacă habar nu ai care îți sunt obiectivele, petrece o parte din ziua de mâine notându-le pe o foaie de hârtie. Nu trebuie să fie nimic final, doar un punct de plecare.

Horoscop mâine, 21 iunie, Leu

Gardianul tău galactic, Soarele, și-a dat întâlnire cu Racul, și e gata să dea startul sejurului tău de rejuvenare cosmică. Cu alte cuvinte, ești îmbiat/ă la odihnă. Nu-ți propune nimic pentru următoarea perioadă, decât să digeri experiențele pe care le-ai avut și să o iei mai ușor, făcând loc pentru eventuala creștere. Singurul tău obiectiv trebuie să fie lipsa completă a oricărui obiectiv.

Horoscop mâine, 21 iunie, Fecioară

Horoscopul zilei de mâine te îndeamnă să îți amintești că e vară și să pui pe pauză proiectele profesionale. Ce ai face dacă nu ar exista reguli și dacă nu ar fi oameni cu mentalități închise care să te controleze? E o întrebare îndrăzneață și cu siguranță va atrage după sine un răspuns la fel de provocator. Însă e vital să îl obții.

fata alb negru desenata cu flori si frunze in par

Horoscop mâine, 21 iunie, Balanță

Nu te teme să îți evidențiezi acum latura ambițioasă. Nu e nimic în neregulă cu a avea obiective și a face tot ce e necesar pentru îndeplinirea lor, mai ales cât timp nu tulburi pe nimeni. Fiind un semn cardinal, ești supus/ă evoluției, și să nu te mire dacă oamenii din jur vor tânji după oblăduirea ta. Aceștia își doresc să fie conduși de o zodie ca tine.

Horoscop mâine, 21 iunie, Scorpion

Dacă ai fost absorbit/ă într-o dramă emoțională ce părea să nu mai aibă sfârșit, claustrat/ă în bula ta din care nu mai știai cum să ieși, intrarea Soarelui în Rac îți redeschide în sfârșit apetitul pentru aventură. Realizezi, oricât de mult ar suna a clișeu, că lumea e mare și problemele tale, atât de mici în comparație cu ea, și te distanțezi în mod sănătos.

Horoscop mâine, 21 iunie, Săgetător

Vei dori acum să stabilești conexiuni emoționale intime, mult mai puternice. Tot ce vrei este să fii aproape de cineva cu care să rezonezi pe deplin, trup și suflet. Așadar, este timpul să adâncești o relație care se răcise sau să îți deschizi inima față de cineva nou, cu care simți că te potrivești la perfecție. Nu te teme să îți pui inima pe tavă.

Horoscop mâine, 21 iunie, Capricorn

Parteneriate utile și pline de beneficii sunt puse în lumină. E ușor, mai ales pentru un semn determinat, să își ducă viața pe pilot automat, dar pentru a ajunge acolo unde îți dorești, e esențial să rămâi racordat/ă la visele tale, dar să știi și care sunt aliații ce te pot ajuta să le îndeplinești. Găsești acești oameni speciali alături de tine mâine.

Horoscop mâine, 21 iunie, Vărsător

Intri într-o perioadă benefică, în care vei pune mai mult accent pe sănătatea și vitalitatea ta. Așadar, profită stabilind niște obiceiuri bune. Nu e cazul să îți pui interdicții, mai bine e să cultivi rutine mărunte, care să îți aducă energie, claritate mentală și o atitudine pozitivă. Fă pași mici, dar pe care să știi că îi vei putea bifa mult timp de acum încolo.

Horoscop mâine, 21 iunie, Pești

E timpul să strălucești! Sperăm să nu fii timid/ă sau, dacă ești, să reușești să te deschizi, căci urmează să ai cele 15 minute de faimă în timpul pe care Soarele îl petrece în compania Racului. Dacă nu îți place ideea că totul va fi numai despre tine, nu e bai: alege o cauză în care crezi, asupra căreia să atragi atenția în perioada imediat următoare.

Horoscopul zilei de mâine, 21 iunie, aduce zodiilor un context extraordinar de evoluție cu Solstițiul de vară.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.