Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 mai 2024. Scorpionul poartă o conversație cu un schelet ascuns în dulap, dar trauma dezgropată îi deschide ochii și îi luminează mințile

Horoscop mâine, 21 mai 2024. Scorpionul poartă o conversație cu un schelet ascuns în dulap, dar trauma dezgropată îi deschide ochii și îi luminează mințile

Redactor Andreea Baluteanu

Dă minții o pauză, chiar de la începutul sezonului Gemenilor, da! În horoscopul zilei de mâine, concentrarea e aproape o misiune imposibilă din cauza opoziției dintre Lună în Scorpion și Mercur în Taur.

Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 mai: orgoliul stârnește discuții înflăcărate în cuplurile din zodiac și poate face dragostea să se stingă

Și comunicarea e negativ afectată, semnele ajungând ușor la certuri și conflicte de putere și orgolii.

Află mai multe de mai jos despre contextul horoscopului zilei de mâine, 21 mai, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Berbec

La câte conexiuni sociale ai stabilit și ești pe punctul de a stabili, nu e de mirare că simți că nici nu mai știi că unu și cu unu fac doi. Soluția e o libertate mai mare. Nu îți mai aglomera programul, renunță la orele suplimentare și caută să îți minimizezi și responsabilitățile familiale. Începe pauza ta cosmică și ai toate motivele să te bucuri de ea.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Taur

Mult ai robotit în ultima vreme. Ai lucrat intens în spatele cortinei, fără să primești niciun strop de apreciere pentru hărnicia ta, ba dimpotrivă, mulți ți-au pus mai degrabă bețe în roate. Ce să mai spunem despre sacrificiile dezinteresate pentru ceilalți? Ideea e că ai acumulat multă karma bună, și dacă nu o să te culci pe lauri, atunci Universul va deschide pentru tine căile abundenței.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Gemeni

Tocmai a început sezonul tău, tot ce mai trebuie să faci e să te bucuri de recompensele celești. Așadar, las-o mai moale cu munca, pur și simplu savurează senzația că acum joci în propriul tău serial și mai ești și rolul principal. Nu e o comparație accidentală, chiar vei simți că ești un fel de vedetă căreia i se deschid ușor toate ușile ce apar în cale.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Rac

Te simți de parcă ai fi ieșit dintr-o lungă și caldă hibernare. Ești ușor zăpăcit/ă, chiar distrat/ă, și adevărul e că tot ce își dorești e să te întorci înapoi în acel cuib protector. Dar viața îți bate la ușă, așa că, cumva, va trebuie să performezi. Cu toate acestea, alege activități pe care le poți desfășura la tine acasă, în singurătate. Un proiect secret e o idee de excepție.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Leu

Ar fi tare util un jurnal, dintr-acelea cu însemnări zilnice, căci se pare că o idee sau o străfulgerare de intuiție pe care ai avut-o pe 20 aprilie poate fi de minune explorată acum. Conjuncția de atunci, dintre Uranus și Jupiter, își dezlănțuie pe de-a-ntregul potențialul în horoscopul zilei de mâine. Numai să-ți amintești care a fost.

imagine realizata de inteligenta artificiala pe care e imprimat chipul unei femei pe un jurnal

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Fecioară

Se pare că sorții îți tot surâd de la o vreme în carieră. Mâine șansele pot să vină chiar din două părți! Se despart două potențiale căi în carieră sau poate că va fi necesar să alegi între jobul part time și cel full time ori între un hobby și meseria ta de zi cu zi. Nu te teme, orice opțiune ai lua îți va afecta într-un mod pozitiv, chiar dacă diferit, viitorul, așa că cumpănește bine!

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Balanță

Viitorul sună bine, orice ai alege pentru el, numai ia hotărârea cu inima, nu cu mintea sau cu portofelul. A noua ta casă primește din plin energie de la Gemeni, prin urmare mâine e un moment bun ca să planifici o călătorie. Cum am spus, să fie într-un loc care surâde sufletului tău, așa că nu te gândi neapărat la bani, căci vei face tu cumva rost de ei.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Scorpion

Se pare că dai nas în nas cu unul dintre scheletele tale din dulap și împreună purtați o conversație revelatoare. Ceea ce îți spune această traumă demult îngropată îți va deschide ochii! Tot ce trebuie să faci e să asculți și să îți aduni puterea de a înfrunta ce scoate la iveală subconștientul. Ai puterea de a o face, așa că nu te fofila.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Săgetător

Precum în cazul multor zodii, și ție ți se deschid acum două căi. Una e cea a evoluției profesionale, cealaltă a distracției și a timpului petrecut cu familia. Ține cont că nu ai energie pentru amândouă, nici să nu te gândești că o să faci tu cumva ca să ieși cu bine la liman, scăldat/ă în luminița metaforică de la capătul tunelului.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Capricorn

Horoscopul de mâine te îndeamnă să fii mai conștient/ă de sacrificiile pe care le faci pentru familie. Nu spunem să încetezi să ai grijă de copiii tăi sau să te dedici unui părinte, numai să realizezi câte „rupi” de la tine în acest proces și ce găuri va trebui să astupi sau să coși în cele din urmă. Sunt necesare unele schimbări de stil de viață și mai mult accent pus pe tine.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Vărsător

Iubirea, atenția acordată propriei persoane și compatibilitatea amoroasă sunt intensificate. Așadar, să nu te mire dacă partenerul/ e mai atent la dorințele tale, insistând să îți facă pe plac. Comuniunea cu cel drag e mai profundă, iar viața redevine ușoară și plăcută. Totodată, e și o zi bună pentru a pune bazele unui proiect creativ sau a face un copil.

Horoscop mâine, 21 mai 2024, Pești

Ce spune spațiul în care trăiești despre tine? Cât de curând, universul domestic va deveni mai important ca niciodată, iar astrele își doresc să duci cea mai bună viață cu putință. Fie că asta înseamnă să te întorci acasă, la origini, să redecorezi și să investești bani în cămin sau, dimpotrivă, să te muți, chiar pe cont propriu, într-un alt oraș, important e să asculți de inima ta.

Horoscopul de mâine, 21 mai 2024, reduce acuitatea mentală, dar poate face mai puternic glasul sufletului.

 

Surse foto: pixabay, pixabay

Surse articol: charlottetilbury, refinery29, stylecaster, astrologyanswers

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce talent ascuns ai?
Incepe quiz
Ce talent ascuns ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.