Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 21 octombrie: din revelație în revelație, Racul ajunge la iluminare

Horoscop mâine, 21 octombrie: din revelație în revelație, Racul ajunge la iluminare

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Astrele ne oferă o perioadă de pauză în horoscopul zilei de mâine, așa că nu vor avea loc evenimente astrologice noi. Suntem însă în continuare afectate de influențele în curs, așa că nu te teme, nu te vei plictisi!

Descoperă în rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 21 octombrie! Află la ce să te aștepți din partea astrelor!

Află ce îți aduce și horoscopul săptămânii 18-24 septembrie!

femeie ganditoare pe un fundal negru cu un fluture pe gura

Horoscop mâine, 21 octombrie, Berbec

Deși ții cu dinții de o relație pe care o consideri atât de prețioasă, mâine va trebui să accepți că nu ai nicio șansă de a te bucura de ea. Sunt prea multe diferențe între voi ca să mai puteți construi ceva și tot ce poți să faci este să mulțumești pentru lucrurile bune pe care le-ai primit și să mergi mai departe.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Taur

Mâine îți va veni o idee de milioane, chiar revoluționară, care poate schimba în bine viața multora, însă pentru a o pune în practică e musai să intri în conflict cu o autoritate. Deși pe tine astfel de opoziții te sperie, pentru că nu îți stau în fire, ține cont că te vor duce acum mai departe decât ai crede. Luptă pentru proiectul tău!

Horoscop mâine, 21 octombrie, Gemeni

Constați mâine că una dintre cele mai dragi idei ale tale, de natură filosofică, deja nu mai are aplicabilitate. Te simți zdruncinată deoarece este posibil să fi dat formă multor decizii esențiale plecând de la aceste principii, dar acceptă că este cazul să renunți la aceste credințe. Atunci când o vei face, cu adevărat, vei realiza și cât de limitative erau.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Rac

Lumea ta se poate schimba mâine! Rutina existențială va fi tulburată de o veste la care nu te-ai fi așteptat, dar care te ia prin surprindere fiindcă așa îți este menit. Vei fi dintr-odată conștientă de ceva dramatic sau tragic ce se întâmplă în jurul tău și vei realiza că tu ești cea care trebuie să schimbe această situație.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Leu

Nu toată lumea trebuie să fie de acord cu tine și nu înseamnă că dacă cineva a respins o propunere a ta trebuie să te retragi cu coada între picioare. Dimpotrivă, astrele sunt de părere că mâine e vital să lupți pentru ceea ce crezi. Ține însă cont și de criticile care ți s-au adus și încearcă să vezi dacă nu poți aduce îmbunătățiri ideii tale.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Fecioară

Oricât ai adora să îți îndeplinești în chip exemplar activitățile zilnice, mâine e de preferat să te bucuri puțin de viață. Învață ceva nou sau acceptă propunerea celor dragi de a frecventa un loc sau de a avea o experiență inedită. Va fi mai simplu decât ai fi crezut și nu așa costisitor cum îți închipuiai.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Balanță

Nu îți poți menține aceeași fațadă calmă și diplomată și în același timp să trăiești o relație intensă, îți spun astrele. Dacă simți că te copleșesc emoțiile, permite-ți să le experimentezi; până la urmă, sunt și ele o parte din viață. Dar, pe de altă parte, nu strică nici să dozezi un pic de calm într-o discuție importantă pe care o vei purta acum.

cap de statuie cu un sirag de flori

Horoscop mâine, 21 octombrie, Scorpion

Tinzi să dai vina integral sau, dimpotrivă, să oferi toți laurii unei alte persoane pentru o schimbare tulburătoare care s-a petrecut în viața ta în ultima perioadă. Dar mai degrabă acceptă că și tu ești la fel de implicată și amintește-ți că atragem oamenii care au aceleași opinii și gânduri ca noi.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Săgetător

Ești peste măsură de mândră de o schimbare în bine pe care ai adus-o stării tale de sănătate, dar, în loc să te susțină, oamenii dragi doresc să te oprească din evoluție. E vorba de o diferență de mentalitate care îi determină să se comporte astfel. Nu îți vor răul, numai că nu înțeleg încotro te îndrepți și nu trebuie să îi lași să te descurajeze.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Capricorn

Atunci când încerci să decizi dacă să îți asumi sau nu un risc care pare înspăimântător mâine, ia în calcul că există aspecte pe care nu le cunoști și care pot lucra în mod favorabil pentru tine. Astrele îți insuflă curaj și te îndeamnă să nu mai gândești atât de mult și să te pui pe treabă.

Horoscop mâine, 21 octombrie, Vărsător

Ești afectată de faptul că nu mai faci lucruri la fel de interesante ca în trecut? Ieși mai puțin sau călătorești rar? Adevărata distracție nu înseamnă numai aceste mici plăceri. Te poți bucura la fel de mult de oamenii tăi dragi: de ce nu ai pregăti o cină la tine acasă, creându-ți singură prilejuri de a te simți bine?

Horoscop mâine, 21 octombrie, Pești

Pacea pe care o simți atunci când îți confesezi un secret te poate determina să renunți la orice formă de precauție și să te apuci să strigi în gura mare tot ce simți. Dar nu e cea mai bună idee. Lecția pe care trebuie să o deprinzi de aici este că îți poți permite ca din când în când să te mai deschizi și că lumea e mult mai înțelegătoare decât crezi.

Horoscopul zilei de mâine, 21 octombrie, permite zodiilor să se bucure de câteva revelații extrem de interesante.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.