Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 22 iulie 2022: Balanța scapă în ultima clipă din ghearele unui șarlatan pus pe trădări și înșelăciuni

Horoscop mâine, 22 iulie 2022: Balanța scapă în ultima clipă din ghearele unui șarlatan pus pe trădări și înșelăciuni

Redactor Andreea Baluteanu

Lumina reflectoarelor strălucește pe toate zodiile, fără nicio excepție! Poate că nu în mod egal, dar faptul că Soarele intră în Leu transformă horoscopul zilei de mâine, 22 iulie, într-un curcubeu al fericirii și al bucuriei.

Energiile sunt intense, vibrante și ușor dramatice, și până și cele mai rezervate și timide zodii vor dori să se situeze în centrul atenției.

Află din rândurile de mai jos ce este prezis semnului tău în horoscopul zilei de mâine, 22 iulie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 22 iulie, Berbec

Vei descoperi acum că te-ai întărit atât de mult încât respingerea sau criticile celorlalți au ajuns să te motiveze, nici pe departe să te descurajeze. Ești capabilă de lucruri mărețe și ai toate șansele să depășești chiar propriile tale așteptări, spulberându-le în acest timp pe ale celor din jur.

Horoscop mâine, 22 iulie, Taur

Știi care este cel mai bun antidot la frică? Ai ghicit, libertatea. Așteptările care tu sau ceilalți le au de la tine s-au transformat dintr-un imbold într-o povară care apasă tare pe umerii tăi fragili. Lasă-ți loc să mai faci și ce îți place și nu te mai gândi numai la progresul personal sau profesional: viața înseamnă mai mult decât doar a evolua.

femeie fericita care sta pe un deal acoperit cu flori

Horoscop mâine, 22 iulie, Gemeni

Un mentor sau un profesor te va necăji mâine cu niște comentarii nelalocul lor. Deși o face cu cele mai bune intenții, poate să îți distrugă un vis din temelii sau să te descurajeze din a da tot ce ai mai bun. Indiferent de cât de talentat sau priceput îl consideri, amintește-ți că nu știe nimic despre tine și capabilitățile tale.

Horoscop mâine, 22 iulie, Rac

Ți se pare greu să te deschizi sau să trăiești viața din plin din cauza unor rezerve sau griji personale? Ți-e teamă mai ales că nu vei scăpa niciodată de aceste frici? Fac parte din tine, dar asta nu înseamnă că nu le poți combate sau chiar asculta, uneori. Sunt situații în care frica nu te învață de rău, așa că fă pace cu ea.

Horoscop mâine, 22 iulie, Leu

Permite-ți să strălucești mâine, mai ales că Soarele intră în semnul tău (la mulți ani!). Chiar dacă cineva apropiat caută să te rețină în umbră din invidie, nu mai accepta să îți estompezi culorile scânteietoare de dragul său. Nimeni nu are dreptul de a te împiedica să fii cine ești cu adevărat.

Horoscop mâine, 22 iulie, Fecioară

Există cineva care îți face rău în mod intenționat și deliberat și care sădește cu intenții malefice îndoiala în sufletul tău. Acest om ți-a alterat deja încrederea în forțele proprii și credința în bine. Nu are ce căuta în anturajul tău, așa că asigură-te că vei tăia cât de curând orice legături cu el.

Horoscop mâine, 22 iulie, Balanță

Constați mâine că o persoană căreia i-ai acordat toată încrederea și afecțiunea ta nu e nici pe departe cine pare. De fapt, se dovedește un trădător de cea mai joasă speță care a profitat în atâtea moduri de tine. Partea pozitivă e că, de cum vei afla ce fel de om e, îl vei respinge și îți vei pierde pentru totdeauna interesul.

fata frumoasa si machiata pe un fundal grunge

Horoscop mâine, 22 iulie, Scorpion

Cineva din familie sau un amic apropiat își arată în mod direct dezacordul față de o persoană care abia a intrat în viața sa. Chiar dacă motivele sale par puerile, va insista să îi dai ascultare. Se pot stârni de aici conflicte de ambele părți, dar ceea ce e musai să îți amintești e că tu ești cea care decide.

Horoscop mâine, 22 iulie, Săgetător

Sacrificiile pe care le-ai făcut pentru altcineva se vor dovedi acum inutile. Nu numai că acest om nici nu le-a conștientizat, dar le dă cu piciorul atunci când refuză să te susțină la rândul său, deși are toate mijloacele. Învață neapărat o lecție de aici și fii mai rezervată pe viitor.

Horoscop mâine, 22 iulie, Capricorn

Fie că nu stai bine cu banii sau pui deoparte pentru ceva major, să știi că mâine îți va fi imposibil să îți cumperi ceea ce îți doreai. Nu fi prea dură cu tine, poate că nici nu aveai nevoie de acel produs sau serviciu. Recompensează-te însă, făcând ceva frumos pentru propria persoană ca să te simți mai bine.

Horoscop mâine, 22 iulie, Vărsător

Te pregătești pentru o bătălie cruntă, cea cu tine, și te comporți precum un general iscusit care știe exact unde să lovească, spun astrele. Această atitudine îți va face mult rău și din cauza ei vei ajunge să pierzi enorm de mult. Mai bine încearcă să îți adresezi numai afirmații pozitive, așa cum ai proceda cu un prieten greu-încercat.

Horoscop mâine, 22 iulie, Pești

Te abții mâine să spui ceva important de frica de cum vei fi percepută. Poate că cineva face o afirmație periculoasă și greșită sau ți se cere opinia într-un domeniu la care te pricepi de minune, dar te codești să vorbești. Înțelege de unde vine reticența ta ca să te poți vindeca de ea.

Horoscopul zilei de mâine, 22 iulie, aduce zodiilor șansa de a evolua și de a căpăta curaj cu Soarele în Leu.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot.com

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Încredere sau trădări? Pe ce se bazează relaţia ta?
Incepe quiz
Încredere sau trădări? Pe ce se bazează relaţia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.