Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 22 mai 2023: Vărsătorul zboară din floare în floare în căutarea unei nestemate, un spirit înfrățit sau un suflet pereche

Horoscop mâine, 22 mai 2023: Vărsătorul zboară din floare în floare în căutarea unei nestemate, un spirit înfrățit sau un suflet pereche

Redactor Andreea Baluteanu

Marte inflamează spiritele în horoscopul zilei de mâine, 22 mai. Cuadratura dintre Marte în Leu și Jupiter în Taur va suscita lupte intense și pătimașe de putere, determinând zodiile să se comporte de parcă fiecare ar deține dreptul absolut asupra adevărului.

Vechile surse de ranchiună pot ieși la suprafață, iar semnele sunt sfătuite să nu se implice în discuții în contradictoriu.

Cum traduci aceste influențe în funcție de zodie? Află!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 22 mai, Berbec

Latura ta de artizan și de creator este pusă magistral în valoare în cursul zilei de mâine. Intră în magazinele de specialitate pe propria ta răspundere, căci e posibil să pleci cu plasele pline de cumpărături și portofelul gol. Nu e nimic în neregulă cu a cultiva aceste aptitudini, dar, fie că investești în bricolaj sau în instrumente de pictură, interesul tău nu va avea viață lungă.

Horoscop mâine, 22 mai, Taur

Familia te sprijină cu căldură atunci când vine vorba despre manifestarea unui țel care și pe tine te speria prin ambiția sa. De la ei nu auzi însă decât încurajări. Nu numai că îți oferă toată susținerea, dar te determină și să gândești liber și să îndrăznești mai mult decât ai fi crezut că e posibil. Ai în rude cel mai mare fan!

Horoscop mâine, 22 mai, Gemeni

„Mâini dibace și talent din plin”: așa ți s-ar putea spune în cursul zilei de mâine. Transformi în aur tot ce atingi fie că te apuci de reparații prin casă sau de un proiect DIY, iar reușita e ca și garantată. Oricum ar fi, găsește ceva de făcut cu mâinile, căci altfel vei fi traversat/ă de o energie neliniștită pe care nu vei ști cum să o consumi.

Horoscop mâine, 22 mai, Rac

Banii curg în direcția ta mâine într-o formă sau alta: contextul astrologic îmbie la prosperitate. Poți să obții și fonduri care ți se datorau demult, dar și un premiu sau un alt fel de recompensă financiară. În același timp e însă posibil să primești în dar un obiect costisitor, pe care să îl poți vinde sau amaneta la nevoie.

Horoscop mâine, 22 mai, Leu

Manifestarea talentelor e prielnică în aceste momente. Ce te-ai imagina făcând pentru tot restul vieții? Pune în practică acea abilitate, fără să te gândești prea mult la rezultat. Atunci când manifești pasiune în ceea ce faci, admiratorii și fanii vor urma. Nu ne-am ales întâmplător cuvintele, căci se pare că poți deveni o mică vedetă.

Horoscop mâine, 22 mai, Fecioară

Productivitatea ta e un etalon mâine. Dar pentru că ai atât de multă energie, nu ar strica să o consumi și prin intermediul unui sport. Fie că ridici greutăți, mergi să îți lucrezi mușchii la sală sau faci yoga, esențial e să îți depășești limitele în compania unui antrenor care să aibă experiența necesară prin care să îți verifice progresul.

Horoscop mâine, 22 mai, Balanță

Am greși să spunem că ai un calendar social plin când acesta e chiar mai încărcat de atât: poți spune că dă pe dinafară. E posibil să ai în program un eveniment important, așa cum e o nuntă sau un botez, dar la fel de bine poți participa la o festivitate de absolvire, la o zi de naștere sau la un baby shower. Cert este că te distrezi de minune.

Horoscop mâine, 22 mai, Scorpion

Zodia ta se află în centrul atenției profesionale! Poate că ți se oferă o promovare mult-așteptată sau o mărire de salariu însoțită de noi responsabilități. Se poate și ca firma pentru care lucrezi să se extindă și astfel să ai ocazia de a te angaja într-un departament nou sau pe o altă poziție, cert e că savurezi aceste schimbări.

Horoscop mâine, 22 mai, Săgetător

Înveți ceva nou mâine și adori fiecare clipă! Ca să fii sincer/ă, ți-era dor să îți extinzi orizonturile și să descoperi un nou domeniu fascinant. Apetitul pentru cunoștințe e de altfel o constantă a zodiei tale care absoarbe informații noi precum un burete. Nu lăsa niciun aspect neclarificat căci ceea ce deprinzi acum va avea o importanță deosebită.

fata care citeste rezemata de un copac intr-o imagine retro

Horoscop mâine, 22 mai, Capricorn

Nu te încrede mâine în ceva ce pare prea frumos ca să fie adevărat oricât ți-ai dori să o faci. Dacă primești o propunere, dar cel care o înaintează îți pune pe jar al șaselea simț, împrumută abilități de detectiv de la Sherlock Holmes și verifică-i CV-ul sau citește cu lupa ce e înscris cu literă mică în contract. Pe undeva, ceva e putred.

Horoscop mâine, 22 mai, Vărsător

Ai zburat din floare în floare, dar până la urmă ai găsit un spirit înfrățit sau un suflet pereche în cel mai neobișnuit loc. Această persoană îți poposește mâine în cale de parcă ar fi fost atrasă de forța divină. Vă unesc aceleași pasiuni sau manifestați aceleași opinii, așa că nu vă va fi deloc greu să vă înțelegeți sau să intrați în vorbă.

Horoscop mâine, 22 mai, Pești

Sunt sarcini plictisitoare sau dificile pe care le-ai tot amânat la muncă pentru un moment mai bun? Acum este acel răgaz prielnic. Ai viteza unei rachete și hărnicia unei albinuțe care se achită în timp record de ceea ce i-a fost pus deoparte. La finalul zilei vei fi obosit/ă, dar vei simți cu toată ființa ta că a meritat orice efort depus.

Ferește-te de conflicte și ține-te de treaba ta într-un context astrologic delicat precum cel al zilei de mâine, 22 mai!

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce floare esti?
Incepe quiz
Ce floare esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.