Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 22 martie 2023: Berbecul e un războinic al luminii, renunțând să mai ascundă mizeria sub preș ca să înfrunte răul

Horoscop mâine, 22 martie 2023: Berbecul e un războinic al luminii, renunțând să mai ascundă mizeria sub preș ca să înfrunte răul

Redactor Andreea Baluteanu

Din păcate, nu avem vești prea bune pentru horoscopul zilei de mâine, 22 martie. Ceres își începe retrogradul în Fecioară, așa că urmează săptămâni cu stres și tensiune.

Zodiilor le va fi greu să își respecte rutina și să depună în continuare eforturi pentru a sedimenta obiceiuri pozitive. Tot acum vom avea de suferit din cauza acceselor de anxietate.

Echinocțiul de primăvară din 2023 schimbă radical viața zodiilor: echilibrul perfect va fi atins

E greu, dar nu imposibil: află ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 22 martie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 22 martie, Berbec

Nu mai ascunde mizeria ce s-a tot adunat în viața ta sub un preș: e cazul să accepți că ai o problemă și să depui eforturile necesare pentru a o rezolva. Fiind propriul avocat și ținând morțiș să îți aperi valorile, vei reuși să găsești calea necesară pentru a ieși iar la liman. Vei avea nevoie și de susținere, dar amintește-ți că tu ești războinicul luminii.

Horoscop mâine, 22 martie, Taur

Să te tot agăți de acele resentimente e sinucidere emoțională curată! Insistând să porți pică acelei persoane practic te asiguri că Universul va continua să picure negativism în viața ta. Dacă simți că îți e imposibil să ierți, măcar concentrează-te pe aspecte pozitive ale vieții.

Horoscop mâine, 22 martie, Gemeni

Cineva din anturaj sau de la muncă te scoate din sărite atât de tare încât ești decis/ă să îl elimini complet din viața ta. Cum nu e la prima abatere, nimeni nu te-ar putea acuza de răutate, dar nu există cumva o altă metodă prin care să încerci să repari relația dintre voi? O măsură decisivă își va pune amprenta și asupra ta.

Horoscop mâine, 22 martie, Rac

Te afli în vârful lumii pe care ai dorit să o cucerești și totuși suferi. Explicația e aceea că pentru zodia ta adevăratul sentiment al împlinirii vine atunci când ai relații stabile și trainice cu oameni care știi că te-ar susține în orice circumstanțe, nu când îți numeri realizările și premiile.

Horoscop mâine, 22 martie, Leu

Îți amintești dintr-odată cine ești cu adevărat: nu un struț care îngroapă capul în nisip, ascunzându-se de problemele sale, ci un leu, un rege al junglei sau o regină temerară. Așadar, nu mai poți amâna să porți acea discuție dificilă despre care știi și tu că e singura ce poate rezolva un conflict.

Horoscop mâine, 22 martie, Fecioară

Încearcă să înțelegi natura sentimentelor negative care te cuprind când Ceres își începe retrogradul în semnul tău. Nu e vorba numai de emoții stârnite de evenimente prezente, deși și aici ai anumite probleme, cât despre reflecții ale unor situații din trecut. Prin urmare, las-o mai ușor cu acuzațiile și învinuirile.

Horoscop mâine, 22 martie, Balanță

Se întâmplă că o relație, în loc să îți dea putere și să te bucure, te umple de energie negativă și „îți strică vibe-ul”? E timpul să acționezi. Ia acea persoană deoparte, dar ai grijă să nu îndrepți degetul acuzator/oare numai către ea. Când o legătură stă să moară, e vina amândurora.

Horoscop mâine, 22 martie, Scorpion

Adaugă mindfulness în wellness mâine! Cu alte cuvinte, asigură-te că te îngrijești de sănătatea ta într-un mod pozitiv și că ești prezent/ă. Trebuie să te și bucure mișcarea, așa că propune-ți să alergi într-un parc, în loc de pe bandă, sau să mergi în plimbări lungi prin cartiere pitorești.

silueta care face yoga si in fata sa sunt penduluri

Horoscop mâine, 22 martie, Săgetător

Știi acea poveste cu măgărușul care nu înainta decât atunci când stăpânul său îl momea cu un morcov? E posibil ca acest lucru să ți se întâmple și ție, oricât de dramatic ar suna. Dacă simți că eforturile tale nu dau roade, încetează și pornește-o în direcție adversă. Nu aceea e destinația ta.

Horoscop mâine, 22 martie, Capricorn

Ține cont că nu poți avea parte de stimă de sine dacă nu te îngrijești cu dragoste de persoana ta. Fă un mic test: spune-ți „te iubesc” în oglindă și analizează sentimentele pe care ți le provoacă acest gest. De asemenea, alege activități, sporturi și diete care îți ridică moralul, nu te afundă și mai tare în capcana unor gesturi mecanice.

Horoscop mâine, 22 martie, Vărsător

Să nu confunzi compatibilitatea reciprocă cu prietenia adevărată. Se poate să cunoști mâine pe cineva cu care faci clic instant, cu care împărtășești imediat amintiri comune sau un inamic. Ia însă în calcul dacă nu cumva sentimentele sunt artificiale și nu te transformi într-un om cu porniri negative sub influența acestei persoane.

Horoscop mâine, 22 martie, Pești

Problemele financiare pot fi dezbătute cu spor în relație. Vei avea acuitatea emoțională și intelectuală de a descoperi că nu numai banii vă separă, ci și unele dezechilibre la nivelul energiilor. Fă tot posibilul de a aduce armonia emoțională înainte de cea materială.

Horoscopul zilei de mâine poate tulbura acut sănătatea, dar deși provoacă probleme, scopul final este vindecarea.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Câte persoane îți vor răul?
Incepe quiz
Câte persoane îți vor răul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.