Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 22 septembrie 2023: Berbecul e un dragon care fumegă și scuipă flăcări, dar focul se răspândește și pârjolul îl mistuie și pe el

Horoscop mâine, 22 septembrie 2023: Berbecul e un dragon care fumegă și scuipă flăcări, dar focul se răspândește și pârjolul îl mistuie și pe el

Redactor Andreea Baluteanu

Dezvoltare, motivație, creștere și evoluție: acestea sunt coordonatele pozitive ale horoscopului zilei de mâine, 22 septembrie. Luna în primul pătrar, mai întâi în semnul Săgetătorului, susține zodiile să ajusteze acele aspecte nedorite ale vieții lor.

4 perechi zodiacale care au cele mai mari șanse să treacă de la dușmani la îndrăgostiți

Acest aspect benefic e continuat de mutarea Lunii în Capricorn, un fenomen care dăruiește ambiție, concentrare pe planurile pe termen lung și extra motivație.

Vezi cum ești influențat/ă în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 22 septembrie, Berbec

Înainte de a te dezlănțui mâine, evaluează cu cât mai multă obiectivitate dacă într-adevăr ai motivele și argumentele suficiente ca să faci un om „una cu pământul”. Lucrurile pot sta exact invers și poți să fii manipulat/ă cu bârfe. Te simți ca un dragon care fumegă, scoțând flăcări pe nări, dar nu scuipa cu foc până ce nu ești sigur/ă că pârjolul n-o să te cuprindă și pe tine.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Taur

Nu-ți pune toate ouăle într-un singur coș, dă de înțeles horoscopul zilei de mâine. Cu alte cuvinte, evită să ajungi în situația de a juca totul pe o singură carte, sfat care e valabil mai ales în viața amoroasă. Nu te precipita să transformi un flirt într-o relație oficială. Dacă tot visați să fiți împreună pentru totdeauna, ce e cu graba aceasta?

Horoscop mâine, 22 septembrie, Gemeni

Contextul astrologic aduce în sfârșit echilibru și armonie în relațiile tale. În ultima vreme te-ai comportat complet necorespunzător zodiei, depinzând de părerea colegilor sau a prietenilor. Sigur că e plăcut să știi că ceilalți te susțin, însă nu aceasta e ideea. Important e ca tu să ai o părere bună despre tine, așa că pleacă „urechea” interioară la intuiția ta.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Rac

Ambiția imprimată de Luna care se mută în Capricorn îți priește de minune. Este genul de zi în care te poți concentra în chip fericit numai pe muncă, cu atât mai bine cu cât linia de sosire strălucește argintiu și ispititor undeva în apropiere. Ai grijă însă să nu te pierzi în „bălării”, „poleind” în mod exagerat detaliile proiectului care trebuie lansat. Ca să nu ratezi termenul limită, poți cere ajutorul unui coleg.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Leu

Te simți ca un actor pe scena vieții și nici nu îți vine să crezi cât de ușor ți se formează replicile pe buze, iar publicul e în delir. Pe de altă parte, nu te baza exclusiv pe adorația celor mulți pentru că e o graniță fină între adulație și plictiseală, pe care o poți depăși atunci când ești prea îndrăgostit/ă de povestea ta. Cât de curând ochii nu vor mai sclipi de interes, ci de iritare.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Fecioară

E nevoie să îți restaurezi potențialul de energie prin odihnă. Culcă-te mai devreme și nu mai trage insistent de tine să mai bifezi încă o oră la CrossFit la sală. Mai degrabă înlocuiește-o cu stretching și meditație acasă sau cu o baie fierbinte, cu uleiuri aromate și plante uscate. O altă idee genială e să inviți un amic pe la tine. Dacă nu ai chef să gătești, comandă la restaurantul tău preferat.

imagine vintage cu fata care isi face baie citind intr-o cana cu robinete de alama

Horoscop mâine, 22 septembrie, Balanță

Dacă te simți atât de epuizat/ă încât abia te mai ridici din pat dimineața, poate că e semnalul că odihna nu mai e de ajuns: trebuie să îți schimbi puțin prioritățile. Aruncă un ochi asupra progresului tău de până acum, mai ales că se apropie începutul anului tău astrologic. Nu cumva poți să automatizezi unele sarcini? Nu poți da curs unor strategii mai eficiente sau nu cumva pierzi prea mult timp cu detalii nesemnificative?

Horoscop mâine, 22 septembrie, Scorpion

Munca de echipă a fost mereu o provocare pentru o fire individualistă ca a ta, dar acum e și mai și. Pare că orice sarcină pentru înfăptuirea căreia își adună puterile la un loc colegii tăi se transformă într-un dezastru înainte să fi început. Ai însă capacitatea să depășești aceste obstacole și să îți motivezi partenerii.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Săgetător

Sufletul tău tânjește după libertate, dar ai grijă să nu fii prea incisiv/ă atunci când cineva atentează, aparent sau nu, la autonomia ta. Îți înțelegem dorința de independență, caracteristică pentru un Săgetător, dar să știi că atunci când sacrifici orice de dragul său te poate costa relații frumoase. Reține acest aspect. Starea ta va fi însă îmbunătățită atunci când îți rezervi în mod intenționat timp pentru solitudine.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Capricorn

Ești pe cale să ajungi la epuizare, sună alerta roșie a astrelor, și curând nu vei mai fi în stare de nimic! E musai să mai ușurezi puțin din povara sarcinilor tale. Deleagă din atribuții, spune nu cererilor de ajutor ale prietenilor și valorifică acum numai proiectele personale, pentru care oricum abia de mai găsești timp. Dacă stresul care te macină e cauzat de evenimente trecute - o tensiune reziduală -, un masaj capilar cu ulei de lavandă te va ajuta.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Vărsător

Ți se face iar poftă de socializare și apetitul tău e molipsitor. Strânge-ți prietenii pentru un eveniment cu aromă de sezon sau răspunde pozitiv invitației lansate de o cunoștință. Pe de altă parte, evită să te lași cuprins/ă de prea multă frenezie. Mai ai nevoie și de timp pentru tine însuți/însăți în agendă, așa că rezervă-l. Programul de toamnă e făcut pentru activități solitare.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Pești

Horoscopul de mâine te învață să procedezi în mod înțelept atunci când ești muncit/ă de un conflict. Poate fi vorba de necesitatea de a pune piciorul în prag față de o persoană, dar și de nevoia de a spune stop (sau pauză) unei activități care nu îți mai aduce niciun beneficiu. Reorientează-ți atenția spre obiective pe care merită să le bifezi acum!

Horoscopul zilei de mâine, 22 septembrie, aduce o aură de echilibru și ambiție proiectată de către Lună.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: astrostyle.com, astrologyanswers.com

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce dar ți-au oferit zeii?
Incepe quiz
Ce dar ți-au oferit zeii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.