Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 22 septembrie: Gemenii ies din crisalidă și se transformă într-un fluture superb

Horoscop mâine, 22 septembrie: Gemenii ies din crisalidă și se transformă într-un fluture superb

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Îți vine sau nu să crezi, dar am ajuns la echinocțiul de toamnă! Horoscopul de mâine, 22 septembrie, prilejuiește intrarea Soarelui în Balanță, imprimând echilibrul, armonia și diplomația specifice semnului de aer. Ziua e egală cu noaptea, întunericul și lumina coexistă, iar noi atingem divinul din noi.

Tot mâine, Mercur în Balanță se află în pătrat cu Pluto în Capricorn. Acest aspect planetar caută să ne reamintească faptul că, dacă nu avem nimic amabil de spus, ar trebui să tăcem cu desăvârșire.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 22 septembrie, în funcție de zodie!

femeie alb negru desenata pe un fundal colorat alaturi de fluturi

Horoscop mâine, 22 septembrie, Berbec

Cineva apropiat are ochii pe tine mâine. Fie dorește să te ajute, oferindu-ți o veste bună și susținându-te într-un proiect dificil, fie te bate la cap constant. Cert este că, indiferent de natura energiei care îl animă, luminoasă și pozitivă sau întunecată și negativă, ți-o rezervă pe toată ție.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Taur

Ai energie și chef de viață berechet în cursul zilei de mâine. Te trezești de dimineață și astrele consideră că trebuie să profiți de acest fapt depunând eforturi pentru propria persoană. Începe ziua cu un antrenament matinal pentru și mai mult elan sau cu un strop de organizare pentru eficiență și productivitate maxime.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Gemeni

Printre atâtea omizi târâtoare, tu ești un fluture colorat mâine. Nu te sfii să te exprimi din punct de vedere creativ, fie că alegi să faci artă sau să te recreezi. Pasiunea și sinceritatea ta pot cuceri lumi acum: de ce să te confunzi cu mulțimea când ești unică, atât de strălucitoare?

Horoscop mâine, 22 septembrie, Rac

Ești animată de energii creatoare pe care astrele îți recomandă să le dirijezi acum către tărâmurile domestice. Redecorează în conformitate cu estetica de toamnă sau mută piesele preferate prin cameră până ce obții un spațiu cu un vibe nou. Este un moment bun și să investești în obiecte de mobilier scumpe.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi

Horoscop mâine, 22 septembrie, Leu

O să ai mare nevoie de un calendar sau de un organizator în zilele următoare fiindcă se anunță o activitate trepidantă. Nu o să ai prea multe clipe de liniște și abia o să îți tragi suflul, dar nu te deranjează câtuși de puțin acest lucru. Dimpotrivă, cu cât ești mai ocupată, cu atât te simți mai bine.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Fecioară

Soarele intră în sectorul tău financiar, așa că vei obține un boost din acest punct de vedere. Dacă ai depus eforturi considerabile în carieră în ultima perioadă, acum este cel mai bun moment pentru a cere o mărire de salariu. Dar și dacă sunt șanse mici să obții acest lucru poți să cauți un job mai bine plătit: ambele decizii sunt susținute acum!

Horoscop mâine, 22 septembrie, Balanță

Ai permisiunea astrelor să pășești în lumina reflectoarelor și să te scalzi în atenția tuturor; ba, mai mult, ai chiar încurajarea lor în acest sens. Tot ce trebuie să faci este să fii tu însăți: cu Soarele care tocmai a intrat în semnul tău, nu este zodie care să fie mai îndrăgită și mai iubită în aceste momente.

fata fericita care tine mainile ridicate sub un pom cu soarele pe cer

Horoscop mâine, 22 septembrie, Scorpion

E timpul pentru un strop de detox emoțional. Soarele te îndrumă acum către sectoarele intime ale vieții tale, îndemnându-te să faci curățenie în spațiul tău interior. De când nu ai mai stat numai tu cu tine, reflectând la ceea ce se petrece în sufletul tău? Este timpul să te scuturi puțin de haosul existențial.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Săgetător

Se întâmplă ceva extraordinar și nemaivăzut în viața ta de familie, iar astrele te îndeamnă să fii prezentă ca să descoperi despre ce e vorba. În ultima perioadă ai „tras chiulul” de la scenele domestice, concentrându-te pe carieră, dar de mâine e necesar să schimbi direcția, odată cu echinocțiul de toamnă.

Nu înțelegi un Săgetător? Astrologii îți explică totul despre zodia Săgetător!

Horoscop mâine, 22 septembrie, Capricorn

În următoarea perioadă, principala ta preocupare va fi viața profesională. Încotro vrei să marșeze cariera ta și ce poți face pentru a ajunge acolo unde îți dorești? Ai o lună întreagă la dispoziție pentru a răspunde la aceste întrebări relevante, așa că nu e cazul să te grăbești.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Vărsător

Viața se așterne în calea ta precum o hartă nedescoperită. Să explorezi va fi principala ta ocupație în următoarea lună și ai nevoie ca de aer de aventuri care să te împlinească fizic, psihic și spiritual. Deși călătoriile sunt excelente, dacă nu sunt posibile, găsește alte modalități de a evolua.

Horoscop mâine, 22 septembrie, Pești

Se anunță o creștere spirituală intensă, chiar dacă dureroasă în următoarea perioadă. Ești ca un cărbune gata să își desăvârșească procesul de devenire și să se transforme într-un diamant. Chiar dacă nu va fi mereu ușor, ai încredere că rezultatul final va fi mult mai mult decât te-ai fi așteptat.

Echinocțiul de toamnă și intrarea Soarelui în Balanță pregătește zodiile pentru schimbări esențiale: ție ce ți-au rezervat astrele?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.