Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 23 decembrie 2022: Racul caută absolutul în iubire, dar cum nu îl găsește, Superluna Nouă îi amintește că are balta pește

Horoscop mâine, 23 decembrie 2022: Racul caută absolutul în iubire, dar cum nu îl găsește, Superluna Nouă îi amintește că are balta pește

Redactor Andreea Baluteanu

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, ne gândim tot mai mult la finaluri. Iar contextul astrologic al zilei de mâine, 23 decembrie, presimte aceste influențe și ne dăruiește Luna Nouă în Capricorn. Deși acest eveniment celest e mai degrabă dedicat începuturilor, acum ne îndeamnă să încheiem orice proiecte lăsate neterminate și să ne achităm de toate sarcinile înainte de ultimele zile ale anului.

Citește și: Horoscopul dragostei, ianuarie 2023: trei planete ies din retrogradare și eliberează cuplurile din capcana întunecată a geloziei

Tot acum, Chiron își reia mișcarea directă în Berbec, un timp pentru vindecare și pentru a permite rănilor sângerânde să se închidă.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 23 decembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 23 decembrie, Berbec

Nu e numai Lună Nouă în Capricorn mâine, deci un prilej extraordinar pentru a te ocupa cu spirit practic de treburile tale, ci o Superlună, ceea ce înseamnă că poți da curs celor mai îndrăznețe visuri. Avem de multe ori tendința de a ne pune pe pauză obiectivele la final de an, dar tu trebuie acum să le trezești la viață.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Taur

Chiar dacă în mod normal tu ești „o creatură a confortului”, mâine începi să visezi cu ochii deschiși la destinații necunoscute. Sufletul îți e animat de dor de ducă și nici măcar toate documentarele din lume nu vor ostoi acest alean. E de preferat ca în aceste momente să programezi cât mai repede o călătorie.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Gemeni

Apropierea sufletească și intimitatea sunt extrem de importante pentru tine acum. Dorești relații profunde, bazate atât pe un contact fizic intens, dar și pe o comuniune a sentimentelor și senzațiilor. Dacă actuala relație nu îți oferă însă așa ceva, riscul de a călca strâmb va fi imens.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Rac

Relația actuală nu te mai împlinește? Superluna te va îmbia să cauți absolutul în iubire și, dacă nu îl găsești, să te reprofilezi, nu de alta, dar are balta pește. Cauți acele povești care să te facă să te simți precum o prințesă și nici măcar nu e greșit în acest punct al anului, spun astrele.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Leu

O abordare holistică a sănătății se află în centrul preocupărilor tale acum. Da, poate că nu se potrivesc aceste convingeri cu finalul de an, dar nici măcar nu contează, poți să planifici din timp pentru 2023. Alege activități care să facă plăcere și sufletului: băi cu multă spumă, exerciții cu stretching și smoothie-uri cu cacao în loc de kale.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Fecioară

Zodia ta are nevoie să strălucească acum. Dacă ai redevenit disponibilă în universul întortocheat al relațiilor, acum e un moment propice pentru a căuta un partener. Nu trebuie să faci nimic special: doar fii tu însăți, căci cel mai probabil acest om va veni la tine, nu invers.

fata frumoasa si stralucitoare pe fundal albastru

Horoscop mâine, 23 decembrie, Balanță

Sectorul domestic e luminat din plin de Superluna Nouă în Capricorn. Așadar, ia-ți pe tine acel halat pufos și încalță papucii cu blăniță, căci confortul e cel mai important acum. Nu uita însă să îți faci și ție un dar, fie că e vorba despre o operă de artă sau o decorațiune ori despre servicii complete de curățenie.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Scorpion

Gândește în perspectivă, dar pe plan local. Ce vor să însemne aceste cuvinte? Simplu: amestecă-te prin vecinii sau în comunitatea ta. Descoperă o asociație caritabilă sau un grup de lectură și alege neapărat activități care te reprezintă. Vei simți că îți extinzi posibilitățile și interesele, dar nu prea mult.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Săgetător

Zodia ta este sfătuită să își analizeze acum obiceiurile de cumpărare. Luna Nouă aruncă raze strălucitoare asupra tuturor gesturilor toxice și a achizițiilor care te lasă falită. Vei vedea cu claritate pe ce se duc banii tăi și vei ști dintr-odată ce trebuie să faci: nu mai rămâne decât să ai și voința necesară.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Capricorn

Ești plină de un foc lăuntric capabil să te poarte zburând peste orice tip de provocări. Ție nu îți rămâne decât să faci tot posibilul să nu îl risipești pe scopuri care nu au importanță. E un moment bun să îți stabilești un obiectiv și să îți setezi singură și un termen limită: iulie 2023, când va avea loc Luna Plină în Capricorn.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Vărsător

Ritmul fulger al vieții nu ți se mai potrivește în aceste momente. E timpul să lași orice surse de distragere a atenției deoparte și să îți cauți muza, rugând-o să te inspire să setezi un proiect plin de semnificație pentru anul care vine. Citește cărți, completându-ți lista de lecturi, sau meditează și rostește mantre.

Horoscop mâine, 23 decembrie, Pești

Pentru un semn atât de delicat ca al tău e uneori dificil să porți discuții care să ajungă la miezul unor probleme nespuse, dar acum e imperios necesar să o faci. Poate că aceste conversații vor fi stângace, dar nici nu mai contează. Ce contează e că astfel vei restabili o legătură pierdută cu un prieten sau cu un grup de prieteni dragi.

Horoscopul zilei de mâine, 23 decembrie, aduce zodiilor șansa la a aduce pe calea cea dreaptă diverse proiecte sau inițiative conflictuale.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrosofa

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.