Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 23 mai 2024. Gemenii nu mai vor iubire cu paharul, vor cu carul, și nu se mai mulțumesc cu jumătăți de măsură

Horoscop mâine, 23 mai 2024. Gemenii nu mai vor iubire cu paharul, vor cu carul, și nu se mai mulțumesc cu jumătăți de măsură

Redactor Andreea Baluteanu

Se anunță o zi extrem de încărcată din punct de vedere al influențelor astrologice în horoscopul zilei de mâine, 23 mai 2024. De fapt, este una dintre cele mai pregnante din 2024. Cele mai importante evenimente sunt intrarea lui Venus în Gemeni, care deschide liniile de comunicare mentală cu ceilalți, și Luna Plină în Săgetător, un prilej bun pentru a ne apăra credințele cu pasiune, a finaliza studii sau a rezerva și organiza călătorii. Avem o perspectivă de ansamblu clară și corectă asupra lucrurilor.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Tot acum se manifestă și conjuncția dintre Venus în Taur și Jupiter în Taur, ce aduce energie norocoasă și o multitudine de posibilități și sextila dintre Venus în Taur și Neptun în Pești, ce intensifică compasiunea și charisma.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect, este reprezentat de sextila dintre Jupiter în Taur și Neptun în Pești, unul dintre cele mai prielnice evenimente celești din 2024, care stimulează imaginația, capacitatea de percepție și valorile personale.

Află mai multe despre actualul context din rândurile de mai jos!

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Berbec

Contextul astrologic actual te îmbolnăvește de un caz acut de „sete de aventuri”, așa că bine ai venit, cetățean al Globului. Atenție, nu ne referim aici numai la dorința de a călători sau de a organiza un city break, ci la necesitatea de a schimba reședința. Nu te lăsa limitat/ă de granițele statale, cine știe unde te vor purta pașii evoluției în următoarele luni?

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Taur

Luna Plină în Săgetător accesează casa erotismului tău, așa că relația e pe cale să devină fierbinte. Poți îmbunătăți, firește, și legătura cu propria sexualitate. Esențial e că se manifestă obiective pronunțate în urmă cu șase luni, în timpul Lunii Noi de atunci, făcând de exemplu posibilă oficializarea unei conexiuni la care ai visat în acel moment.

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Gemeni

Luna Plină în Săgetător și Venus în semnul tău reprezintă un rai al relațiilor și al parteneriatelor. Așadar, ai șansa de a duce o legătură la un alt nivel, dar desigur că există și riscul să închei alta, care nu are potențial. Cert e că nu te mai mulțumești cu jumătăți de măsură, nu mai dorești să vezi implicare cu gramul, vrei iubire și dedicare „cu carul, nu cu paharul”.

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Rac

Starea de sănătate, la control, te rugăm! Dacă ai tot amânat programări la doctor sau controale de rutină, e bine că redevii conștient/ă de importanța lor și nu mai tragi chiulul. Dar ține cont că vei fi ocupat/ă și profesional, așa că adoptă măsuri sustenabile. Nu te apuca de regimuri de detox când o să ai atâtea pe cap!

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Leu

„Dress to impress”, spun vorbitorii de limbă engleză, sau, cum zicem noi, prima impresie contează. O să ai realizări nenumărate în săptămânile ce vor urma Lunii Pline și o mare de admiratori care îți vor urmări fiecare mișcare, așa că nu ar strica să dai o raită prin magazinul tău preferat și să îți îmbogățești garderoba cu ținute criminale.

Singurele zodii care sunt în stare să iubească un nativ Leu până la adânci bătrâneți

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Fecioară

Relațiile cu cei din jur devin mai strânse, mai ales cu o femeie din viața ta. Aceasta te roagă să purcedeți împreună într-o călătorie, dar nu trebuie neapărat să fie una fizică, puteți împărtăși și o experiență revelatoare. Pe de altă parte, ți se ascute și dorința de a redecora, iar momentul e prielnic și să cumperi o casă.

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Balanță

Fie că te afli în căutarea unui iubit/unei iubite, a unui parteneri de afaceri sau pur și simplu a unui prieten cu care să mergi în city break în Barcelona, să știi că evenimentul lunar de mâine o să îți scoată în cale numai oameni potriviți. De asemenea, e posibil ca relația să devină și mai solidă dacă ai întâlnit acest om cu șase luni în urmă, în preajma Lunii Noi de atunci.

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Scorpion

Alertă de fonduri „frumoase”: cardul tău e pe punctul de a fi ghiftuit. Nu sunt bani cadou și nici nu au picat din cer, prin bunăvoința Universului, sunt mai degrabă finanțe câștigate prin propriul efort. Dacă nu sunt perspective să primești o mărire de salariu, e posibil să „împuști” o poziție mai înaltă la actualul job sau să bifezi alte tipuri de beneficii.

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Săgetător

Ești vedeta acestui context astrologic cu Luna Plină în semnul tău. Se deblochează mai ales capacitatea de exprimare, după ce astrele îți trag din gură „călușul” pus de Univers, care te împiedicase să spui ce gândești de teamă să nu fii prea dur/ă sau să nu ofensezi. Aceste surse de îndoială sunt însă spulberate acum.

luna plina care se intrevede in spatele unei paduri

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Capricorn

Știi care e secretul evoluției și al creșterii? Să cedezi controlul din când în când. Fie că îl lași sorții, Universului sau karmei, te va maturiza emoțional înțelegerea faptului că puterea ta e limitată și oricum nu se manifestă printr-o influență imediată asupra a tot ce te înconjoară. Vei găsi mâine și un mentor care te va îndruma în acest sens.

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Vărsător

Conform astrelor, acest moment e perfect pentru a avea succes sau pentru a impresiona cu lucrul în echipă. Dacă nu ai încă un dream team (tr.red. o echipă de vis), cine spune că nu o poți forma singur/ă? Apropie-te de oameni complementari în abilități, dar neapărat asemănători în gândire și în idealuri, pentru că cei cu valori sau etică diferite te vor trage în jos.

Horoscop mâine, 23 mai 2024, Pești

Poți să faci parte din elită, și ascensiunea ta va fi atât de fulgerătoare că o să ajungă să ți se învârtă capul pe umeri. Nici nu o să îți vină să crezi cât de repede vei ajunge acolo unde visai! În niciun caz să nu permiți să fii limitat/ă de credințe false, cum ar fi că, dacă nu ai capacitățile lor financiare sau vestimentația de top, nu meriți să le ții companie celor „măreți”. Talentele tale valorează aur pur!

O zi încărcată astrologic și cu un imens potențial, horoscopul zilei de mâine, 23 mai, aduce zodiilor succes și șanse mai mult decât înfloritoare! 

Surse foto: pixabay, pixabay

Surse articol: astrologyanswers, astrostyle

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.