Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 23 martie 2023: Scorpionul dezgroapă rădăcini adânc înfipte, construind pe ele fundația visurilor sale

Horoscop mâine, 23 martie 2023: Scorpionul dezgroapă rădăcini adânc înfipte, construind pe ele fundația visurilor sale

Redactor Andreea Baluteanu

Notează această zi în calendar, căci marchează cel mai important eveniment astrologic al decadei: Pluto intră în Vărsător. Mici, dar de impact: schimbările care se desfășoară acum vor seta tonul pentru următorii 20 de ani.

Nu e deloc puțin! Adoptă obiceiuri pozitive, deschide-te, ascute-ți spiritul revoluționar, ca să profiți de toate aspectele favorabile ale lui Pluto în Vărsător!

Horoscopul dragostei, săptămâna 20 – 26 martie: un nou început va pune capăt singurătății! Nativii au șansa să-și descopere adevăratele suflete pereche

Îți spunem mai jos cum te influențează horoscopul zilei de mâine, 23 martie în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 23 martie, Berbec

Unirea face puterea, îți amintește această extraordinară mișcare astrologică. Nu contează cum ai lucrat până acum, uită de individualism și de înclinația spre a face totul singur/ă, este timpul să te bazezi pe puterile echipei. De acum și timp de 20 de ani, diferența o vor face cunoștințele și relațiile tale.

Horoscop mâine, 23 martie, Taur

Pluto în Vărsător se manifestă pentru tine în casa ambițiilor și a carierei, așa că acestea vor fi domeniile în care vei străluci în următorii 20 de ani. Amintește-ți însă că Vărsătorul e planeta umanității: orice evoluții vor avea loc în profesia ta trebuie să îți priască nu numai ție, ci și celor mulți.

Horoscop mâine, 23 martie, Gemeni

Se încheie o perioadă întunecată din viața ta odată cu intrarea lui Pluto în „fratele” tău aparținând aceluiași element, aerul, Vărsătorul. Vei experimenta o infuzie de optimism și de speranță în mai bine și ești invitat/ă să devii un far călăuzitor al umanității, un stâlp de putere. Ține minte că Vărsătorul se hrănește cu viziuni, așa că pune în aplicare orice noi idei.

Horoscop mâine, 23 martie, Rac

Nu mai e deloc mult până departe, ca să parafrazăm o vorbă celebră. Pluto în Vărsător stârnește în tine schimbări profunde, la nivel de alchimie a simțurilor, trezindu-ți puterile de vindecare. Crede ce îți spune al șaselea simț, că ești mai mult decât pari, și ia-ți în primire rolul de ghid spiritual pentru alții.

Horoscop mâine, 23 martie, Leu

În ce măsură te reflectă relațiile cu ceilalți? Dacă în ultima perioadă te apropii numai de oameni nepotriviți, respectând același tipar „distrugător de energii bune”, Pluto intervine ca să te facă atent/ă. Toți acești oameni care îți cauzează suferință sunt o oglindire a defectelor tale. Renunță să te mai cerți cu mesagerul și fă schimbările necesare la tine.

femeie cu ochi care oglindeste imprejurimile

Horoscop mâine, 23 martie, Fecioară

Urmează o modificare profundă a stilului tău de viață ce va fi realizată însă printr-o schimbare măruntă în rutina ta. Adori să îți clătești ochii cu instantanee din alte orașe? Te poți muta în următorii ani. Poate că urmezi un curs de calificare? O să îți schimbi jobul. Transformarea poate fi însă și interioară, determinându-te să te bucuri de ceea ce ai deja.

Horoscop mâine, 23 martie, Balanță

Sufletul tău își va intensifica lumina, va crește și își va revărsa puterile transformatoare în viața ta odată cu Pluto în Vărsător. Pui accent pe vindecarea traumelor din copilărie sau pe absolvirea „păcatelor strămoșești” ce au fost transmise în familia ta din generație în generație. Poți de asemenea să îți găsești sufletul pereche în acest parcurs.

Horoscop mâine, 23 martie, Scorpion

Dezgropi acum rădăcini adânci, reconectându-te cu originile tale. Familia, casa și căminul vor conta mult, așa că vei fi atras/ă ca un magnet spre a rezolva un mister străvechi sau a dezvălui un secret de familie. Muncești în următorii 20 de ani și pentru ca locuința ta să reflecte cu adevărat cine ești.

Horoscop mâine, 23 martie, Săgetător

Banii vin ușor în următorii ani, grație lui Pluto în Vărsător, dar numai dacă îți folosești vocea. Cuvintele tale au putere și vor inspira în forma în care tu decizi să le manifești. Poți să devii un autor de podcasturi, invitând oamenii să își spună povestea, poți să scrii sau să educi. Ascultă de aceste meniri.

Horoscop mâine, 23 martie, Capricorn

Valorile tale vor fi puse în lumină de mutarea lui Pluto, care te „părăsește” pentru a intra în zodia Vărsător. Nu te mai concentra atât de mult pe tine, ci pe menirea sufletului tău. Faci ceea ce îți place? Se reflectă sufletul tău în ocupația zilnică? Dacă nu, ia măsuri, căci îți vei putea câștiga în sfârșit existența simțindu-te împlinit/ă.

Horoscop mâine, 23 martie, Vărsător

Wow, Pluto revine în brațele tale după mai bine de două secole: ultima dată când v-ați întâlnit a fost în 1798! Vor urma schimbări profunde în identitatea ta, o urmare logică a progreselor pe care le-ai înfăptuit. Ai creat baza, acum e momentul ca magia să funcționeze și tu să te bucuri în sfârșit de rezultatele mărețe ale muncii tale.

Horoscop mâine, 23 martie, Pești

Pluto e gata să îți intensifice puterile spirituale. O să fii încă și mai conectat/ă la sinele tău și la puterile divine, fiind determinat/ă cu precădere să dai curs unei profunde vindecări interioare. Lucrează cu precădere spre a ierta ca să te eliberezi de povară: odată ce vei începe să dai la o parte straturile de ranchiună și de negativism vei înțelege ce greutate purtai.

Pluto intră în Vărsător, într-un preambul al marii sale mutări care are loc în noiembrie 2024, iar zodiile dau startul unor schimbări profunde.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cat de departe esti de-al intalni pe barbatul visurilor tale?
Incepe quiz
Cat de departe esti de-al intalni pe barbatul visurilor tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.