Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 24 aprilie 2023: după ce a savurat dulceața vieții, Racului îi rămâne un gust amar pe limbă

Horoscop mâine, 24 aprilie 2023: după ce a savurat dulceața vieții, Racului îi rămâne un gust amar pe limbă

Redactor Andreea Baluteanu

Luna intră în Rac în horoscopul zilei de mâine, 24 aprilie. Nevoile emoționale ale zodiilor devin prioritare, și să te îngrijești de aceste necesități va fi o modalitate extraordinară de a dobândi tărie interioară.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 aprilie: Mișcările planetare le vor împinge pe zodii să își schimbe starea de la o zi la alta, făcându-le să treacă de la agonie la extaz

Ne e permis să petrecem timp sacru și prețios în zona de confort și să ne apropiem de oamenii care ne sprijină cu adevărat, hrănindu-ne potențialul de energii pozitive.

Cum te comporți în funcție de zodie? Află de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 24 aprilie, Berbec

Dezamăgirea te atacă subit mâine, făcându-te să te îndoiești de realizările tale. Considerai că nivelul tău de energie e la cele mai înalte cote și este imposibil să greșești în vreun fel, iar acum, că ai dat chix într-un fel sau altul, te învinovățești acut. Ține cont că eșecul poate fi un profesor mai bun decât reușita și fă în așa fel încât să înveți din greșeli.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Taur

Intuiția ta te-a condus pe drumul pe care te afli acum, în care ai dat totul pentru înfăptuirea unui vis. Dar vin din spate puternic adversari, care vor să te împiedice să obții ceea ce îți dorești, chiar dacă nu o fac neapărat din motivele greșite. E drept că aceștia pot fi dușmani sau persoane care te invidiază, dar în același timp e posibil să fie colegi sau amici care au diverse rețineri justificate.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Gemeni

Cu Luna în Rac vei fi mai emotiv/ă decât de obicei și vei avea tendința de a evita să privești adevărul în față. Ești alimentat/ă cu o energie aparent inepuizabilă, hrănită din admirația constantă a amicilor sau a familiei. Deși e minunat că acești oameni te susțin, întreabă-te dacă nu o fac cumva doar din principiu, pentru a da bine în fața ta, fără să se intereseze cu adevărat de parcursul tău.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Rac

Gustul amar pe care îl resimți pe limbă după o mare și ilustră victorie nu e atât de neobișnuit. Ai obținut un premiu sau o distincție și după aplauzele de rigoare te sperie lipsa de motivare pentru a mai atinge un alt obiectiv. Nu te mai îngrijora atât de mult cu privire la viitor, savurează un pic acest prezent pentru care ai muncit îndelung.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Leu

Chiar și o fire încrezătoare ca a ta, cu o emotivă Lună în Rac, se poate simți intimidată. Dorești sau trebuie să te adaptezi la un grup care ți se pare mult mai avansat și cu care găsești greu subiecte comune. S-ar putea numai ca aceștia să se afle pe o altă pantă de evoluție, să aibă o mecanică mai complexă, pe care ți-e greu să o descifrezi, sau pur și simplu să fie diferiți la prima vedere. Nu dispera.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Fecioară

Ai avut încredere și ai dezvăluit un plan sau un aspect definitoriu despre tine, dar nu primești deloc sprijinul la care te-ai fi așteptat. E normal să te simți cumva luat/ă pe nepregătite, dar situația nu e nici pe departe atât de neagră cum pare. Poate că oamenii din jur au totuși observații viabile, care te vor ajuta să crești, sau poate că rolul tău e să persiști și să îi năucești apoi cu reușitele tale.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Balanță

E posibil ca un simplu „huo” să fie mai vocal decât multitudinea de aplauze și de aprecieri pe care le primești. Tocmai de aceea, fă-te că nu îl auzi. E normal să te simți rănit/ă atunci când cineva încearcă să îți umbrească fericirea, bătându-și joc de realizările tale, însă nu lăsa aceste sentimente să te oprească din drumul către succes. Ascultă numai de vocea pozitivității.

fata care viseaza in intuneric si se uita la luna

Horoscop mâine, 24 aprilie, Scorpion

Ai avut parte de o realizare importantă, epocală pentru tine, care deschide o nouă etapă în viața ta. Abia aștepți să o împărtășești celorlalți, dar din păcate nu stârnești mare vâlvă, iar ei par să nu sesizeze sau să treacă cu vederea valoarea reușitei tale. Nu le-o lua în nume de rău, poate că nu realizează cât ai muncit, și continuă pe calea ta.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Săgetător

Te poți distra mâine de minune până ce o voce răuvoitoare îți distruge tot cheful de viață și dorința de veselie. Acest om poate să atragă atenția asupra modului inedit sau neobișnuit în care te bucurai și poate stârni comentarii răutăcioase sau glume dureroase. Alege să „treci peste”, amintindu-ți că micile înțepături vin întotdeauna din nesiguranță.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Capricorn

Știi cum se spune: bănuim întotdeauna că iarba din curtea vecinului e mai verde. Poți fi cuprins/ă mâine de sentimente de invidie sau de inferioritate față de trăsături pe care tu nu le deții și pentru care se remarcă cineva apropiat. Amintește-ți însă că acest om poate la rândul său să își dorească să se bucure de calitățile tale, printre care se remarcă inteligența și hărnicia.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Vărsător

Nu te lăsa judecat/ă pentru libertatea sau ușurința cu care trăiești numai după propriile principii! Se poate ca cineva să emită judecăți la adresa ritualurilor tale zilnice sau a stilului de viață, și chiar și tu te simți cumva cu musca pe căciulă. Ia însă aminte că acest om nu se află în pielea ta și că nu e niciodată sănătos să te compari cu alții. Fiecare se află pe propriul drum.

Horoscop mâine, 24 aprilie, Pești

Criticile cuiva apropiat se revarsă acum ca un potop deasupra capului tău. Acest om crede că te motivează astfel să îți schimbi un hobby, un obicei sau chiar cariera despre care consideră că nu are niciun viitor. Ține-te însă pe poziții și arată-i că nu te ajută nicidecum cu remarcile sale și să opinia sa nu a fost solicitată în niciun fel. Ești liber/ă să alegi ce vrei.

Horoscopul zilei de mâine, 24 aprilie, aduce sensibilitate cu Luna în Rac.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce limba straina ar trebui sa inveti?
Incepe quiz
Ce limba straina ar trebui sa inveti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.