Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 24 iulie 2023: încastrați în credințe limitative, Peștii înțeleg că mai mult ca perfect există numai în gramatică, nu și în viață

Horoscop mâine, 24 iulie 2023: încastrați în credințe limitative, Peștii înțeleg că mai mult ca perfect există numai în gramatică, nu și în viață

Redactor Andreea Baluteanu

Legăturile cu cei apropiați revin în centrul atenției, dar nu într-un sens întotdeauna pozitiv în horoscopul zilei de mâine, 24 iulie. Luna în Balanță ne îndeamnă să depunem eforturi pentru a îmbunătăți conexiunile cu ceilalți, mai ales cu prietenii și cu familia.

Pe de altă parte, și Venus retrograd „își va băga coada”, astfel că cei din jur reclamă de multe ori în mod insistent atenția noastră, ceea ce poate provoca unele probleme.

Află cum îți merge în horoscopul zilei de mâine, 24 iulie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 24 iulie, Berbec

Nu e o zi ușoară, mai ales după lecțiile pe care le-ai primit în ultima vreme. Se pare că ești presat/ă din ambele părți ale spectrului temporal: trecutul e aici să te bântuie pentru greșeli pe care le-ai comis de mult, dar nici viitorul nu îți dă pace, copleșindu-te cu anxietatea a ce poate fi. În realitate, pentru a avea parte de echilibru, nu trebuie decât să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă acum.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 iulie: semnele zodiacale vor pendula permanent între urcușurile și coborâșurile scoase atent în calea lor de astre

Horoscop mâine, 24 iulie, Taur

Simți cum energiile clocotesc în interiorul tău, iar gustul schimbării e dulce și totodată amar pe limbă. Horoscopul zilei de mâine te va pune în situația de a face o alegere grea, chiar costisitoare, de care nu ești însă pe deplin conștient/ă. Cel mai probabil, e vorba de a opta fie pentru confort, fie pentru liniștea și pacea spiritului tău. Nu o să le poți avea pe amândouă.

Horoscop mâine, 24 iulie, Gemeni

Nu înseamnă că dacă accepți o situație pe care nu o poți schimba – cel puțin momentan -, fie că e personală sau profesională, ești de acord sau te-ai complăcut cu ea. În fapt, nu faci decât să dai dovadă de adaptabilitate și de o atitudine inteligentă. Purtându-ți cu înțelepciune bătăliile, vei ști când anume să intervii pentru a rezolva și această problemă care te râcâie.

Horoscop mâine, 24 iulie, Rac

Cum s-a încheiat sezonul tău și Soarele a ales compania Leului, cum apar neînțelegeri cu cei din jur. În loc să recurgi la o atitudine defensivă, să îți sară țandăra din orice și să faci pe victima, mai bine acceptă că așa sunt oamenii, ființe imprevizibile și nedrepte uneori. E vital să luptăm contra injustițiilor, dar nu porni în astfel de cruciade zi de zi. Unele cauze nu (se) merită.

femeie luptator care are doua bile de energie in mana

Horoscop mâine, 24 iulie, Leu

Când Soarele dă startul cu veselie sezonului tău, sărbătorindu-te cu dragostea aprigă pe care ți-o poartă, așteaptă-te și la câțiva contestatari. Ce să faci, o zodie ca a ta e obișnuită cu așa zișii „hateri”. Lasă-i să clevetească și nu le acorda prea multă atenție, mai ales că e clar că ai mai mulți admiratori. Ar fi păcat să te lași prins/ă în acest păienjeniș de dramă.

Horoscop mâine, 24 iulie, Fecioară

Ai cumva impresia – reală sau nu – că cei din jur nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale sau că nu te susțin atunci când ar fi cazul să o facă. Însă se pare că mai degrabă îți consumi energie vitală fiind mult prea axată pe ceilalți. Ce ar trebui să faci acum este să îți stabilești pasul următor în carieră, fără să depinzi însă de nimeni, nici de familie, nici de colegi.

Horoscop mâine, 24 iulie, Balanță

Să știi că nu întotdeauna durerea sau disconfortul pe care le resimțim sunt nocive; uneori, ele nu sunt semn al unei suferințe, ci al unei evoluții. E cazul cu această zi. Poți fi presat/ă de diferența tot mai acută dintre ceea ce vrei și ceea ce ai nevoie și vei fi obligat/ă să faci ce trebuie pentru tine, spulberând așteptările celorlalți. Nu te teme să te lupți pentru pacea ta emoțională; dacă vine din inimă, această bătălie e ca și câștigată.

Horoscop mâine, 24 iulie, Scorpion

Dacă ai tot dat și ai tot făcut și ai tot consumat din energia interioară, acum poți fi mai aproape de epuizarea emoțională. Primul semn? Nu mai ai chef de nimic și nimic nu îți mai aduce bucurie. În acest caz, distanțează-te de obiectivele tale majore și pune accent numai pe grija de sine și pe restaurarea păcii și echilibrului.

Horoscop mâine, 24 iulie, Săgetător

Ești din ce în ce mai neliniștit/ă și mai agitat/ă, iar motivul este, evident, că nu mai asculți vocea inimii tale. Dacă simți tot mai acut nevoia de a te elibera de poveri și de presiuni, întreabă-te care e dorința pe care o sufoci de atâta timp. E posibil să fii nevoit/ă să sapi adânc pentru a o descoperi, căci ai tot reprimat-o, dar e acolo și se va ivi la suprafață.

Horoscop mâine, 24 iulie, Capricorn

Lupte de putere și o împunsătură aprigă a egoului îți pot compromite mâine relațiile cu ceilalți. Ține-te cu dinții de stabilitatea normalității și amintește-ți că atât convingerea că ești cel/cea mai bun/ă sau cel/cea mai rău/rea sunt eronate și te vor îndepărta de acele legături autentice care sunt necesare dezvoltării tale. În loc să gândești intens, mai degrabă ascultă!

Horoscop mâine, 24 iulie, Vărsător

Relațiile se află în centrul preocupărilor tale, dar acum ești îmbiat/ă să meditezi la cum anume îți reflectă ele valorile. Cum crezi că te-ar descrie ceilalți dacă te-ar judeca numai prin prisma oamenilor cu care îți petreci cea mai mare parte a timpului? Dacă te temi de aceste reflecții, poate că ar trebui să începi să îți schimbi anturajul.

Horoscop mâine, 24 iulie, Pești

Horoscopul zilei de mâine aduce îndoieli și credințe limitative. Începi să fii tot mai conștient/ă de ce nu ai întreprins și ce nu ai realizat, fără să realizezi că „mai mult ca perfect” se regăsește numai în gramatică, nu și în realitate. Ar trebui să vizezi în aceste momente nu ideal, ci suficient de bun/ă, o lecție de viață prețioasă.

Horoscopul zilei de mâine aduce unele probleme în relație, dar și cu stima de sine.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Chatelaine, Refinery29

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Test de gramatica: Esti grammar nazi sau nu?
Incepe quiz
Test de gramatica: Esti grammar nazi sau nu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.