Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 25 aprilie 2023: când Universul închide undeva o ușă, deschide în altă parte o fereastră, știe Balanța

Horoscop mâine, 25 aprilie 2023: când Universul închide undeva o ușă, deschide în altă parte o fereastră, știe Balanța

Redactor Andreea Baluteanu

Muncă, muncă și iar muncă: această triadă va fi însă plăcută în horoscopul zilei de mâine, 25 aprilie. Sextila dintre Saturn în Pești și Soare în Taur va contura un aspect productiv care ne permite să ne achităm de orice sarcini și îndatoriri.

E un prilej bun ca să încheiem orice proiecte care din diverse motive au rămas neterminate.

Zodiile care țin cu dinții de ceea ce iubesc cu adevărat! Sunt dispuse să plăteasă orice preț

Cum profiți de pe urma acestor influențe? Află de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 25 aprilie, Berbec

Banii sunt extrem de importanți pentru tine în această perioadă și cum e adevărat că pentru un Berbec e mai dificil să economisească, te vei bucura de productivitatea oferită de ziua de mâine. Poți să pui în practică o idee de afaceri care ți-a fost inspirată de un tutorial online sau să investești așa cum ți-a arătat o rudă bine pusă la punct cu aceste practici.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Taur

Așa cum bine știe zodia ta, rareori poți acționa fără o planificare. E timpul să te uiți în trecut, revizuind anumite obiective care au rămas neîndeplinite. Dacă ai întocmit o listă cu rezoluțiile, nu strică deloc să arunci o privire pe ea. La câte și cum anume ai avansat? Fă un bilanț, mai ales că mai e puțin și se scurge o jumătate de an.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Gemeni

Pentru tine spiritualitatea va fi intensificată acum. Trezește-te mai devreme ca să îți începi ziua cu o sesiune de meditație, procedând însă altfel decât de obicei. Dacă ai o anumită îndoială, o dilemă sau pur și simplu o întrebare, adresează-ți-o la început și, golindu-ți mintea, așteaptă ca sinele tău să îți ofere răspunsul. Poate funcționa în același fel și rugăciunea.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Rac

Exemplul prietenilor va reprezenta o sursă majoră de inspirație. Discuți cu un amic realizat, care are parte de experiență și de reușite, și care îți va arăta cum să concepi un plan. Poate fi vorba despre un proiect de afaceri, despre o schiță de site sau poate de un training într-un subiect care te pasionează. Cert e că ești entuziast/ă, numai ochi și urechi.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Leu

Excelezi mâine în domeniul profesional. Pentru tine funcționează cel mai bine conjunctura astrologică a acestei zile. Nu te teme, reușita și progresul tău nu vor rămâne neremarcate, vor fi observate de superiori pe toată linia ierarhică, așa că nu numai șeful direct e impresionat. Va exista și o recompensă, ori o primă, ori aluzia la o viitoare promovare sau o altă răsplată ce îți așterne zâmbetul pe buze.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Fecioară

Zodia ta adoră să învețe, dar acum vin și rezultatele. Dacă ai dat un test sau un examen, primești o notă mare, cu care te poți mândri. Însă e posibil și să afli că ai fost admis/ă la o școală sau la un curs sau să te pregătești în acest sens. Orice inițiativă de gen va fi însoțită de succes: astrele îți zâmbesc cu toată gura și au ceva special pregătit pentru tine.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Balanță

Înveți încetul cu încetul să trăiești în abundență, înțelegând că nu are nicio legătură starea cu actuala situație a contului tău. Se întrevăd dintr-odată multiple posibilități, uși anterior închise se deschid, iar calea se lungește în fața ta limpede și atrăgătoare, ispitindu-te să faci primul pas spre bunăstare. E o zi care îți poate schimba viața.

fata cu o umbrela pe fundal violet

Horoscop mâine, 25 aprilie, Scorpion

Întâlnești o persoană cu care vei rezona instantaneu, spun astrele. Puteți forma o prietenie trainică sau puteți descoperi că aveți atât de multe în comun. În același timp, poate fi vorba și despre o atracție imediată, un foc care mocnește profund. Oricine ar fi acest om, amic sau iubit, veți discuta până târziu în noapte și nu vă veți mai sătura.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Săgetător

Dacă ți-am spune că ziua de mâine e un indicator al viitorului tău, ai schimba ceva? Observi acum în profunzime cum anume te șlefuiesc obiceiurile tale. Micile ritualuri și rutine sunt mult mai importante decât crezi, iar desfășurarea lor este definitorie pentru ce va urma. Ține cont de aceste lucruri și reflectează la parcursul tău zilnic pornind de la ele.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Capricorn

Joacă-te puțin cu creativitatea ta! Nu e obligatoriu să iasă din mâinile tale un exponat de muzeu, de fapt, nici măcar nu e aceasta ideea. Mai important e să te exprimi pe tine, să descoperi ceva fundamental despre propria persoană. Așadar, fie că desenezi, compui o poezie sau îți colorezi un perete din casă într-o nuanță inedită, se vor vedea efectele.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Vărsător

E esențial ca acum să te gândești la viitorul tău și al familiei tale. Ia în calcul ce schimbări ai dori să manifești în următorii ani. Te vezi mutat/ă înapoi în orașul copilăriei tale, printre rude și prieteni sau, dimpotrivă, dorești să îți schimbi reședința cu o adresă dintr-o altă țară? Nu trebuie să iei nicio decizie acum, doar să îți permiți să te joci.

Horoscop mâine, 25 aprilie, Pești

Plantezi  semințele grădinii prosperității și abundenței, pe care Universul le va uda cu dragă inimă, spun astrele. Puterea vizualizării ajută imens, ca și cea a manifestării. Alege un singur vis, ca să nu te încarci, și imaginează-ți cum anume îl vei aduce la îndeplinire, înconjurându-te de simboluri ale sale, așa cum sunt imaginile cu eventuale destinații de călătorie sau un bilețel cu obiectivele tale.

Horoscopul zilei de mâine, 25 aprilie, favorizează munca susținută și proiectele în desfășurare.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.