Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 26 aprilie 2023: diavolul se află în detalii, descoperă Vărsătorul, care comite o greșeală ce îi spulberă toate eforturile ca pe un castel de cărți de joc

Horoscop mâine, 26 aprilie 2023: diavolul se află în detalii, descoperă Vărsătorul, care comite o greșeală ce îi spulberă toate eforturile ca pe un castel de cărți de joc

Redactor Andreea Baluteanu

Ce zi bună pentru proiectele creative în horoscopul zilei de mâine, 26 aprilie! Trigonul dintre Lună în Rac și Neptun în Pești stimulează imaginația și sporește manifestările sale. Visăm cu ochii deschiși, însă avem control deplin asupra proiecțiilor noastre.

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 – 30 aprilie: zodiile nu se mai tem să plângă pentru că nevoile emoționale se vor afla pe primul loc

Vezi cum resimți aceste influențe în funcție de zodie în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 26 aprilie, Berbec

Emoțiile sunt intensificate mâine de conexiunea dintre Lună în Rac și Jupiter în semnul tău, care îți aprinde sentimentele ca pe un foc de paie. Vei constata că și cele mai mici împunsături zgândăresc răni adânci, dar să faci din țânțar armăsar în aceste momente nu te va ajuta nicidecum. Nici rudele care te scot din minți, nici „trolii” de pe Internet nu îți merită atenția.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Taur

Imaginația ta e atât de rodnică și de bogată. Ascultă de glasul muzelor, căci te pot conduce pe calea unei exprimări armonioase a sinelui. Nu trebuie decât să îți deschizi mintea pentru a te conecta direct la inspirația oferită de ele. Ideile vin însă fulgerător, curgând ca într-un potop, așa că asigură-te că ai la îndemână o foaie de hârtie și un pix unde să le notezi.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Gemeni

Aruncă o privire fluxului tău financiar, căci trebuie efectuate câteva modificări. Nu uita însă că principala caracteristică a zilei este creativitatea, așadar e important să fii flexibil/ă. Se poate să ai nevoie să economisești la sânge o perioadă – cel mai probabil -, dar în același timp este posibil și să fie necesar să virezi în cealaltă direcție și să donezi din surplus către cauzele tale preferate.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Rac

Lasă-ți sabotorul și criticul interior să vorbească vrute și nevrute, tu nu pleca urechea la zumzăitul lor. Mai degrabă sărbătorește triumfurile profesionale de care te-ai bucurat în ultima perioadă lucrând puțin la reputația și la imaginea ta. Mai ales dacă te afli în căutare de clienți (sau de investitori) întreabă-te dacă nu ar fi mai eficient să angajezi un specialist pentru pagina de social media sau un PR.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Leu

Vindecarea și relaxarea minții și a trupului sunt extrem de importante pentru ziua de mâine. După ce ți-ai revigorat spiritul, pregătește-te pentru a primi un flux de inspirație de Sus. În acest sens, notează în jurnal ceea ce te preocupă, fiind atent/ă mai ales la emoțiile și gândurile ce ies la suprafață, și ține agenda aproape, căci muzele ți se pot înfățișa și în vise prevestitoare.

ochi albastru intretaiat de forme geometrice si ceasuri

Horoscop mâine, 26 aprilie, Fecioară

Muncă, muncă și iar muncă: da, dar ție îți place! Mâine este însă un moment bun ca să faci cunoscută toată strădania ta din ultima perioadă. Ajungând la job mai devreme, înainte de program, îți poți face contacte utile, dar și participând la un eveniment legat de sfera ta profesională. Fii însă autentic/ă în relațiile cu oamenii și ferește-te de falsitate, evitând să apelezi la tertipuri pentru a le atrage atenția.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Balanță

Ai nevoie ca acum să mai joci puțin și în echipa ta. Ambițiile îți sunt stimulate de Luna în Rac, care îți arată cum anume să obții ceva ce îți dorești de mult. E posibil să îți fi dat la o parte visele ca să susții pe altcineva deoarece considerai că e datoria ta, dar să stai pe tușă prea mult timp se va dovedi a fi epuizant și copleșitor pentru sănătatea și valorile tale.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Scorpion

Posibilitățile sunt nelimitate, îți transmite cu drag contextul astrologic. Fă ceva ca să îți extinzi limitele mâine, căci nu se mai poate cu același vechi status-quo. E necesar să schimbi ceva la viața ta, fie că te apuci de un proiect personal cu pasiune sau te înscrii la un atelier de dezvoltare a unei anumite abilități. Numai depășește puțin zona de confort.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Săgetător

Zodia ta are nevoie să investească mai mult efort în dezvoltarea personală sau profesională. Unde se consumă energia și unde îți direcționezi eforturile, e întrebarea pe care te determină să ți-o adresezi astrele. Va fi necesar să depui muncă susținută pentru un anumit obiectiv acum, dar gândește-te că pe termen lung implicarea ta va echivala cu o victorie strălucită.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Capricorn

Știm că ai standarde înalte, dar uneori mai trebuie să renunți la control, insistă astrele. Acesta e un prilej bun. Dacă nu mai faci față singur/ă unei sarcini, împarte din responsabilități fără să te simți vinovat/ă pentru cum anume vor fi îndeplinite, mai ales dacă e un proiect de echipă. Clarifică importanța lucrului bine făcut, dar mai departe acordă-le celorlalți libertatea.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Vărsător

Diavolul se ascunde în detalii, e mesajul pe care să îl înțelegi mâine. Așadar, fii cât mai atent/ă, mai ales dacă trimiți un mail sau prezinți un proiect. Cea mai mică greșeală poate avea consecințe devastatoare și tot ansamblul eforturilor tale se poate dărâma precum un castel de cărți de joc. Conferă mai multă importanță micilor amănunte.

Horoscop mâine, 26 aprilie, Pești

Ce nevoie mai ai de aplicații de dating când arăți atât de bine și emani atâta încredere în tine? Mâine e vital să dai dovadă de cât mai multă creativitate, mai ales atunci când te aranjezi ca să ieși undeva. Exprimă-ți personalitatea prin haine, așa cum îi place unui Pește, și vei primi multe priviri admirative și câteva sprâncene arcuite neîncrezător, pe care nici să nu le bagi în seamă.

Horoscopul zilei de mâine, 26 aprilie, aduce creativitate din plin cu Luna în Rac.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.