Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 26 iulie 2022: Fecioara fuge de un Taur, pornind într-o goană nebună, contracronometru, care o va costa pacea sufletului

Horoscop mâine, 26 iulie 2022: Fecioara fuge de un Taur, pornind într-o goană nebună, contracronometru, care o va costa pacea sufletului

Redactor Andreea Baluteanu

Paranoia lovește puternic în horoscopul zilei de mâine, 26 iulie, atunci când pătratul dintre Mercur în Leu și Marte în Taur provoacă conflicte și certuri acerbe. Suntem convinși că toată lumea are ceva cu noi și că toți sunt împotriva noastră.

Acest context astrologic se poate dovedi și dificil pentru a începe proiecte noi sau a da startul unor negocieri.

Ținând cont de aceste coordonate, află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 26 iulie, în funcție de zodie!

Citește și: Semne subtile ca te place. Cum iti dai seama care sunt in functie de zodia lui

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 26 iulie, Berbec

Banii curg în jurul tău în ultima vreme, dar se pare că nu te ating deloc în fluxul lor. E mai bine ca în aceste momente să încerci să te compari cât mai puțin cu ceilalți și să te concentrezi numai pe propriile greșeli sau expectative. Încearcă mai degrabă să pui accent pe economisire și să înțelegi ce erori comiți de nu reușești să pui bani deoparte.

femeie cu par mov care tine bani in mana

Horoscop mâine, 26 iulie, Taur

Te simți deschisă și ți se pare că e mult mai ușor să te exprimi în ultima vreme. Această schimbare de atitudine, care îți priește mult fie și numai pentru că ești mai îndrăzneață și mai curajoasă, are însă și o parte negativă, aceea că te va face mai agitată și mai stresată. Pare că tot timpul te concentrezi pe ceva.

Horoscop mâine, 26 iulie, Gemeni

Ți se pare că pacea ta existențială e tot mai zguduită în ultima vreme și ești convinsă că cineva are ceva cu tine (spuneam ceva despre paranoia în contextul zilei de mâine). Însă poate că nimic nu îți iese fiindcă așa trebuie să stea lucrurile. Sunt șanse mari să nu te afli pe calea potrivită și Universul să încerce să te îndrepte cu blândețe în direcția cea bună.

Află și cum te influențează Jupiter retrograd!

Horoscop mâine, 26 iulie, Rac

O tunsoare nouă, o rochie la care visai demult sau o plimbare prin parc, singură cu gândurile tale. De când nu te-ai mai răsfățat astfel? Un asemenea gest te va împăca cu sinele tău, cu care te-ai tot contrat în ultima vreme, fără ca tu să îți dai seama care era motivul distanțării voastre.

Horoscop mâine, 26 iulie, Leu

Sănătatea corpului și a minții, acele gazde datorită cărora poți să experimentezi în mod direct miracolul numit viață, ar trebui prețuită mai mult acum. Caută să descoperi ce anume vrea să îți transmită subconștientul tău: unde anume ar trebui să intervii? Să faci mai mult sport sau să mănânci mai bine? Un pic de reflecție îți va da răspunsul potrivit.

Horoscop mâine, 26 iulie, Fecioară

Fuga această existențială nu te va duce nicăieri, mai ales când cea de care fugi ești chiar tu însăți. Fă loc acum meditației, rugăciunii sau implicării comunitare în viața ta. Nu te presa să faci nimic, ci caută să înțelegi nevoile sufletului tău, căci e rost de creștere emoțională și spirituală în perioada următoare.

femeie cu un vartej in jurul capului care traieste in haos

Horoscop mâine, 26 iulie, Balanță

Ești pe punctul de a deveni acel lider cald și calm de care lumea are nevoie, dar mai ai nevoie de un pic de pregătire. Mai e puțin până să ajungi să conduci, așa cum visai. Contractele și întâlnirile profesionale dau un randament extraordinar acum și sunt șanse să obții ceva important, așa că pregătește-te!

Horoscop mâine, 26 iulie, Scorpion

Cum se simte să te eliberezi de o presiune care te apăsa puternic pe piept? Vei experimenta această senzație unică acum! Ceri o mărire salarială, aperi o cauză importantă pentru tine sau poate că atragi atenția asupra unui comportament inacceptabil la birou sau în cartier, cert e că te vei simți mândră.

Horoscop mâine, 26 iulie, Săgetător

Ai șanse mari de a te bucura de experiențe reconfortante pe plan spiritual, educațional sau în ceea ce privește dezvoltarea personală. Însă și tu trebui să profiți de oportunitate. Urmărește ceea ce îți aduce bucurie și linște sufletească și caută acele senzații care îți hrănesc nu numai mintea, dar și sufletul.

Horoscop mâine, 26 iulie, Capricorn

Abundența care ți-a fost oferită în ultima perioadă are un scop, și încă unul precis, acela de a fi împărtășită. Să știi că banii nu îți aduc fericirea decât atunci când dai din ei mai departe, așa că ascultă de acest îndemn acum. Caută o cauză sau o acțiune în care să te implici ori pe cineva care are nevoie de ajutorul tău și cunoaște bucuria de a dărui.

Horoscop mâine, 26 iulie, Vărsător

Te tot cerți cu iubitul în ultima vreme și simți că problemele de cuplu nu mai pot fi depășite? Problema nu e că nu vă iubiți, ci că nu știți (încă) să constituiți un front comun în fața celorlalți. E nevoie să vă deschideți unul în fața celuilalt și să ajungeți la un set de valori și obiective cu care să rezonați amândoi.

Horoscop mâine, 26 iulie, Pești

De când nu ai mai făcut ceva care să te umple de energie pozitivă? E musai să integrezi în programul tău acum activități care să îți împlinească sufletul, nu numai mintea sau trupul. Ia-o însă ușor: fă schimbări unde e cazul și nu te presa prea tare, insistând să găsești răspunsul corect din doi timpi și trei mișcări.

Horoscopul zilei de mâine, 26 iulie, umple zodiile de sentimente dificile, dar le dă și șansa de a evolua.

 

 

 

Surse foto: iStock

Surse articol: PureWow

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Care este numele sufletului tău?
Incepe quiz
Care este numele sufletului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.