Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 26 mai 2023: Balanța sălășluiește pe „o gură de Rai”, descoperind pe cont propriu intrarea în Paradis

Horoscop mâine, 26 mai 2023: Balanța sălășluiește pe „o gură de Rai”, descoperind pe cont propriu intrarea în Paradis

Redactor Andreea Baluteanu

Vești bune: luna se încheie cu un context astrologic formidabil cu sextilul dintre Venus în Rac și Uranus în Taur, favorizând atât aspectele sentimentale, cât și pe cele financiare.

Horoscopul dragostei, săptămâna 22 - 28 mai: cuplurile din zodiac au de urcat o treaptă importantă pentru a-și duce iubirea la alt nivel

Căutăm să aducem pacea în toate laturile vieții, un inefabil Rai pe Pământ pentru toți cei dragi.

Cum traduci aceste experiențe? Îți spunem în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 26 mai, Berbec

Horoscopul de mâine sună ca un set responsabil de indicii: ia inițiativa în ce îți dorești cel mai tare pe lume, dar numai ascultând și ținând cont de sfaturile oferite de ceilalți și mai ales de către persoanele cu experiență în ceea ce te interesează pe tine. Evitând impulsivitatea, care e cel mai mare pericol al finalului de lună, te vei asigura că nu vei avea remușcări.

Horoscop mâine, 26 mai, Taur

Cu Jupiter și Uranus în semnul tău te vei simți de parcă te-ai fi născut a doua oară. Plouă cu oportunități glorioase asupra ta, dar să știi că nu toate sunt benefice. Unele sunt numai învelite în hârtie sclipitoare care strălucește ca aurul, dar nu e nici pe departe un metal prețios. E ca și cum Universul te testează ca nu cumva să pici în capcana lăcomiei.

Horoscop mâine, 26 mai, Gemeni

La interior se află ceea ce cauți. Scufundă-te în propriul suflet și apelează la unelte precum meditația sau scrisul într-un jurnal pentru a înțelege ce vrea să îți transmită subconștientul. Spiritul tău are nevoie de o pauză: chiar dacă e de esență nemuritoare și eternă ca Universul din care a fost desprins, e acum limitat de un corp cu nevoi, pieritor și năzuros.

Horoscop mâine, 26 mai, Rac

Par foarte promițătoare împrejurările pentru a-ți asuma un risc mult ocolit, însă să știi că deși nu putem nega conjunctura favorabilă a zilei de mâine, nici nu trebuie să neglijezi cu totul lecțiile învățate până acum. Mai degrabă e esențial să te bazezi pe atuuri decât pe oportunități: șarmul insuflat de Venus în semnul tău e preponderent.

Horoscop mâine, 26 mai, Leu

La câtă glorie îți promite ziua de mâine, nu e de mirare că te bați cu pumnul în piept, considerând că nimeni nu e echipat să îți facă față. Dar nu poți reuși de unul/una singur/ă. Așadar, ferește-te cu inteligență de luptele de putere, mai ales atunci când te implici în ele cu un unic scop, acela de a demonstra celorlalți din ce ești plămădit/ă.

Horoscop mâine, 26 mai, Fecioară

O zodie ca a ta cunoaște poate mai bine decât oricine puterea colaborării, dar să știi că și cooperarea are limite. Cu câteva mici excepții, oamenii vor fi cel mai adesea împinși de la spate de propriile obiective și se vor sa în lături de la puține pentru a le bifa. Un astfel de Iuda se ascunde în spatele tău, gata să te vândă în chip tragic.

Horoscop mâine, 26 mai, Balanță

Ce te interesează cu precădere în acest ambient astrologic e să obții siguranța. Paradisul e un spațiu feeric, cu adresa pe planeta Pământ, consideri tu, și de aceea ai face orice ca să îl atingi acum. Pe „o gură de Rai” e adresa ta din buletin, iar odată ce ai parte de liniștea mult dorită, vei vedea cum ți se împlinesc și următoarele obiective.

fata cu lumina pe chip desenata pe fundalul cerului

Horoscop mâine, 26 mai, Scorpion

Pune accent pe relațiile sociale în contextul zilei de mâine. O relație a ta scârțâie? Ai de purtat o conversație delicată cu un amic sau de impus câteva limite în familie? Mâine toate acestea acțiuni sunt posibile cu un minimum de consecințe adverse. Vei vedea cum, în chip magic, fiecare legătură din viața ta e dramatic îmbunătățită.

Horoscop mâine, 26 mai, Săgetător

Chiar și atunci când nu mai poți, mai poți puțin. Poate că te-ai săturat să auzi aceste vorbe atunci când te afli într-o situație dificilă, dar acest lucru nu le face mai puțin adevărate. Depune cât mai multe eforturi pentru că în curând vei putea culege mândru/ă fructele strădaniei tale. Orice e posibil acum, numai să nu îți pierzi speranța.

Horoscop mâine, 26 mai, Capricorn

Să te distrezi e imperativ mâine cu un asemenea context astrologic, dar amintește-ți că cele mai mari plăceri ale vieții nu te costă nici un sfanț. Și ar fi frumos să ai grijă și de portofel. Poți întâmpina o mică problemă financiară, ce va fi soluționată dacă aplici o lecție pe care tocmai ai învățat-o de la un expert. Dacă nu, poți evolua studiind greșelile tale.

Horoscop mâine, 26 mai, Vărsător

Sunt certuri care apar în familie, un lucru care nu e ieșit din comun, mai ales că a fost centrul preocupărilot tale în ultimele luni. Rezolvă această dispută pe o cale originală, făcând apel la cât mai multă creativitate. Te contrazici cu o rudă? Un PowerPoint care să demonstreze punctele forte ale ideii tale e o manieră incredibilă de a aduce pacea.

Horoscop mâine, 26 mai, Pești

Ești una dintre cele mai deschise și mai comunicative zodii atunci când îți place anturajul din care faci parte, iar acest fapt e evident în cursul zilei de mâine. Cu precădere cu colegii te vei înțelege excelent. Nu va fi totul numai lapte și miere, dar tocmai disponibilitatea voastră de a vă ajuta necondiționat e cea care contează.

Horoscopul zilei de mâine, 26 mai, aduce un context extraordinar pentru iubire și carieră.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: townandcountrymag.com

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cat de mult iti plac baietii rai?
Incepe quiz
Cat de mult iti plac baietii rai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.