Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 27 septembrie 2022: are balta pește, i se spune Berbecului, care renunță la o obsesie bolnăvicioasă pentru o dragoste curată

Horoscop mâine, 27 septembrie 2022: are balta pește, i se spune Berbecului, care renunță la o obsesie bolnăvicioasă pentru o dragoste curată

Redactor Andreea Baluteanu

Inteligența, capacitățile de investigare și curiozitatea sunt stimulate în horoscopul zilei de mâine, 27 septembrie. Trigonul dintre Mercur în Fecioară și Pluto în Capricorn ne îndeamnă să cercetăm în profunzime chestiunile care ne interesează, cu persistență și încăpățânare, și să nu ne lăsăm până ce nu obținem răspunsurile dorite.

Citește și: Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie: Mercur retrograd va elibera zodiile din strânsoarea tensiunilor sale

Tot mâine, trigonul dintre Marte în Gemeni și Saturn în Vărsător pune în prim plan inovația, iar obiectivele zodiilor sunt îndeplinite mai ușor ca niciodată grație unui amestec de muncă susținută și gândire inteligentă.

Află de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 27 septembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 27 septembrie, Berbec

Are balta pește, vrea să îți transmită horoscopul de mâine. Dacă ești single și încă mai plângeai după o iubire, acum este momentul să depășești aceste resentimente. Te-ai despărțit de el cu un motiv și, cu cât îți amintești ce nu îți plăcea, cu atât mai repede vei reveni pe calea cea bună. Este posibil să îți și întâlnești iubirea astfel.

barbat si femeie care navigheaza in barci pe o apa cu copaci cu inimi

Horoscop mâine, 27 septembrie, Taur

Zodia ta este sfătuită ca acum să revină la o bună practică pe care ai tot neglijat-o. Fie că nu te mai îngrijești de tine sau ai renunțat să mai susții persoanele pe care le iubești, cert este că e cazul să schimbi ceva. Profită că e toamnă ca să acorzi mai mult timp ritualurilor de self care sau implicării în activități comunitare.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Gemeni

În fundul sufletului tău, ești tot un copil care tânjește să se joace cât e ziua de lungă. Desigur, acum știi că ai și responsabilități de care e cazul să te achiți. Nu transforma însă îndeplinirea lor într-un stil de viață. E mult mai indicat ca acum să profiți de timpul liber rămas ca să te distrezi: descoperă cele mai propice moduri de a o face.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Rac

Nu poți controla atitudinea celorlalți, dar te poți asigura că tu faci tot ce trebuie de partea ta. Astrele vor să îți reamintească acest lucru acum, mai ales că această zi e minunată pentru a investiga de ce anumite lucruri nu merg în viața ta. Pune întrebările care trebuie și nu te lăsa până ce nu primești răspunsurile.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Leu

Tu ești „chemată” acum să afli pe cine te poți baza cu adevărat la greu. Vei vedea că, din păcate, lista e de obicei scurtă. Tocmai de aceea, nu strică să știi cu siguranță cine se numără printre aliați. Un mic indiciu: astrele îți reamintesc că trebuie să te poziționezi și pe tine pe un loc de seamă.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Fecioară

Cât timp te pregătești pentru succes, e aproape imposibil ca acesta să se lase mult așteptat. Ai un plan B și chiar un plan C, de ce mai eziți să dai curs acelei inițiative de zile mari? Momentul e oportun cu cât se apropie și finalul retrogradului lui Mercur, când sorții surâd din nou planurilor mărețe, de care numai tu ești capabilă.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Balanță

Ai șansa să restabilești legătura cu tine însăți! Într-o zi în care curiozitatea e stimulată, scoate la înaintare Sherlock Holmes-ul din tine, dar pătrunde în adâncul propriei ființe. Se prea poate ca, în goana după perfecțiune, să fi uitat cine ești tu cu adevărat și ce îți dorești de la viață.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Scorpion

Atunci când te gândești la iertare, pe cine ai în vizor? Se prea poate să asociem această virtute numai cu oamenii care ne-au greșit, când în realitate ar trebui să apelăm la ea și atunci când e vorba de noi. E posibil să te acuzi în continuare fiindcă ai comis o anumită greșeală acum ceva vreme și încă te mai consideri responsabilă de ea.

fata care se joaca cu inimi pe un fundal gri

Horoscop mâine, 27 septembrie, Săgetător

Zodia ta are mare nevoie să își analizeze cercul social. Ce spui despre relația cu amicii tăi? Ai șansa nu numai de a o îmbunătăți, ci și de a o aprofunda acum. Vei vedea că te poți înțelege mult mai bine cu oamenii dragi dacă vei căuta să vezi dincolo de aparențe, în sufletul lor, și te vei deschide în aceeași măsură.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Capricorn

Comoditatea și rutina sunt uneori prietenele semnului tău, dar acum mai degrabă te vor împiedica să evoluezi. E cazul să încerci și să experimentezi ceva cu totul nou față de ceea ce faci în mod normal. Prospețimea unui început savuros este tot ceea ce necesită semnul tău în aceste momente.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Vărsător

Privește la lumea din jur, dar aruncă un ochi și asupra vieții tale interioare și, cu abilitățile extraordinare de deducție pe care ți le oferă ziua de mâine, decide ce anume te „mișcă”. Care sunt activitățile care îți plac, oamenii pentru care ai face orice? Odată ce îi vei descoperi, vei ști pe ce să te axezi în continuare.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Pești

Dacă vei renunța la lucrurile care nu îți mai aduc nicio vibrație pozitivă, vei reuși să faci loc pentru ce te bucură cu adevărat. Crede că, indiferent de situația în care te afli, Universul are rezervate pentru tine experiențe minunate, trebuie numai să te deschizi către ele.

Horoscopul zilei de mâine, 27 septembrie, îmbunătățește curiozitatea și capacitățile de cercetare ale zodiilor.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: StyleCaster

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.