Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate

Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Astrele își păstrează pozițiile în horoscopul zilei de mâine, 27 septembrie, pregătindu-se pentru un sfârșit de lună care se anunță extrem de bogat în evenimente. Până atunci vom avea însă parte de o zi în care se resimt numai influențele deja active ale planetelor.

Descâlcim ce îți rezervă astrele în rândurile de mai jos! Află la ce să te aștepți de la horoscopul zilei de mâine, 27 septembrie!

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare

Horoscop mâine, 27 septembrie, Berbec

Deși tu în mod normal nu ai nici cea mai mică problemă în a discuta cu cei din jur și a afirma sus și tare ce te deranjează, mâine nu mai stau lucrurile așa. Te simți timorată, jenată chiar, și vei simți că nu poți discuta nici cu șeful, nici cu colegii. Cel mai bine te vei exprima în scris acum.

scrisoare cu garoafe roz alaturi

Horoscop mâine, 27 septembrie, Taur

E musai să iei o pauză acum. Nu există niciun premiu special pentru epuizare, așa că, după lungile ore petrecute muncind, asigură-te că ai un moment de respiro. Poți să stai liniștită la soare (dacă ești binecuvântată cu o rază mai caldă) sau să faci yoga. Important e să fii departe de muncă.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Gemeni

Ai nevoie să mai petreci timp și cu familia. Prioritizează clipele alături de rude în detrimentul muncii mâine și vei lua cea mai bună hotărâre cu putință, sunt de părere astrele. Cu siguranță nu vei regreta să stai alături de mama ta sau să sporovăiești cu o verișoară.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Rac

Relațiile cu familia sunt primejduite acum și vei avea probleme și dacă intenționezi cumva să te muți. Obstacolele vin de unde te așteptai mai puțin, iar comunicarea va fi defectuoasă. Dacă trebuie neapărat să transmiți ceva, fă-o prin viu grai, fiindcă altfel e puțin probabil să fii înțeleasă.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Leu

Plănuiești o călătorie? Sperăm că nu! Nu contează că e în apropiere, mâine astrele nu te favorizează deloc. Iubitul nu mai poate să ajungă, prietenii se îmbolnăvesc sau mașina nu mai pornește când ți-e lumea mai dragă. Da, Universul va trebui să se revanșeze față de tine cu prisosință!

Află și cum poți face față lui Mercur retrograd!

Horoscop mâine, 27 septembrie, Fecioară

Obstacolele financiare sunt tot mai greu de trecut acum. Persistă în calea ta: întârzie plata pentru un proiect în afara jobului sau nu te înțelegi deloc cu șeful cu privire la acea mărire la care tot sperai. Vor veni cu siguranță și zile mai luminoase, dar, din păcate, nu e cazul acum.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Balanță

Un mesaj sau o remarcă pe care o primești de la o figură cu autoritate din viața ta te supără acum. Fie că e vorba despre părinți sau despre șef, cert este că vorbele îți vor străpunge inima. Ți-am spune să nu le iei personal, dar îți va fi aproape imposibil în acest context.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Scorpion

Mâine cauți să te izolezi de persoanele apropiate și vei păstra aceeași atitudine și pe parcursul perioadei următoare. Ești dornică de singurătate și dintr-odată nu mai tolerezi pe nimeni în apropierea ta. Deși acest comportament îți va face bine o perioadă, nu exagera cu el, spun astrele.

desen cu fata ganditoare

Horoscop mâine, 27 septembrie, Săgetător

E ca și cum dintr-odată toate persoanele care ți-au fost dragi cândva, dar de care te-ai înstrăinat, vor să ia din nou legătura cu tine. Fie că e vorba de prietena cea mai bună din școala primară sau de băiatul care îți plăcea în generală, vor roi în jurul tău oameni din trecut. Dar unii nu merită atenția ta.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Capricorn

Știm că ești dezamăgită de o recentă eroare din cariera ta, dar nu răbufni, vărsându-ți nervii pe colegi sau frustrarea pe șef. Și mai greșit este să îți dai demisia fiindcă decepția e atât de puternică încât îți întunecă judecata. Nu ți-ar strica deloc mâine o zi liberă în care să reflectezi.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Vărsător

Să rezervi o călătorie în America de Sud cu prietenele? Să pleci într-o a doua lună de miere în Caraibe? Iată dilemele cu care te confrunți acum! Păcat că astrele consideră că niciuna dintre aceste opțiuni nu e posibilă și că mai degrabă ar trebui să fii rezervată cu programarea de călătorii în viitorul apropiat.

Horoscop mâine, 27 septembrie, Pești

Astrele se amestecă mâine în economiile tale, direcționându-le să le cheltuiești greșit. Chiar și atunci când le destinezi aparent scopului lor inițial vei descoperi că ai luat o decizie nepotrivită. Cel mai bine ar fi să ții acum banii în buzunar, mai ales dacă sunt puși deoparte la comun.

Horoscopul zilei de mâine, 27 septembrie, confruntă zodiile cu Mercur retrograd, cu consecințe nu prea plăcute.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.