Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 aprilie 2023: celor ce duc mai mult dorul le pare mai dulce odorul, înțelege Balanța, care pune distanță într-o relație numai ca să iubească mai aprig

Horoscop mâine, 28 aprilie 2023: celor ce duc mai mult dorul le pare mai dulce odorul, înțelege Balanța, care pune distanță într-o relație numai ca să iubească mai aprig

Redactor Andreea Baluteanu

Interacțiunile cu ceilalți devin mai ușoare decât de obicei în acest context astrologic, datorită sextilei dintre Lună în Leu și Venus în Gemeni. Pentru zodii e mai simplu să relaționeze, chiar și cu persoanele dificile pe care preferau să le ocolească.

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2023: Eclipsa de Lună în Scorpion va scoate la suprafață emoțiile ascunse din sufletele zodiilor

Totodată, semnele sunt mai șarmante și mai fermecătoare, cucerind cu ușurință.

Cum te folosești de aceste mișcări planetare? Află mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 28 aprilie, Berbec

Simți cum îți vibrează în sânge energia impulsivă a Lunii în Leu! Începi să vezi cu alți ochi o persoană apropiată, cel mai probabil un amic sau un coleg, iar latura romantică a acestui eveniment astrologic se poate dovedi copleșitoare. Nu lua însă decizii impulsive: te poți arunca cu capul înainte într-o aventură dacă ești single, dar nu compromite o relație veche pentru o ispită de moment.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Taur

Ca o ființă a confortului, tu întreții o relație destul de complexă și uneori dificilă cu noutatea. Tocmai de aceea, e posibil să reacționezi puțin exagerat în fața apetitului ridicat pentru schimbare pe care îl posedă ziua de mâine. Va fi revigorant să schimbi localul unde mergi de obicei cu partenerul, dar nu și să te tunzi scurt fără o analiză în prealabil. Poți regreta astfel de mișcări impulsive.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Gemeni

Să nu te ducă la idei prea periculoase acest context astrologic, mai ales pe plan sentimental; e doar o impresie aceea că viața ta amoroasă lâncezește. Nu strică însă să iei măsuri dacă te afli într-o relație: frecventând un eveniment cultural vă veți deschide mințile și, drept urmare, puteți să intensificați conexiunea dintre voi.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Rac

Fă ceva ce nu faci în mod normal în relație, și nu ne referim numai la necesitatea de a condimenta lucrurile în dormitor. Dacă ai rearanja cu partenerul tău o cameră? Aduceți un colț cu artă sau, dimpotrivă, umpleți un perete cu plante ori creați o mică zonă de citit sau de meditat. Revigorând spațiul în care trăiți, astfel încât să vă reflecte hobby-urile, vă veți întineri și relația.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Leu

Ce spui despre o nouă coafură? Coama ta leonină are nevoie de un strop de îngrijire dacă nu vrei să îți iasă complet de sub control. Așa că nu te lăsa pe tânjală și dă o fugă la salon. Ești proaspăt tuns/ă? Poate că ar trebui să aduci volum și expansiune altor zone din viața ta. Ieși din zona de confort, lărgește-ți cercul de prieteni sau extinde-ți universul planificând o vacanță epică.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Fecioară

Mâine este timpul pentru un strop de reflecție. Chiar dacă ție îți plac rutinele, planurile și programul bine stabilit, profită pentru a da un plus de atenție vieții amoroase, mai ales dacă ești single. Nu îți căuta iubit/ă, pregătește-te pentru o relație încercând să te eliberezi de bagajul pe care îl porți după tine în urma suferințelor din trecut. Pășește apoi desculț/ă și umil/ă în lumina vindecării!

Horoscop mâine, 28 aprilie, Balanță

Celor ce duc mai mult dorul le pare mai dulce odorul: acest proverb caracterizează perfect situația ta sentimentală. Te-ai trezit că relația în care te-ai implicat e prea intensă și nu mai ai loc nici să respiri. Nu e vina nimănui; tu ești irezistibil/ă, așa că partenerul se va atașa ușor, și îți mai și place să îl pui pe celălalt pe primul plan. Un pic de distanțare va face bine.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Scorpion

Să recapitulăm puțin situația ta de mâine: Luna îți stârnește emoții profunde, energia contextului astrologic te îndeamnă să schimbi rutina zilnică, iar Uranus are o influență rebelă și revoluționară. Cu alte cuvinte, vrei neapărat să faci modificări în viața ta care îți vor afecta profund relația. Cât timp sunt asumate, nu e nimic rău.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Săgetător

Sălbăticia pornirilor tale e incitantă, dar nu renunța de tot la precauție. Vrei să guști din viață ca dintr-o prăjitură cu multă frișcă, fără să îți pese nici dacă dă diabet. Cât timp o astfel de atitudine e într-adevăr fascinantă și te va apropia de experiențe pozitive, ai grijă și la ce riști să pierzi. Mai ales tentația de a nu mai fi fidel/ă e mare.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Capricorn

Dorința prea mare de control poate dăuna, mâine e indicat să te lași în seama vieții. Acceptă invitațiile pe care le primești, fă cunoștință cu străini și implică-te în activități noi, fiind „tu” în tot acest timp. Viața ta socială îți va mulțumi, iar tu vei înțelege cât de fermecător/oare ești de fapt.

prieteni care sar in sus pe fundalul unui cer colorat

Horoscop mâine, 28 aprilie, Vărsător

Indiferența de care dai dovadă te poate costa scump. Influența puternică a planetei tale guvernante, Uranus, te determină să te îndepărtezi de orice persoană îți dă prea multă atenție. Nu e nocivă dorința de independență, dar atunci când ești rece cu oameni pe care îi iubești și care te iubesc vor exista repercusiuni.

Horoscop mâine, 28 aprilie, Pești

Ai da orice pentru ca viața ta să devină mai aventuroasă și mai interesantă, dar e bine să știi când anume să pui punct. Nu strica o relație apropiată și nici nu compromite o slujbă sigură, care îți place, doar pentru că într-o zi dorești mai multă sare și piper. Această atitudine e oricum mai mult determinată de contextul astrologic decât de nemulțumiri reale pe care le resimți față de viața ta.

Horoscopul zilei de mâine, 28 aprilie, aduce farmec și dorință de schimbare și celor mai timide zodii.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrosyle.com

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!
Incepe quiz
Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.