Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Peștii pricep de ce se spune că diamantele sunt cărbuni care nu s-au lăsat striviți de presiune

Horoscop mâine, 28 februarie 2023: Peștii pricep de ce se spune că diamantele sunt cărbuni care nu s-au lăsat striviți de presiune

Redactor Andreea Baluteanu

E timpul ca zodiile să se îngrijească de familie și de ce e mai drag sufletului lor! Luna intră în zodia Rac, astfel că accentul e pus pe casă și pe persoanele cele mai apropiate.

De asemenea, semnele resimt o puternică senzație de siguranță emoțională: atunci când toată lumea ajută pe toată lumea, stabilitatea e mai aproape ca niciodată.

Află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 28 februarie, de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 28 februarie, Berbec

Ai șansa să ocupi centrul atenției și toate reflectoarele să lumineze asupra ta. Însă încearcă să nu te pierzi pe tine, principiile și valorile tale în timp ce lucrezi pentru îndeplinirea propriilor vise. Oricum ar fi, important e că strălucești la o prezentare, la un interviu sau chiar pe scenă.

Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Horoscop mâine, 28 februarie, Taur

Ești pe linie directă cu Universul, care comunică cu tine fără a mai recurge la mesageri. Prin urmare, în aceste momente e important să fii la fel de deschisă și să încerci să îți manifești cele mai îndrăgite vise. Șoptește-le astrelor la ureche ce îți dorești și năzuința ta e ca și manifestată.

Horoscop mâine, 28 februarie, Gemeni

Să petreci timp cu familia va fi preocuparea de căpătâi. Nu trebuie să faceți nimic special, să gătiți împreună sau să comandați ceva delicios sunt idei geniale. La fel de plăcut se va dovedi să vă înghesuiți cu toții pe canapea ca să priviți la serialul preferat: cel mai bine e să vizionați un show vechi, alături de care ați crescut.

Horoscop mâine, 28 februarie, Rac

Eforturile tale sunt observate chiar în timp ce citești aceste rânduri. Nu numai că ești apreciat/ă pentru ceea ce faci, dar ai șansa de a bifa un mare proiect, de a încheia un contract consistent cu un client important sau de a face o vânzare uriașă. Sărbătorește mai târziu cu familia, căci accentul e pus tot pe ea.

Horoscop mâine, 28 februarie, Leu

Tot ce înveți mâine îți va fi util în perioada următoare. Fie că sunt cunoștințe pe care le deprinzi pentru un curs de calificare la muncă sau e vorba despre un proiect personal, beneficiile se vor vedea în timp. Aceste informații vor face diferența dintre succes și reușită cât de curând.

Horoscop mâine, 28 februarie, Fecioară

Unei firi puternice îi e de multe ori greu să ceară ajutor, dar e cazul să treci peste această reticență. E indicat acum să cauți susținere. Identifică o potențială multifinanțare (crowdfunding), fă un împrumut pentru a deschide o afacere sau vizează o colaborare cu un influencer sau cu o celebritate.

Horoscop mâine, 28 februarie, Balanță

Nu te mai zbate ca să iasă totul perfect: când în viață toate lucrurile au mers ca unse? În loc să te agiți ca să ameliorezi o situație, mai bine caută modalitățile prin care te poți împăca cu ea și te poți adapta la ceva ce nu îți stă în putință să schimbi. Amintește-ți că pacea spiritului se construiește din interior și adesea se regăsește în familie.

femeie care mediteaza cu apa si un soare stralucitor pe fundal

Horoscop mâine, 28 februarie, Scorpion

E în regulă să fii tristă: repetă-ți cât de des poți aceste cuvinte. Purtând un război continuu cu sentimentele tale și încercând să le împingi în față numai pe cele pozitive și constructive vei ajunge să te pierzi într-un haos fără capăt. Nici nu încerca să alungi tristețea, dar nici să îi oferi un motiv specific.

Horoscop mâine, 28 februarie, Săgetător

E un moment bun pentru a face ordine în prioritățile tale. Sunt clipe în viață când trebuie să accepți că nu le poți realiza pe toate și că e cazul să sacrifici unele interese, la care e posibil sau nu să revii mai târziu. Familia se află acum pe primul plan, așa că ia o decizie în conformitate cu nevoile tale și ale celor apropiați.

Horoscop mâine, 28 februarie, Capricorn

În loc să te îngrijorezi constant pentru ce va fi, mai bine bucură-te de prezent. E adevărat că pentru o zodie responsabilă și practică necunoscutul e un coșmar prin imprevizibilitatea sa, dar dând dovadă de prea multă reticență poți constata că stai singură în calea progresului tău.

Horoscop mâine, 28 februarie, Vărsător

Se mișcă ceva, se schimbă ceva. Poți simți cum sămânța unei transformări radicale încolțește, așa că intuiești că lumea se va zgudui cât de curând. Nu are loc nimic cutremurător acum, numai că va fi esențial să îți întorci pe toate părțile obiectivele și să știi ce vrei de la tine și de la viață.

Horoscop mâine, 28 februarie, Pești

Mâine e cazul să îți amintești că diamantul e un cărbune care s-a comportat bine sub presiune. Cum te raportezi acum la frică și la stres, două emoții care pe tine te dau gata adesea, va fi definitoriu dacă nu pentru restul vieții tale, măcar pentru perioada următoare. Parcă numai acest gând e îndeajuns pentru a te împuternici.

Familia e în centrul preocupărilor noastre în horoscopul zilei de mâine, 28 februarie, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să îți abandonezi obiectivele, numai să le îndeplinești cu gândul la cei dragi.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Chatelaine

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele
Incepe quiz
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.