Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 martie 2023: lumina revelației divine se revarsă asupra Racului, care descoperă că sufletul pereche i-a fost mereu aproape

Horoscop mâine, 28 martie 2023: lumina revelației divine se revarsă asupra Racului, care descoperă că sufletul pereche i-a fost mereu aproape

Redactor Andreea Baluteanu

Contextul astrologic al horoscopului zilei de mâine, 28 martie, aduce perspective favorabile, numai să știe zodiile cum să profite de ele. Luna se mută în Rac, convingându-ne să avem grijă de sănătatea noastră emoțională și alinând rănile adânci. Tot acum, Semiluna în Rac revendică unele schimbări în comportamente pentru a întări siguranța și stabilitatea financiare.

Tu cum întâmpini această șansă la liniște? Află de mai jos!

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie: Soarele în Berbec animă spiritele și vine cu schimbări majore pe plan emoțional

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 28 martie, Berbec

Graba strică treaba, e mesajul pe care ți-l lasă cu îngrijorare astrele. Acest lucru e valabil mai ales dacă te apuci de un proiect DIY sau de renovări prin casă, caz în care și cea mai mică greșeală te poate costa scump. Nu ar strica să verifici înainte dacă ai tot ce îți trebuie și să te asiguri că ești stăpân/ă pe cunoștințele tale.

Horoscop mâine, 28 martie, Taur

Sportul în aer liber e o idee excelentă acum, iar dacă implică și prietenii sau familia, cu atât mai bine. Nu te stresa însă dacă nu găsești pe nimeni care să ți se alăture, la fel de bine îți poți lua câinele ca să explorați o regiune împădurită sau sălbăticită din regiunea voastră. O să te simți conectat/ă în mod divin cu natura.

Horoscop mâine, 28 martie, Gemeni

Poți să numeri sau să multiplici fondurile tale „speciale”. E vorba de banii albi pentru zile negre, și ești încântat/ă de cât ai reușit să pui deoparte. Asigură-te însă că aceste fonduri sunt mai greu de accesat și pune-le într-un depozit la termen sau convertește-le în ceva mai greu de cheltuit, așa cum sunt lingourile de aur.

Horoscop mâine, 28 martie, Rac

A fost dintotdeauna lângă tine sau l-ai cunoscut recent, dar nu i-ai dat nici cea mai mică importanță: un amic e însă pe cale să devină ceva mai mult. Nu e dragoste la prima vedere, dar e o explozie romantică de sentimente aprinse. O îmbrățișare pătimașă poate duce la un sărut și de aici cine știe unde se ajunge?

Horoscop mâine, 28 martie, Leu

Banii și intuiția merg mână în mână mâine. Știai că sunt unii oameni de afaceri care afirmă că își cizelează al șaselea simț și puterile psihice ca să izbândească mereu în investiții? Ia exemplu lor și petrece timp numai cu tine, ascultând ce îți spune interiorul tău într-un ambient calm în care îți poți auzi propria voce.

Horoscop mâine, 28 martie, Fecioară

Școala și experiența pe care ai dobândit-o pe băncile sale își spun cuvântul. Poți să reînnozi legătura cu colegii de care te-ai simțit cel mai apropiat/ă sau să ajuți un membru mai tânăr al familiei să aplice pentru o bursă în străinătate sau să completeze documente pentru înscrierea la cursuri sau colegii.

Horoscop mâine, 28 martie, Balanță

Slujba ta te surprinde mâine cu o seamă de beneficii financiare de-a dreptul impresionante. Poate că primești un bonus, un gift card sau reduceri la magazinele de la care îți faci cumpărăturile. E la fel de posibil însă să ți se mărească asigurarea medicală sau să existe oferte pentru a cumpăra acțiuni la companie.

Horoscop mâine, 28 martie, Scorpion

O cunoștință veche, cum ar fi colegul de bancă din școala primară sau un prieten din copilărie va apărea ca prin minune în viața ta. Se poate să vă întâlniți în supermarket sau total întâmplător, pe stradă, cert este că te vei simți uluit/ă de jocurile sorții, mai ales că acest om are să îți predea o lecție prețioasă.

Horoscop mâine, 28 martie, Săgetător

Șansa de a adopta un obicei financiar bun e ridicată mâine. Poți să îți monitorizezi mai atent cumpărăturile cu ajutorul unei aplicații sau să faci un aranjament la bancă astfel încât lunar o mică sumă să treacă în contul tău de economii. Sunt schimbări mici, dar vor da super rezultate pe termen lung.

Horoscop mâine, 28 martie, Capricorn

Încă single? Ieși din casă, căci Universul ți-a trimis sufletul pereche în cale. Poți să frecventezi activități care îți plac, pentru a te asigura că veți avea interese comune, dar dacă nu îți trece nimic prin minte, la fel de bine poți să ieși la mall sau la o cafea și să fii deschis/ă la contactele cu ceilalți.

cuplu de indragostiti cu cerul cu stele pe fundal

Horoscop mâine, 28 martie, Vărsător

Aruncă o privire asupra sarcinilor și responsabilităților tale familiale: sunt ele împărțite așa cum trebuie? Dacă nu, ce spui dacă ai face o redistribuire? Poate copilul tău e suficient de mare ca să ajute, la rândul său, sau partenerul de viață ar putea prelua din activitățile tale. Simțul dreptății va prevala.

Horoscop mâine, 28 martie, Pești

Primești o invitație la un date romantic sau ești poftit/ă în oraș de persoana la care te așteptai mai puțin. Nu că nu ți-ar fi atras și ție atenția, dar credeai că era deja într-o relație sau cu mult mai presus de tine. Însă mâine descoperi că sunteți amândoi liberi, și atât de interesați unul de altul.

Horoscopul zilei de mâine, 28 martie, pune accent pe siguranță, stabilitate și căldură sufletească.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.