Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 28 septembrie 2023: Vărsătorul dă un brânci analiticului și caută în colțurile conștiinței sale vizionarul, cel conectat la lungimile de undă universale

Horoscop mâine, 28 septembrie 2023: Vărsătorul dă un brânci analiticului și caută în colțurile conștiinței sale vizionarul, cel conectat la lungimile de undă universale

Redactor Andreea Baluteanu

Luna intră în Berbec, punând capăt acalmiei Peștilor în horoscopul zilei de mâine, 28 septembrie. Dacă ai de preluat o nouă inițiativă, acum este momentul potrivit, căci dispui din partea astrelor de rezerve generoase de energie.

Luna Plină în Berbec din 29 septembrie complotează cu toate celelalte astre și face glasul inimii să răsune cu ecou din peștera sufletului

Motivația crește la rândul său, în tandem cu influențele cosmice.

Înainte să pătrundă în constelația Berbecului, însă, astrul nopții creează o conexiune interesantă cu Neptun în Pești, făcând spațiu pentru a-ți muta atenția către interior, cu rezultate fabuloase.

Află de mai jos care sunt predicțiile în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 28 septembrie, Berbec

Ai nevoie de o pauză mentală de relaxare (da, chiar în mijlocul săptămânii). Desigur că ar fi genial să poți să îți iei liber ca să te retragi la o cabană în munți, dar revitalizarea psihică poate fi realizată și prin alte metode, cum ar fi să înlocuiești repriza de jogging matinal cu o clasă de yoga. Nu găsești timp nici pentru una, nici pentru cealaltă? Limitează din spațiul alocat social media și vei avea o revelație.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Taur

Dacă nu te poți relaxa în preajma prietenilor tăi, atunci cu cine? Purtăm măști, adesea și în compania celor mai apropiate persoane, și am uitat să fim vulnerabili, de aceea contextul astral al zilei de mâine e cu atât mai prețios pentru ce îți amintește. Schimbați acel loc zgomotos de întâlnire cu o reuniune în intimitate și „clătiți-vă” sufletele atât de încercate.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Gemeni

Profită de darurile astrelor și reflectează puțin la viitorul tău. Dar nu o face fugitiv, între două episoade din serialul preferat, ci dedică timp și spațiu acestei „îndeletniciri” care ar trebui să devină normă. Imaginează-ți în detaliu cum ai dori să arate viața ta, pentru că „întâlnirea” dintre Lună și Neptun îți poate limpezi dorințele rămase încă neclarificate.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Rac

Manifestă, manifestă, manifestă: așa sună îndemnul pe care horoscopul zilei de mâine nu se mai satură să ți-l susure la ureche. De exemplu, unde îți dorești să călătorești în viitor? Nu pune bariere imaginației, pur și simplu stabilește destinația și apoi citește bloguri de călătorie, decupează imagini și lipește-le pe un mood board sau decorează pereții cu ele. Așa pui la treabă Universul.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Leu

E timpul să plonjezi în interior! Scufundă-te în lumea emoțiilor tale, căci ai puteri parapsihice acum! Nu mai crede nici în noroc chior, nici în coincidențe demne de filme, ci acceptă că se manifestă super puterile tale și că prin intermediul acestei forțe dezlănțuite primești ceea ce îți dorești. În aceste situații e indicat să începi să lucrezi cu capacitățile ascunse.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Fecioară

„Țopăi” dintr-o emisferă în alta a creierului de parcă ai fi un acrobat ce dansează pe sfoara conștiinței. Începi să nu mai judeci exclusiv cu emisfera stângă, cea dedicată rațiunii obiective și calculelor strategice, și descoperi puterea sinergiei oferite de secțiunea dreaptă cerebrală. Acest fapt îți va îmbunătăți în mod considerabil relațiile și îți va arăta cum să savurezi viața mai profund.

femeie care mediteaza deasupra unui strat de nori, langa corola unei flori

Horoscop mâine, 28 septembrie, Balanță

Semnul tău e recunoscut pentru faptul că propagă o abordare complexă și echilibrată a stării de sănătate. Conferă acum și o valență spirituală „perpetuei tale căutări” a vitalității. Nu e de ajuns să faci sport sau să mănânci sănătos, meditează la ce înseamnă aceste gesturi pentru tine și cum te ajută nu numai să te simți, dar și să arăți mai bine. Estetica e prioritară pentru semnul tău, așa că achiziționează bustiera aceea de la care nu îți mai poți lua gândul.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Scorpion

Plonjează într-o mare a emoțiilor și a romantismului incendiar, apoi unduiește-ți coada de sirenă și glăsuiește dulce: vocea ta ademenitoare va atrage „o cârcă” de admiratori. Mai pe scurt (și mai simplificat), această zi e minunată pentru flirtat. Dacă ești single, atunci îmbracă hainele tale sexi favorite și dă o raită prin oraș.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Săgetător

Mâine e indicat să stai aproape de familia ta! În mod normal, tu ești zodia care trăiește viața zburând la înălțimi amețitoare, dar poate acum e mai prielnic să ocupi locul copilotului sau chiar pe al unui pasager care nu are alte responsabilități decât să se bucure de viață. Amestecul de nostalgie dulce-amăruie și de afecțiune care îți cuprinde sufletul atunci când te întâlnești cu rudele e de-a dreptul magic!

Horoscop mâine, 28 septembrie, Capricorn

Emotivitatea crește în horoscopul de mâine, dar să știi că va avea numai conotații pozitive. Cum poți profita de această vulnerabilitate ce aduce tărie, nu slăbiciune? Atunci când ești întrebat/ă ce faci, răspunde cu suflet, cu adevărat. O conversați banală se poate transforma într-una revelatoare când, în loc de „bine”, spui „chiar mi-ar plăcea să discut cu tine despre asta”.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Vărsător

Dai un brânci analiticului din tine, trimițându-l la colțul „conștiinței”, și începi să cauți vizionarul. Oare pe unde rătăcește? Se ocupă de prosperitatea ta acum. Cum poți face mai mulți bani? Întreabă-te ce vrei. O casă mai mare, mai multe vacanțe, mai multă stabilitate? O să îți vină în minte răspunsul despre cum le poți obține, fie că e prin investiții sau printr-o schimbare de job.

Horoscop mâine, 28 septembrie, Pești

Lasă-te purtat/ă de val, oricum nu ți-a plăcut niciodată monotonia mulțimilor. Adevărul e că măștile nu se lipesc de solzii alunecoși ai unui Pește, și, cu Luna și Neptun în semnul tău aflate într-o frumoasă corelație, ai toate șansele să poți arăta cu succes cine ești. Nu te mai teme de gura lumii, de criticile celorlalți sau de pericolele vulnerabilității, ești atotputernic/ă când ești tu!

Horoscopul zilei de mâine, 28 septembrie, aduce zodiilor atât motivație, dar și imbold spre expresivitate.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: astrostyle.com, astrologyanswers.com

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.