Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 29 august 2023: Gemenii se scufundă în mistic și ocult, simțind pe creștet mângâierea unui înger păzitor și în suflet vibrația magiei

Horoscop mâine, 29 august 2023: Gemenii se scufundă în mistic și ocult, simțind pe creștet mângâierea unui înger păzitor și în suflet vibrația magiei

Redactor Andreea Baluteanu

Nu e cea mai bună zi pentru planuri mărețe, cu siguranță! Horoscopul zilei de mâine, 29 august, influențează zodiile cu pătratul dintre Lună în Vărsător și Jupiter în Taur.

Horoscopul dragostei, săptămâna 28 august - 3 septembrie: Luna Plină în Pești la ajută pe zodii să își dea o nouă șansă în iubire și să refacă legăturile distruse

Găsește timp ca să te relaxezi și să te bucuri de micile tale plăceri, îți sugerează astrele. Oricum, îți poate lipsi acut atât motivația, cât și concentrarea, măcar profită ca să te recreezi.

Află care sunt coordonatele horoscopului zilei de mâine, 29 august, din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 29 august, Berbec

Generozitatea ta nu cunoaște limite mâine, spun astrele, și este îndreptată atât către familie, cât și către prieteni. Pe scurt, oricine se află în preajma ta și pentru care nutrești un minimum de apropiere se poate regăsi în situația de a primi un cadou frumos. Fie că „dai de băut” fără un motiv anume sau te oferi să faci cinste la prânz colegilor, ești eroul celorlalți acum.

Horoscop mâine, 29 august, Taur

Ce zi bună pentru tine, mai ales că Jupiter se află în semnul tău. Ești de fapt una dintre puținele zodii care reușește cumva să aducă și un spor de productivitate acestei zile. Ai deplină încredere în forțele tale și te simți în stare să muți și munții din loc. Acest prilej se anunță astfel minunat pentru a merge la un prim date sau la un interviu.

Horoscop mâine, 29 august, Gemeni

Intuiția ta e îmbunătățită în chip magic mâine, spun astrele. Ești conectată/ă cu latura ta mistică, aparent chiar ocultă, și nu te vei codi să încerci să iei contact cu celălalt tărâm (în chip inofensiv, sperăm noi). Poate că îți citești în cărțile de tarot sau în cafea ori în frunzele de ceai ori contactezi o „vrăjitoare albă” care a moștenit meșteșugul.

Horoscop mâine, 29 august, Rac

Entuziasmul tău e contagios în aceste momente! Te bucuri de viață ca un copil și savurezi din plin caracterul ludic, jucăuș al horoscopului zilei de mâine. Petrece timp mai ales cu prietenii, și nu cu oricare dintre ei, ci cu precădere cu cei care au un spirit liber. Vă veți simți fabulos mergând la un concert unde să se cânte un tip de muzică decodat pe vibrația sufletului tău.

Horoscop mâine, 29 august, Leu

Să știi că oamenii sunt mai buni mâine, dovedind că acest context astrologic orientat spre satisfacerea indulgentă a micilor lor plăceri le merge direct la inimă. Să nu te mire deci gratitudinea pe care o arată la fiecare pas. Se poate întâmpla ca un coleg să îți trimită un buchet de flori sau ca un client să fie atât de mulțumit de munca ta, încât să scrie direct superiorului tău pentru a te lăuda.

fata frumoasa cu par blond miere care priveste inainte dintre tufisuri cu flori

Horoscop mâine, 29 august, Fecioară

Ai mâine o senzație inegalabilă, ca un tremur atotștiutor. Simți că pășești plin/ă de încredere pe calea ta. Se poate să dai peste o informație sau peste un set de recomandări, într-o carte sau într-un podcast, în urma cărora să îți schimbi viața. Nu e magie la mijloc, pur și simplu ai găsit sfaturi care rezonează în mod ideal cu o dorință adânc înrădăcinată în inima ta.

Horoscop mâine, 29 august, Balanță

Ești îndrăgostit/ă nebunește, așa că așteaptă-te să faci lucruri trăsnite din amor mâine. Însă nu contează cât de imprevizibil e comportamentul tău cât timp va duce la o dragoste ca în povești. Așadar, nu te teme să faci ce îți spune inima, chiar dacă presupune să îți declari primul/a dragostea ardentă sau să îți ceri partenerul/a în căsătorie.

Horoscop mâine, 29 august, Scorpion

Debordezi de atractivitate. Nu că nu erai deja cea mai senzuală și mai magnetică zodie, dar aceste trăsături sunt intensificate în chip incredibil acum. O să atragi atenția multor pretendenți pe o rază considerabilă, așa că așteaptă-te la complimente. Nu ești nevoit/ă să și răspunzi la ele, mai ales dacă nu îți dorești o relație, dar cu siguranță te vor flata.

Horoscop mâine, 29 august, Săgetător

Ai energie cât cuprinde, deși, așa cum te-au avertizat și astrele, nu e chiar indicat să o consumi cu scopul de a munci. Nu îți abandona sarcinile profesionale, dar nu „arde” combustibilul numai pentru job-ul tău. Nu ar strica, după ce excelezi la muncă, să ieși în oraș și să te distrezi cu prietenii sau să organizezi o cină în familie.

Horoscop mâine, 29 august, Capricorn

Nu spunem că mâine faci cheltuieli lipsite de necesitate, dar parcă nu mai contează cât de util e obiectul cumpărat când te lasă lefter/ă. Așadar, este momentul să pui piciorul în propriul prag și să îți limitezi înclinația spre consum. Nu trebuie să îți iei în aceeași lună și laptop, și telefon, și un aparat nou de aer condiționat.

Horoscop mâine, 29 august, Vărsător

Horoscopul de mâine te „leagă” din nou de casă, nu că nu ți-ar plăcea, mai ales că ești atât de interesat/ă de acest domeniu în ultima perioadă. Dacă îți căutai o casă sau un apartament, găsești o ofertă irezistibilă, dar poți avea succes inclusiv dacă aveai nevoie să desfășori reparații prin casă sau dacă erai demult la „vânătoare” după un instalator priceput.

Horoscop mâine, 29 august, Pești

În mod normal, tu ești descurajat/ă de astre să evadezi în lumi paralele în care totul e dulce și roz ca să te ferești de provocările lumii reale, dar mâine și tendința de escapism e acceptată. Însă ai grijă cum ai de gând să te retragi din fața realității necruțătoare. Arta e o idee de excepție, fie că asculți muzică sau pictezi, dar evident că nu și viciile.

Horoscopul zilei de mâine, 29 august, aduce permisiune cosmică pentru răsfăț.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce fel de înger păzitor ai?
Incepe quiz
Ce fel de înger păzitor ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.