Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 29 mai 2023: Cosmosul dă Capricornului menirea de a fi schimbarea pe care vrea să o vadă în lume

Horoscop mâine, 29 mai 2023: Cosmosul dă Capricornului menirea de a fi schimbarea pe care vrea să o vadă în lume

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul zilei de mâine, 29 mai, cinstește ajutorul pe care zodiile și-l acordă cu bunăvoință odată cu intrarea Lunii în Balanță. Semnele se simt încurajate să apeleze una la alta atunci când se află într-o situație tensionată.

Horoscopul dragostei, săptămâna 29 mai – 4 iunie: dragostea are de suferit când partenerii nu știu să reducă tensiunile din cuplu

Ce e încă și mai de apreciat la acest context astrologic e faptul că, atunci când se susțin reciproc, zodiile își vor îmbunătăți starea psihică.

Descoperă în rândurile de mai jos ce conotații are horoscopul zilei de mâine, 29 mai, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 29 mai, Berbec

Nu e deloc caracteristic pentru tine, dar mâine vei suferi din cauza stimei de sine sau, mai bine zis, din cauza lipsei ei. Ești profund afectat/ă de absența unei anumite abilități sau de faptul că nu ai reușit să evoluezi așa cum îți imaginai că ar fi trebuit. Însă cel mai probabil ești mult prea dur/ă cu tine și ai nevoie de sfatul sincer al unui prieten.

Horoscop mâine, 29 mai, Taur

Sociabilitatea ta e intensificată de Soarele în Gemeni, așa că te vei regăsi în ipostaza de a vorbi vrute și nevrute cu tot felul de persoane din anturajul tău. Problema intervine atunci când ajungi să dezvălui detalii private și amănunte „picante” despre o latură confidențială a vieții sau să împărtășești cui nu trebuie un secret profesional. Ai grijă ce spui și mai ales cui spui!

Horoscop mâine, 29 mai, Gemeni

O persoană cu autoritate în viața ta, cum ar fi un mentor sau un șef, scade în ochii tăi după o gafă sau o greșeală monumentală. Se poate de asemenea să constați și că relația cu acest om pe care îl admiri sincer mai mult îți dăunează, ceea ce te duce la o dilemă dureroasă. Caută sfatul cuiva din afară care nu are niciun interes.

Horoscop mâine, 29 mai, Rac

Îți ții credințele în inimă și principiile în minte, refuzând să le expui oricui pentru că nu dorești certuri și controverse? Nu e rău, dar uneori știi prea bine că e cazul să fii onest/ă. Mai ales dacă intenționezi să îți iei un angajament sau să te implici într-o relație, să dai dovadă de transparență și să permiți celuilalt să te cunoască e esențial.

Horoscop mâine, 29 mai, Leu

Ai o problemă financiară pe care tinzi să o exagerezi în aceste momente, spun astrele. În loc să discuți direct cu cealaltă parte implicată, ce îți poate oferi toate explicațiile necesare, te regăsești în situația de a-ți lăsa imaginația să țeasă scenarii întunecate. Dar nu e nici pe departe o strategie inteligentă, mai ales că cei din jur te pot liniști ușor cu fapte pe care nu le cunoști.

Horoscop mâine, 29 mai, Fecioară

Rolul tău într-o anumită relație, de a menține pacea și armonia, poate fi compromis acum. Când este cazul să faceți ceva concret împreună veți realiza că uniunea dintre voi nu e nici pe departe atât de puternică pe cât considerați. Tocmai de aceea e vital ca acum să nu mai pierzi vremea și să pui punctul pe „i”, testând potențialul acestei legături atunci când o muți de pe teritoriul viselor și iluziilor în realitate.

Horoscop mâine, 29 mai, Balanță

Desfășurând sarcini de rutină vei reuși să te concentrezi de minune mâine. Fie că îți petreci timpul cu activitățile tale obișnuite de la muncă, cele care de obicei te plictisesc, sau te implici în treburi casnice, vei reuși să conturezi un plan care altfel ar fi fost mult mai greu de înfăptuit. Strategia se schițează parcă singură în mintea ta.

Horoscop mâine, 29 mai, Scorpion

Să te lași dus/ă de val e mai ușor ca niciodată. Îți va fi la îndemână să iei pulsul mulțimii și să procedezi întocmai cum fac ceilalți. Pe de altă parte, e posibil să consideri cumva nepotrivit să le vorbești despre o realizare recentă a ta și să ți se pară mai simplu să o treci sub tăcere. Nu te judeca, mai ales că nu ai chef de întrebări inopinate.

Horoscop mâine, 29 mai, Săgetător

E mai simplu să colaborezi pe plan profesional decât să te implici într-o legătură personală. De fapt o iei la sănătoasa de câte ori îți trece pe la ureche cuvântul „angajament”. Nu trebuie să te presezi să te deschizi, doar să înțelegi ce anume te ține în loc și de ce nu ești în stare să duci relația la următorul nivel. O persoană cu o vedere de ansamblu mai bună te poate ajuta mult.

Horoscop mâine, 29 mai, Capricorn

Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume, insistă astrele mâine. Ai convingeri ferme și pasionale, așa că nu le permite celor din jur să le reducă în neant pentru că ei nu mustesc de viață ca tine. Poți deveni o voce a celor mulți și, atât timp cât nu vei fi inflexibil/ă și nu te vei agăța de ideea periculoasă a salvatorului, poți avansa enorm.

fata blonda si frumoasa care tine in brate globul pamantesc

Horoscop mâine, 29 mai, Vărsător

Relația prea strânsă, de dependență, pe care ai stabilit-o cu altcineva îți dă fiori pentru că realizezi că nu poți face nimic ca s-o schimbi? Deși acum nu poți acționa, nu înseamnă că nu valorezi nimic fiindcă depinzi din multe puncte de vedere de acel ajutor. Fă o listă cu cunoștințele și abilitățile pe care și tu ai putea să le împărtășești celorlalți și o să te simți instant mai bine.

Horoscop mâine, 29 mai, Pești

Nu înseamnă că dacă nu poți trece fulgerător la discuții serioase cu un om cu care trebuie neapărat să ajungi la un consens relația voastră e etern compromisă. E posibil ca acum să vă fie mai ușor să lucrați împreună la un proiect sau să instituiți un alt soi de colaborare. Încet-încet vă veți apropia și veți atinge și acele aspecte delicate.

Horoscopul zilei de mâine, 29 mai, aduce instinctul de întrajutorare al Lunii în Balanță.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.