Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 29 martie 2023: Gemenii țin cu dinții de credințele lor și nu acceptă să se vândă pe 30 de arginți, ca Iuda

Horoscop mâine, 29 martie 2023: Gemenii țin cu dinții de credințele lor și nu acceptă să se vândă pe 30 de arginți, ca Iuda

Redactor Andreea Baluteanu

Ideile mari răsar precum ciupercile după ploaie în horoscopul zilei de mâine, 29 martie. Suntem înclinați să dăm tot ce avem pentru proiecte ambițioase, iar visele nu mai cunosc opreliști datorită cuadraturii dintre Lună în Rac și Jupiter în Berbec.

Horoscopul dragostei, săptămâna 27 martie – 2 aprilie: iubirea va fi colacul de salvare pentru multe dintre zodii

Zodiile sunt însă sfătuite să se ferească de vorbele goale și mai ales de promisiunile fără substanță de pe urma cărora vor avea mult de pătimit.

Ca să avansezi, împletește gândirea cu acțiunea! Vezi ce îți este prezis în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 29 martie, Berbec

Cineva te scoate din sărite, cauzându-ți o reacție agresivă care, deși e pe potriva insultei, nu va face decât să te coboare la nivelul celui care ți-a greșit. Ia în calcul acest lucru atunci când simți că nu mai poți. Sensibilitatea ta e accentuată de Luna în Rac, așa că evită să cazi în capcană.

Horoscop mâine, 29 martie, Taur

O persoană pe care te codeai să o accepți printre apropiații tăi e pe cale să primească o cheie la sufletul tău. Deși încă ai dubii, înțelegi că între voi se construiește o sinergie frumoasă mai ales sub aceste ceruri promițătoare. Nu trebuie să îi oferi acces la toate secretele tale, doar să îi încredințezi o urmă de vulnerabilitate.

Horoscop mâine, 29 martie, Gemeni

Ține cu dinții de valorile și principiile tale și fă în așa fel încât să nu le sacrifici pe altarul progresului și prosperității moderne. Vânzându-te ca Iuda, pe 30 de arginți, poți să pierzi ce e mai bogat și mai rodnic în sufletul tău. Cu toate că și prietenii fac alegeri chestionabile, respectă-te pe tine chiar și atunci când ești singur/ă pe baricade.

Horoscop mâine, 29 martie, Rac

În goana ta spre „a face carieră”, ai grijă să nu cumva să îți asumi mai multe sarcini decât poți duce. Fii atent/ă la detalii și acceptă-ți cu obiectivitate limitele, dar nu refuza un proiect interesant numai pentru că nu ai timp de el. Poți stabili anumite limite, poți face loc în program renunțând la ce nu te mai definește, poți să reorganizezi sau să delegi.

Horoscop mâine, 29 martie, Leu

Lasă munca, lasă îndatoririle, fă ceva pentru sufletul tău. Când uiți să îl mai încarci cu energie pozitivă, vei simți efectele. Gătește un fel de mâncare sănătos, cu condimente ayurvedice, ascultă muzică cu „vibrații îngerești”, înalte, apoi fă o baie în care ai picurat uleiuri parfumate și îmbracă-te ca într-un cocon într-un halat moale și pufos.

imagine retro cu fata care citeste intr-o cada

Horoscop mâine, 29 martie, Fecioară

Vei simți o atracție ridicată pentru a fi în centrul atenției acum, dar opune-te acestei dorințe dictate de astre și evită să îi izolezi pe ceilalți în umbra ta, oricât de măreață ar fi. Încearcă să nu lași gelozia să te cuprindă nici atunci când constați că doi prieteni de-ai tăi au format o relație strânsă: acest lucru nu înseamnă că te iubesc mai puțin.

Horoscop mâine, 29 martie, Balanță

Oricât de bine pregătit/ă te-ai considera, un aspect neprevăzut îți poate periclita mâine evoluția. Poate că e vorba despre o competitivitate neașteptată, un rival care apare brusc sau despre câteva obstacole ce nu ar fi putut fi anticipate. Ridică-te însă la înălțimea provocărilor fiind brici de cunoștințe și punându-ți la bătaie șarmul personal.

Horoscop mâine, 29 martie, Scorpion

Poate că armura ta e tare ca oțelul sau consideri că pielea ta a fost tăbăcită împotriva cuvintelor grele, dar în epoca digitală ura e mult mai dezlănțuită și poate afecta și o fire tare ca a ta. Așadar, încearcă să nu iei personal eventualele critici sau chiar injurii care îți sunt adresate, dar nici nu le minimiza puterea. Și reciproca e valabilă: fii blând/ă.

Horoscop mâine, 29 martie, Săgetător

La tine invidia e rară, dar mâine va mușca cu colți otrăvitori. Iarba vecinului nu e mai verde, dar e adevărat că exact așa pare în aceste clipe. În loc să permiți sentimentelor negative să îți știrbească starea de bine, folosește-le într-un sens constructiv, ca să te ajute să evoluezi. Poți obține și tu ce are acel om și ți-a atras atenția.

Horoscop mâine, 29 martie, Capricorn

Poate că nu reușești deloc să te declari satisfăcut/ă de cei din jur pentru că ai setat standarde prea ridicate pentru propria persoană. Acea culme pe care plănuiești să o atingi  e inuman de înaltă… cel puțin pentru acum. Respiră adânc și ia o pauză, fiind bun/ă cu tine și cu ceilalți. Curând va urma un context astrologic mai generos.

Horoscop mâine, 29 martie, Vărsător

Plăcerea de a-i învăța pe ceilalți este accentuată și de înțelegerea faptului că, ajutându-i să se dezvolte, vei putea beneficia de pe urma expertizei lor la rândul tău. Însă nu îți restrânge menirea numai la a-i educa, ci asigură-te că au și învățat ce le predai și că pot aplica în mod util cunoștințele.

Horoscop mâine, 29 martie, Pești

Un buchet colorat de zambile și narcise, o pătură moale, o lumânare parfumată, luxuriantă; aceste atingeri îți vor transforma viața. Nu mai rămâne decât să te ghemuiești alături de persoana preferată din lume sau de animalul de companie și să te bucuri de existența ta tihnită chiar și atunci când e urât afară.

Horoscopul zilei de mâine, 29 martie, aduce o cuadratură interesantă ce poate inspira măreția.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce religie ți se potrivește de fapt?
Incepe quiz
Ce religie ți se potrivește de fapt?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.