Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 29 noiembrie 2022: Capricornul aruncă primul cu piatra, deși nu e nici pe departe fără de păcat

Horoscop mâine, 29 noiembrie 2022: Capricornul aruncă primul cu piatra, deși nu e nici pe departe fără de păcat

Redactor Andreea Baluteanu

Cu bune și cu rele, horoscopul zilei de mâine, 29 noiembrie, aduce opoziția dintre Mercur în Săgetător și Marte în Gemeni. Vor exista certuri și dispute puerile, cauzate mai ales de faptul că ne luptăm unii cu alții pentru un loc în lumina reflectoarelor.

Tot mâine, sextila dintre Mercur în Săgetător și Saturn în Vărsător ne imprimă o gândire limpede și conturează contextul favorabil pentru o comunicare onestă, deși nu întotdeauna constructivă. Putem să încheiem în timp record sarcini grele.

Află din rândurile de mai jos ce îți hărăzește horoscopul zilei de mâine, 29 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Berbec

Disputele ideologice sunt cele mai pregnante acum, spun astrele. Simți nevoia să îți aperi credințele și principiile, dar să știi că nu alegi chiar calea cea mai bună. Dimpotrivă, se prea poate să exagerezi și să ai tendința de a condamna pe oricine nu gândește ca tine. Te transformi într-un mic tiran pentru care libertatea nu are importanță.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Taur

Mâine crește riscul de dispute legate de situația financiară, mai ales cu partenerul, deși conversații în contradictoriu pot apărea și în familie. Vă reproșați unul altuia că fiecare cheltuiește prea mult, dar ține cont că acest subiect e unul delicat, mai ales când contribuțiile la buget sunt disproporționate.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Gemeni

Emoții complexe, uneori imposibil de controlat, vor înrăutăți relația cu cei dragi. Apar certuri din nimic, dar care au legătură cu lucruri nespuse sau cu sentimente neexprimate. E de preferat să numeri până la 10 înainte de a da orice replică, chiar dacă ți se pare că rostești adevărul și numai adevărul.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Rac

Fierbi de nervi mâine și poți intra în dispute năvalnice cu colegii de serviciu. Motivul este că ai impresia că nu toți vă implicați la fel și că ești singura care muncește cu adevărat. Însă, deși e posibil să existe un sâmbure de adevăr în credințele tale, ia în calcul că nu ai cea mai bună atitudine atunci când te lansezi în atâtea acuzații.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Leu

Comentariile complet nepotrivite cu care un amic caută să te descurajeze sunt întâmpinate cu agresivitate din partea ta. Caută să îi înțelegi atitudinea, cel mai probabil e cauzată de gelozie sau de invidie și determinată de faptul că se simte inferior sau ar dori să fi avut parte de însușirile tale pozitive. O discuție constructivă vă va ajuta.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Fecioară

Situația fierbe în familia ta, acolo unde rudele trec prin momente dificile sau sunt angrenate într-un conflict acerb. E nevoie de implicarea ta, dar se pare că nu ai timpul necesar. Fii blândă cu tine, toți suntem profund afectați acum de conjuncția astrală deosebit de dificilă.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie: distracția va fi la cote maxime

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Balanță

Orice cuvinte aruncate la nervi acum, chiar dacă par întemeiate sau motivate, vor răni adânc, vor putea să cauzeze despărțiri sau izolări și vor cere neapărat să fie trasate limite. Dacă nu dorești să rămâi fără prieteni după o discuție controversată sau să te întrebi unde a dispărut viața ta socială, e musai să îți ții sentimentele în frâu.

femeie care sta singura intr-un camp cu o umbrela

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Scorpion

Nu te apuca să aduci acum în discuție subiecte delicate precum resursele puse la comun, creditele sau împrumuturile făcute în familie, căci nu va ieși nimic bun de aici. Ți se pare că nu toți trag în mod egal pentru rezolvarea problemelor? Notează undeva ce simți, dar deschide subiectul zilele următoare.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Săgetător

Te irită tensiunea cauzată de unele cuvinte acuzatoare pe care le-ai lansat ca pe o acuzație aparent subtilă, dar, dacă ar fi să fii sinceră, ar trebui să accepți că și tu ești vinovată de această atmosferă. Ca nu cumva să afectezi iremediabil o prietenie, recunoaște-ți neapărat partea de responsabilitate.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Capricorn

Știi cum s-a spus, să arunce primul cu piatra cel care e fără păcat. Acum ești mai predispusă la a-i critica pe ceilalți mai mult ca niciodată, dar aceste vorbe grele aruncate la necaz nu vin din inimă rea, ci pentru că suferi de o anxietate puternică. Calmează-te, ia-ți ceva timp în care să stai singură, cu gândurile tale, și amintește-ți că nimic nu e atât de rău cum pare.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Vărsător

Dacă ai un proiect pe care îl execuți la comun cu ceilalți, mai ales dacă este vorba despre unul artistic, se prea poate să aveți parte de discuții în contradictoriu. Cuvintele colaboratorilor tăi vor fi dure, așa că cel mai bine e să iei distanță față de ei, păstrându-ți liniștea și bucuria.

Horoscop mâine, 29 noiembrie, Pești

Există o disensiune puternică între fațada ta interioară și cea exterioară, spun astrele. Orice probleme care au rămas nerezolvate și orice cuvinte au rămas nespuse vor ieși la suprafață și nu oricum, ci clocotind. Poți face pace cu tine, dar numai după o perioadă de mare tulburare.

Horoscopul zilei de mâine, 29 noiembrie 2022, aduce discuții în contradictoriu și neajunsuri zodiilor.

 

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot.com

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ce piatră prețioasă ești?
Incepe quiz
Ce piatră prețioasă ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.