Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 3 februarie 2023: într-o zi cu susul în jos, dominată de retrograde, Săgetătorul e o Mamă Omida pe care au părăsit-o puterile

Horoscop mâine, 3 februarie 2023: într-o zi cu susul în jos, dominată de retrograde, Săgetătorul e o Mamă Omida pe care au părăsit-o puterile

Redactor Andreea Baluteanu

Nou și vechi, eu și noi: iată care sunt opozițiile ce se conturează uneori în mod dramatic în horoscopul zilei de mâine, 3 februarie. Ceres își începe mișcarea retrogradă în Balanță, așa că zodiile vor începe să experimenteze o tristețe grea, o toropeală acută de iarnă, în care relațiile sunt dezechilibrate.

Eternul adolescent își va iți capul la suprafață prin pătratul dintre Soare în Vărsător și Uranus în Taur. Puseurile de rebeliune sunt mai acute ca niciodată, determinându-ne să ne comportăm copilărește indiferent de vârstă.

Află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 3 februarie, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 3 februarie, Berbec

Cei din jur te presează să îmbrățișezi o abordare mai ambițioasă asupra vieții și în tandem cu insistențele lor se prefigurează și un context favorabil. Dar, dacă ți se pare că inima ta nu se află în locul potrivit, nu ceda. Poate că vei avea de suferit din punct de vedere financiar dacă ratezi ocazia, dar vor fi cu siguranță alte beneficii.

Citește și: Luna Plină de Zăpadă de pe 5 februarie zguduie viața zodiilor! Nativii capătă curaj și își deschid, în sfârșit, inima

Horoscop mâine, 3 februarie, Taur

Trebuie să faci o dezvăluire despre tine care îi va lua pe mulți prin surprindere. E posibil ca zvonurile să te fi precedat și lumea să își fi făcut o idee despre ceea ce ai de spus. Acest lucru e un avantaj și un dezavantaj în egală măsură, căci poate crește riscul de judecăți și preconcepții.

Horoscop mâine, 3 februarie, Gemeni

O zodie atât de complicată și de complexă ca tine are mereu mintea în două locuri, amintesc astrele, așa că nu ar trebui să constituie o surpriză pentru nimeni, și cu atât mai puțin pentru tine, că îți schimbi în acest moment opinia despre un crez în care investiseși multă energie. E posibil să te răzgândești pe baza unor experiențe personale.

Horoscop mâine, 3 februarie, Rac

În ultima vreme, ai fost fascinată de tentații colorate, precum un copil care descoperă stimulii, și e posibil să fi considerat că ce e familiar e banal și plictisitor. Atitudinea ta a trezit supărarea sau revolta unui om din cercul de apropiați. Amintește-ți că, dincolo de ispite, cei dragi sunt cei care îți fac viața mai frumoasă.

Horoscop mâine, 3 februarie, Leu

Ai face orice pentru acea steluță aurie care să îți strălucească în piept, subliniind succesul, dar acum comiți greșeala de a da cu piciorul unui sentiment autentic ca să excelezi. Nu spune nimeni să renunți la obiectivele tale, dar dacă la primul semnal că un coleg are nevoie de tine dai fuguța la birou, interesul tău amoros își va face o imagine greșită privind prioritățile tale.

Horoscop mâine, 3 februarie, Fecioară

Lupta dintre carieră și viața personală se dă acum în inima ta. Pe de o parte, vrei să avansezi, dar pe de alta îți e dor să te simți liberă, neîngrădită. Poți să le ai pe amândouă, dar cu compromisuri: gândește-te bine înainte să accepți un proiect major și ia-ți pauze de visare cât mai dese.

Horoscop mâine, 3 februarie, Balanță

Nu judeca o carte după copertă: acest mesaj ar trebui să ți se imprime mâine în minte. Se prea poate că primele aparențe să înșele, ceea ce e valabil mai ales atunci când e vorba de un om care pare să aibă un potențial imens ascuns sub un înveliș de gafe și erori. Poate că e misiunea ta să îl ajuți să se descopere.

Horoscop mâine, 3 februarie, Scorpion

Chiar dacă celălalt a renunțat la armură, nu înseamnă că tu trebuie să lași garda jos. Ești în plin proces de curtare, gata să stabilești o relație de prietenie sau de iubire, dar nu da mai multe detalii decât e cazul chiar și când partenerul se destăinuie. Nu trebuie să îi indici cu acuratețe toate cicatricile și rănile tale.

cuplu care sta pe o pajiste si din inima sa ies scantei

Horoscop mâine, 3 februarie, Săgetător

Poți citi mințile, uneori, și ai și o intuiție ascuțită, dar nu ești nici Mama Omida, nici un clarvăzător. De aceea e posibil să te simți frustrată de atitudinea contradictorie a cuiva, care îți dă de gândit. Dacă una spune și alta face, trage-l la răspundere, nu mai încerca să îl „ghicești” de una singură.

Horoscop mâine, 3 februarie, Capricorn

Banii îți pot sfășia acum inima, mai ales atunci când se amestecă cu iubirea. Poate că ai o ceartă dramatică cu iubitul, pe teme financiare, sau poate că ești din ce în ce mai interesată de o persoană care te vânează pentru averea sau privilegiile tale. Oricum ar fi, reține că nu banii sunt principala ta valoare.

Horoscop mâine, 3 februarie, Vărsător

Chiar dacă îți va rupe inima, refuză pe cineva care apelează acum la tine, dacă ar însemna să renunți la odihnă sau la relaxare. Îți ești datoare să îți încarci bateriile, iar dacă altă abordare nu funcționează, spune-ți că, dacă îți vei ieși din formă, nu vei mai fi de niciun ajutor nici celor dragi.

Horoscop mâine, 3 februarie, Pești

Zodia ta are nevoie în aceste momente de singurătate. Ieșită din matca ta pentru prea mult timp, te poți sufoca, precum un pește pe uscat. Așadar, înainte de a ajunge să îți ieși din fire, mai bine renunță acum la orice obligații sociale și petrece o seară în liniște și tăcere depline.

Horoscopul zilei de mâine, 3 februarie, aduce zodiilor mișcări retrograde și accese de rebeliune.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrosofa

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.