Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 3 mai 2023: Săgetătorul se rătăcește de calea sa, dar Universul îi dă o pauză cosmică ca să își întărească fundațiile

Horoscop mâine, 3 mai 2023: Săgetătorul se rătăcește de calea sa, dar Universul îi dă o pauză cosmică ca să își întărească fundațiile

Redactor Andreea Baluteanu

Profunzimea sufletească este principala caracteristică a horoscopului zilei de mâine, 3 mai. Cuadratura dintre Venus în Gemeni și Neptun în Pești blurează limitele, ceea ce poate crește vulnerabilitatea și poate lăsa zodiile lipsite de apărare. Acestea sunt sfătuite să își respecte cât mai mult zona de confort.

Horoscopul dragostei, săptămâna 1 - 7 mai: haosul adus de retrogradări se va diminua treptat, lăsând îndrăgostiții să-și trăiască amorul în liniște

Luna intră în Scorpion, încurajându-ne să privim lucrurile în profunzime și să căutăm să ajungem la sufletul celor din jur. Poți înțelege ceva măreț atunci când te dezbraci de superficialitate.

Află cum te influențează aceste caracteristici în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 3 mai, Berbec

Aruncă neapărat un ochi pe situația ta financiară și încearcă să faci în așa fel încât să nu mai trăiești de la un salariu la altul. Se poate să se fi strecurat o greșeală, să plătești mai mult la o rată decât trebuie sau să poți scăpa de un abonament de care nu te-ai bucurat niciodată. Chiar dacă pare că nu capeți cine știe ce, în realitate aceste fonduri se vor aduna.

Horoscop mâine, 3 mai, Taur

Îți priește această zi, ce se concentrează pe profunzime și interiorizare. Poți căpăta mai multă încredere în tine și poți să înțelegi în sfârșit că o reușită pe care o percepeai ca pe „norocul începătorului” e pe deplin meritată. E timpul să te întrebi și dacă unele dintre performanțele tale nu sunt umbrite de „sindromul impostorului”, de care continui să suferi.

Horoscop mâine, 3 mai, Gemeni

Farmecul tău e răvășitor în aceste momente. Venus în semnul tău e puternică mâine, așa că îți va da capacitate de seducție și un farmec mistuitor. Nimeni nu mai e ca tine, „frumoasa balului” la ușa căreia admiratorii fac coadă. Pe de altă parte, această atractivitate funcționează și pe plan intelectual, căci oamenii se vor ralia la ideile tale.

Horoscop mâine, 3 mai, Rac

Speri din tot sufletul să ai parte de momente plăcute cu prietenii, pe primul loc în sufletul tău acum, dar speranța îți e zdrobită de Mercur retrograd. Apar conflicte din nimic și se prea poate să te cerți cu un amic apropiat. Caută să nu pui la inimă ce se întâmplă și să nu iei personal nici bârfele pe care le auzi, fie că sunt sau nu la adresa ta. Multe dintre aceste informații sunt clar scoase din context.

Horoscop mâine, 3 mai, Leu

Cariera se află în centrul preocupărilor tale și poți avea un avans fenomenal, numai să ai puțină răbdare. Aceasta e de fapt cheia reușitei pe timp de Mercur retrograd. Te poți simți demotivat/ă și lipsit/ă de perspectivă, însă e doar o iluzie. Folosește-te de energia productivă a Taurului pentru a te ocupa de treburile urgente, după 14 mai revii pe calea ta.

Horoscop mâine, 3 mai, Fecioară

Sufletul tău tânjește după aventură și mintea îți e însetată de cunoaștere și de experiențe noi, numai că Mercur retrograd ține neapărat să aibă un cuvânt de spus. Apar tot soiul de surse de distragere ale atenției care să te îndepărteze de menirea ta, dar percepe totul ca pe o pauză de respiro. Nu trebuie să ai toate aceste oportunități noi acum, e suficient să visezi la ele.

fata colorata cu semiluna in spate desenata printre nori

Horoscop mâine, 3 mai, Balanță

Ești înconjurat/ă de o pâclă grea de secrete și umbre, împovărat/ă de greutatea unor resentimente puternice. Unul dintre cele mai vechi mistere care te înconjurau, un lucru care nu ai fi dorit să fie cunoscut de nimeni, poate fi adus în lumina atenției celorlalți fără dorința ta. Nu te crampona să interiorizezi totul fiindcă ai șansa la vindecare.

Horoscop mâine, 3 mai, Scorpion

E timpul să îți iei un angajament mai serios cu privire la relația ta și e bine că îți și dorești acest lucru, mai ales că tu nu te-ai ferit niciodată de sentimentele intense. Sunt specialitatea casei! Ai nevoie să clarifici o sursă de conflicte cu partenerul de viață, dar nu considera că e atât de ușor pe cât pare. Vor apărea obstacole din cauza lui Mercur retrograd.

Horoscop mâine, 3 mai, Săgetător

Ești una dintre cele mai harnice și mai productive zodii, așa că ziua de mâine poate părea un pic prea lentă pentru gustul tău. Ia însă în calcul că așa și trebuie să fie. Ideea e să începi să implementezi obiceiuri pozitive și să închei angajamente și proiecte vechi înainte de a te apuca de ceva nou. Calea se întinde înainte, departe, dar trebuie să ai și tu energia de a te ține de ea.

Horoscop mâine, 3 mai, Capricorn

Iubirea îți aprinde inima mâine. Trebuie neapărat să faci ce îți cere sufletul, aducând la tăcere mintea cu orice preț. În același timp, să știi că vor apărea și tentații, ori flirturi pasagere care să caute să distrugă o relație veche, ori foști parteneri de viață sau traume din trecut care te împiedică să evoluezi într-o legătură nouă.

Horoscop mâine, 3 mai, Vărsător

E furtună în sufletul tău, din cauza influenței tot mai pregnante a lui Pluto, dar se petrec dezechilibre și în familie. Apar neînțelegeri între rudele apropiate, te cerți cu părinții, cu frații sau cu verișorii ori diverse răni din trecut sunt redeschise atunci când credeai că au fost închise pentru totdeauna. Fii cât mai calm/ă, aceste influențe vor trece.

Horoscop mâine, 3 mai, Pești

Inima ta se deschide către umanitate, așa că îți vei face ușor noi prieteni acum. Lasă-i să te cunoască cu adevărat, dincolo de aparențe, dar ai grijă mare la ceea ce spui. Se anunță mâine și câteva încurcături, așa că verifică de două ori înainte de a trimite un mesaj ca să te asiguri că l-ai expediat către cine trebuie sau că nu cumva ai spus ceva nepotrivit.

Horoscopul zilei de mâine, 3 mai, aduce profunzime, dar și necesitatea de a ne restabili limitele.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: StyleCaster

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.