Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 3 noiembrie 2022: Săgetătorul află un secret de familie care îl umple de rușine, făcându-l să privească cu ochi răi tot ce avea drag

Horoscop mâine, 3 noiembrie 2022: Săgetătorul află un secret de familie care îl umple de rușine, făcându-l să privească cu ochi răi tot ce avea drag

Redactor Andreea Baluteanu

În sfârșit, iată o zi cu auspicii astrologice bune. Horoscopul zilei de mâine, 3 noiembrie, aduce trigonul dintre Lună în Pești și Mercur în Scorpion, care ne dă o judecată ascuțită și o inteligență uimitoare.

Citește și: Trezirea celui de-al treilea ochi spiritual. Ce trebuie să facă zodiile pentru a descoperi al șaselea simț

Și sentimentele pure și autentice de iubire sunt încurajate. Soarele în Scorpion se situează în trigon cu Luna, ceea ce aduce succes în viață, armonie și vitalitate. Trigonul dintre Lună și Venus în Scorpion e favorabil dragostei și ajută zodiile să oficializeze relații.

Află cum se traduc aceste influențe în horoscopul zilei de mâine, 3 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Berbec

Dacă cunoști pe cineva care are putere și influență, nu ar strica să îl chestionezi în legătură cu o mișcare pe care ai de gând să o realizezi mâine. Acest om deține cunoștințe pe care alții nu le au, așa că îți va putea transmite dacă ești pe cale să comiți o greșeală sau nu. Merită să îți asumi riscul.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Taur

Vei fi tentată acum să te apropii mai mult de o persoană cu care nu aveai nici în clin nici în mânecă. Dacă nu reușești să îți dai seama despre cine e vorba, e atât de simplu. Doar lasă să se întrevadă cele mai controversate fațete ale tale și exprimă opinii pe care știi că numai prietenii cei mai apropiați le-ar îmbrățișa.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Gemeni

Ai mult de muncă mâine, sarcini complicate și extrem de serioase, de care nu știi prea bine cum să te achiți, spun astrele. Există o abordare inteligentă, care îți va câștiga timp și ție, și echipei tale. Nu te teme să o comunici șefului care, odată ce o va afla, o va implementa cu siguranță.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Rac

Ai șanse ca mâine să excelezi cum nu te-ai fi așteptat, dar numai dacă renunți la orgoliu. Faci o treabă minunată pe cont propriu, folosindu-te de cunoștințe pe care le-ai dobândit instinctiv, fără ajutorul nimănui. Însă, dacă vei apela la profesioniști, veți putea face schimb de experiențe, ajungând la rezultate fabuloase împreună.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Leu

Tânjești să te apropii mai tare de un om pe care îl cunoști de puțină vreme, dar cu care ai legat deja o relație strânsă. În loc să încerci să îi dai dovezi mărețe ale afecțiunii tale, mai degrabă arată că apreciezi acele mici lucruri pe care le faceți împreună și care construiesc o fundație de siguranță și de confort reciproc. Aceea e cheia.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Fecioară

E important să porți o discuție serioasă cu cineva apropiat, dar nu o pregăti în detaliu. Poți să îți repeți un discurs în fața oglinzii și să pierzi totuși din vedere toate amănuntele importante. Mai bine lasă conversația să decurgă natural și vei fi uimită de ce iese la suprafață, lucrurile care contează cu adevărat.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Balanță

Poți să te descurci de minune acum cu propriile activități, dar soarta îți face un dar neașteptat și îți oferă ajutorul cuiva cu mare putere. Acest om e cel mai probabil impresionat de abilitățile tale și vrea să intervină în mod pozitiv în procesul tău de dezvoltare personală.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Scorpion

Dacă vei avea o abordare delicată și subtilă, vei putea discuta acum fără probleme despre o strategie pe care ai adoptat-o ca să devii mai bună. Evitaseși să discuți despre ea, căci considerai că e prea personală și nu știai cum să deschizi subiectul, dar acum e chiar indicat să vorbești despre ce ai reușit cu cineva drag.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Săgetător

Un secret al familiei tale, pe care abia acum l-ai aflat, te umple de rușine și de durere. Nu numai că nu te așteptai, dar e atât de șocant că te poate determina să te îndepărtezi de cei dragi. Dacă schimbi însă perspectiva, poți ajunge la concluzia că nu numai că nu aveai motive să te comporți astfel, dar că poți beneficia de pe urma acestui mister.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Capricorn

O discuție sinceră cu un amic apropiat este exact ceea ce îți trebuie acum. Chiar dacă sunteți aparent la fel de apropiați ca întotdeauna, în realitate fiecare a evoluat mult și nu mai sunteți la curent cu schimbările voastre. Întreabă cu sinceritate și așteaptă onestitate, dar acceptă de asemenea că lucrurile între voi nu vor mai fi la fel.

femei care vorbesc prin intermediul telefonului

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Vărsător

Tu știi prea bine ce valorezi, dar se prea poate ca cei din jur nu. E timpul să porți o discuție cu șeful sau cu cineva care simți că nu te mai apreciază și să îi arăți cum stau lucrurile. Astrele nu garantează că îți va și ieși ceea ce vrei, însă până la urmă va conta mult că ai avut curajul să fii de partea ta.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Pești

E esențial ca acum să trăiești mai degrabă decât să planifici la nesfârșit. Ai o poftă imensă de o aventură, însă te pierzi între atâtea opțiuni și la un moment dat îți vei pierde tot cheful. E mult mai bine să ceri ajutorul unui amic, care să te ajute să îți dai seama ce îți dorești cel mai tare și să alegi în cunoștință de cauză.

Horoscopul zilei de mâine, 3 noiembrie, aduce zodiilor șansa de a lucra la relațiile lor, deopotrivă personale și profesionale.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce fel de de familie vei forma?
Incepe quiz
Ce fel de de familie vei forma?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.