Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 3 noiembrie 2023: nu iese fum fără foc, dar Scorpionul tot trece o linie roșie și, acordând a doua șansă unui păcătos, sfârșește în iad alături de el

Horoscop mâine, 3 noiembrie 2023: nu iese fum fără foc, dar Scorpionul tot trece o linie roșie și, acordând a doua șansă unui păcătos, sfârșește în iad alături de el

Redactor Andreea Baluteanu

Cu greu ne putem descurca în horoscopul zilei de mâine, 3 noiembrie. „De vină” e contextul astrologic care își dă în stambă după două zile de noiembrie mai mult decât ofertante. Acum ne confruntăm însă cu două opoziții: pe lângă cea de azi, dintre Soare și Jupiter, mâine se produce și opoziția dintre Venus în Fecioară și Neptun în Pești.

4 zodii care trebuie să asculte mesajele îngerilor păzitori în luna noiembrie

Deși e limpede că ceilalți te drenează de energie, pur și simplu nu te poți abține să le fii de ajutor. E imperios necesar să stabilim limite mai ferme acum. Pe de altă parte, „dansul” dintre Neptun și Venus are și unele efecte bune, apropiindu-ne de lucrurile frumoase în viață.

Află mai multe din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Berbec

Poți să muncești tenace și să te bucuri de proces în egală măsură, indică horoscopul de mâine. Conexiunea dintre Venus și Neptun are rolul de a-ți arăta cum, numai menține-ți și tu atenția alertă. La ce trebuie să lucrezi cu precădere e la atitudine. Așadar, impune-ți să găsești latura pozitivă din fiecare activitate desfășurată, implicând creativitatea, și recompensează-te de câte ori închei o sarcină dificilă.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Taur

Ai dori să te implici în efortul de echipă, dar, ca să fii sincer/ă, nu te-ar deranja nici să stai pe margine. Ai argumente în favoarea ambelor atitudini și, dacă nu există obligația de a coopera, reticența e mai puternică. Poate că nu îți place grupul sau ai dori să îți protejezi proprietatea intelectuală, cert e că trebuie să faci mâine ce e mai prielnic pentru tine.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Gemeni

Nu ar strica să îți iei haine de schimb la tine, fiindcă se va plânge mult pe umărul tău. Nu uita nici de șervețelele pe care să le oferi cu bunăvoință celor care suferă. Ești terapeutul de serviciu, îngerul călăuzitor care șterge lacrimi în această zi dominată de un ambient astrologic atât de sensibil. Rezumă-te însă să asculți și nu insista să oferi și sfaturi.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Rac

Semnul tău e renumit pentru șarmul delicat, iar acum îl pui minunat în evidență. Nu numai că ești convingător/are și că poți vinde o idee de milioane, dar ți-ai șlefuit și abilitățile de flirt. Există numai o problemă: nu cumva ajungi prea axat/ă pe a-i cuceri pe ceilalți încât uiți că înainte de a te transforma în feblețea tuturor aveai o misiune? Ai abandonat-o.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Leu

Se știe că ție îți place să epatezi, e un dat al zodiei tale. Dar dorința de a-ți cumpăra neapărat cel mai fierbinte item al toamnei te poate costa scump. Așadar, poate că e mai indicat să cauți un model asemănător, dar nu de designer, de retail, sau chiar să te interesezi de ce ai putea găsi într-un SH. Cu flerul și talentul tău, vei descoperi comori.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Fecioară

Fixezi adevărul drept în ochi, și acesta își pleacă privirea. Adevărul e că atunci când îți pui ceva în minte, ai voință de necombătut. Ce descoperi în aceste momente e că un pretins amic nu vrea decât să profite de darurile tale pentru a-și face un nume pe seama ta. După ce îi permiți să se afirme, din bunăvoință, înțelegi însă cu cine ai de-a face și acționezi în consecință.

femeie imbracata intr-o rochie frumoasa care sta pe un deal pitoresc

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Balanță

Chiar și calmul tău proverbial de Balanță e scuturat din temelii mâine de un om iritant. Ai impresia la un moment dat chiar că acesta și-a asumat misiunea de a te scote din sărite și nu prea mai știi cum să îi răspunzi. Fii conștient/ă de faptul că și contextul astrologic te poate împinge să îl tratezi la fel, ca să îi „dai o doză din propriul medicament”, cum spun americanii, dar acest comportament îți va dăuna acut.

Horoscop mâine,  3 noiembrie, Scorpion

Nu iese fum fără foc, caută să îți amintească astrele, dar cum tu ești Scorpion și faci numai ce vrei, nu te interesează prea tare avertismentele celești. Măcar fă-ți ție însuți/însăți un favor și contemplă cu mintea ta ascuțită care sunt repercusiunile actului tău. Nu cumva oferind o a doua șansă unui păcătos convins vei ajunge să îl urmezi în Iad?

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Săgetător

E un singur lucru pe care te poți baza mâine: intuiția ta proverbială. Treci printr-o situație în care nu te-ai mai aflat până acum și tentația naturală e aceea de a-ți consulta numerosul grup de prieteni. Dar dacă tu nu știi ce să faci, de ce crezi că ei ar fi mai „breji”? Conexiunile dintre astre merită valorificate, mai ales că îți ascut al șaselea simț, descărcând vibrații cosmice avansate.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Capricorn

Ce spui de o zi liberă sau măcar de câteva ore? În loc să iei prânzul la birou, încercând să mai strecori câteva activități și în pauza de masă, mai bine mergi la o plimbare prin natură sau poate printr-un cartier artistic, unde să îți lași imaginația să zburde. Nu numai că vei căpăta inspirație, dar sunt șanse mari și să te întorci mai harnic/ă și mai productiv/ă înapoi la muncă.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Vărsător

Încearcă să profiți de ambientul creativ al opoziției dintre Venus și Neptun și să îți desfășori sarcinile într-un alt ritm decât de obicei. Primești idei fecunde, originale, de la Cosmos, așa că onorează-le într-o abordare diferită a rutinei cotidiene. Joacă-te și eventual notează undeva aceste descoperiri, dar ține cont că acest context nu e unul practic. Trece în zilele următoare revelațiile tale prin filtrul realității.

Horoscop mâine, 3 noiembrie, Pești

Conform horoscopului de mâine, e vital să ții cont și de tine, și de programul tău atunci când ajuți pe altcineva. Nu îți procrastina activitățile numai ca să fii altuia de folos. Pentru că ești un suflet nobil, nu lăsa această persoană „de izbeliște”, e suficient să intervii succint până ce te asiguri că e pe calea cea bună și să o lași să acționeze de acolo.

Horoscopul zilei de mâine, 3 noiembrie, aduce zodiilor dificultăți în a seta limite.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: astrostyle.com, astrologyanswers.com

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Testul păcătos. Ai curaj să îl faci?
Incepe quiz
Testul păcătos. Ai curaj să îl faci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.