Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 30 martie 2023: Săgetătorul e co-creator al destinului, ținând cârma vieții sale cot la cot cu puterile Universului

Horoscop mâine, 30 martie 2023: Săgetătorul e co-creator al destinului, ținând cârma vieții sale cot la cot cu puterile Universului

Redactor Andreea Baluteanu

Spontaneitatea aceea minunată, care nu poate izvorî decât din iubire, este coordonata esențială a horoscopului zilei de mâine, 30 martie. Conjuncția dintre Venus și Uranus în Taur prilejuiește întâlniri romantice, dar și de afaceri sau vizând dezvoltarea personală, ce sunt predestinate.

Luna Plină Roz din aprilie 2023: zodiile vor simți că și-au găsit, în sfârșit, drumul în viață și nu se mai abat de la el nici în ruptul capului

Lasă flacăra să ardă în sufletul tău și permite-i să-ți cuprindă întreaga fire: uite cum în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 30 martie, Berbec

Talentul și apetitul pentru design interior sunt sporite în contextul astrologic al zilei de mâine. Ce spui dacă ai testa culori de vopsea pentru un perete în cameră pe care să îți manifești creativitatea sau dacă ai da o raită printr-o consignație de mobilă ca să găsești piese cu valoare de bijuterii abandonate?

Horoscop mâine, 30 martie, Taur

Ai observat că în ultima vreme te tot plângi de necazurile tale? Oricine are o clipă liberă și o ureche disponibilă e obligat să te asculte văitându-te? Pe lângă faptul că astfel îi poți aduce pe cei din jur la saturație, această atitudine îți strică și ție starea de spirit. Acceptă problemele prin care treci și caută metode să le rezolvi.

Horoscop mâine, 30 martie, Gemeni

Deși tu ai mereu un loc asigurat la masa „copiilor populari”, nu înseamnă că și apreciezi compania lor. Mai degrabă ai petrece timp alături de cei renegați, de rebelii fără cauză care au mereu idei interesante și concepte revoluționare de pus în practică. Aceștia sunt întotdeauna oamenii care te inspiră.

Horoscop mâine, 30 martie, Rac

Nu înseamnă că dacă ai idei revoluționare și energia de a le pune în practică e și cazul să te dai peste cap să le transformi în realitate în forma brută în care ți-au apărut. Folosește-te acum de o gândire convențională și trece-le prin filtrul logicii, căci nu toate au șanse de implementare. Așa se manifestă inovația.

Horoscop mâine, 30 martie, Leu

Nu toată lumea are curajul și capacitatea ta enormă de a ceda controlul pentru un plus de vulnerabilitate. Dacă ți se pare că cei din jur nu pot ține pasul cu tine când vine vorba despre exprimarea liberă a emoțiilor, dă-le timp pentru a se deschide. Nu insista să închei o primă întâlnire cu un sărut sau să faci un cadou scump cuiva pe care abia l-ai cunoscut.

cuplu care se saruta sub copaci infloriti pe fundal alb

Horoscop mâine, 30 martie, Fecioară

Gustul amar al singurătății încă îți mai persistă pe limbă? Te simți cumva detașat/ă de cei din jur și ai impresia că ești singur/ă împotriva tuturor? Acest sentiment greu se va ostoi mâine. Ieși din casă și apropie-te de oameni cu care ai convingeri similare participând la o acțiune de voluntariat sau înscriindu-te într-un partid.

Horoscop mâine, 30 martie, Balanță

În goana de a îndeplini un obiectiv, ai grijă să nu te transformi într-un mic tiran sau într-un dictator cu înclinații de Machiavelli. Chiar și ceea ce ție ți se pare a fi o rugăminte inofensivă adresată unui amic care te poate ajuta să înaintezi va fi percepută drept presiune și insistență. Fii atent/ă mai ales la ton!

Horoscop mâine, 30 martie, Scorpion

Ți se pare că ești îndrăgostit/ă până peste cap, dar pasiunea mistuitoare pe care o simți face mai degrabă rău la sănătate. Nu intensitatea sentimentelor e problema, cât faptul că nu sunt întrutotul împărtășite. Ție îți plac relațiile cu zvâc, dar de data aceasta nesiguranța e prea mare.

Horoscop mâine, 30 martie, Săgetător

În loc să tai firul în patru și să analizezi minuțios și obsesiv fiecare pas ce trebuie făcut spre reușita ta, mai bine renunță la control. Atunci când nu cauți cu încăpățânare să planifici fiecare etapă și lași Universului cale să te surprindă, devii co-creator al propriului destin, ceea ce puterile divine vor aprecia. Vei savura gustul libertății.

Horoscop mâine, 30 martie, Capricorn

Aruncă acum un ochi asupra relațiilor tale, mai ales a celor dezechilibrate. Ai ajuns să depinzi prea mult de cineva din viața ta sau, dimpotrivă, ți se pare că un prieten te-a transformat în servitorul său personal, care să se ocupe de toate treburile sale? Fă distincția și ia deciziile necesare.

Horoscop mâine, 30 martie, Vărsător

Poate fi intimidant să faci primul tău milion sau să scrii o carte, însă atunci când știi ce vrei, ai parcurs jumătate din drum. Nu mai rămâne decât să îți faci un plan, pornind-o înapoi de la realizarea pe care deja o vizualizezi. Stabilind pași mici, ușor de înfăptuit, îți vei aduna curajul și ambiția pentru a poposi la destinația ta.

Horoscop mâine, 30 martie, Pești

Ești invitat/ă mâine să analizezi în cel fel ești susținut/ă de tot ceea ce te înconjoară. Casa ta îți reflectă pasiunile, biroul îți pune în evidență ambițiile? Profilele de social media îți reliefează brandul personal? Prietenii îți dau energii bune sau mai degrabă caută să te doboare? Se poate să ai nevoie de ajutorul unui specialist ca să faci curățenie, dar va merita.

Horoscopul zilei de mâine, 30 martie, aduce întâlniri proverbiale datorită conjuncției dintre Venus și Uranus în Taur.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.