Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 30 noiembrie 2022: Berbecul nu știe dacă să facă dragoste sau război

Horoscop mâine, 30 noiembrie 2022: Berbecul nu știe dacă să facă dragoste sau război

Redactor Andreea Baluteanu

Încărcătura emoțională a acestei zile sfinte este aproape copleșitoare, fiind marcată de retrogradul lui Pallas în Rac, un moment prielnic ca să ne rezolvăm problemele folosind empatia și inteligența emoțională și citind în mod corect sentimentele celorlalți.

Tot mâine, opoziția dintre Venus în Săgetător și Marte în Gemeni aduce război între planeta iubirii și cea a războiului. Plouă cu pasiune, dar și cu dramă mâine.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 30 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Berbec

Ție îți e extrem de greu, de cele mai multe ori, să te abții de la confruntările cu ceilalți, iar acum va fi mai dificil ca niciodată. Însă te va ajuta să constați că nu obții nimic atunci când îți aperi cu înfocare punctul de vedere, doar intri în dispute și îți faci nervi inutil. Să recunoști că ai o problemă cu furia te va duce departe. Fă dragoste, nu război.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Taur

Există o singură modalitate de a te elibera de energiile toxice care apasă greu pe sufletul și pe umerii tăi: trebuie să renunți la relațiile care nu te mai împlinesc. Aceste legături împovărătoare trebuie să dispară, și numai tu ești capabilă să dezlegi corzile care te țin legată de ele. Taie-le fără vreo remușcare.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Gemeni

Există un aspect în viața ta căruia nu i-ai mai acordat atenție de prea multă vreme. Nu, nu e vorba nici despre relații, nici despre carieră, căci în ele investești întotdeauna timp și energie, ci despre tine însăți. Acordă-ți un răgaz să te racordezi la emoțiile tale și meditează sau implică-te într-o activitate care îți aduce plăcere.

Citește și: Horoscop săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie: mișcările astrale provoacă schimbări bruște în strategiile zodiilor

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Rac

Zodia ta are nevoie acum să se conecteze neapărat la cei dragi. Poți purta conversații revelatoare și atât de profunde cu rudele și cu amicii, numai să le asculți părerea. Important este că aceste discuții te pot ajuta inclusiv să vindeci niște traume vechi. Înainte să le porți e însă musai să te înțelegi pe tine și să știi ce vrei.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Leu

Să te implici acum într-o acțiune de voluntariat va fi mai mult decât satisfăcător. Simți că ești parte dintr-o lume mai bună, o lume generoasă, mustind de bunătate. Conectându-te cu această cauză măreață, vei descoperi noi sensuri ale sărbătorii și vei reuși să te mai dezici de egoismul care ne afectează pe toți.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Fecioară

E esențial ca în aceste clipe să pui limite celorlalți. Să știi că astfel nu îți servești numai ție, dar și celorlalți. Arătându-le unde greșesc și unde sar calul, îi vei încuraja să se dedice mai mult relațiilor și să își depășească pornirile uneori toxice și manipulatoare, care le-ar fi dăunat grav legăturilor sociale, în timp.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Balanță

În ultima vreme ai evitat să te implici în confruntări din dorința de a păstra pacea, dar să știi că această abordare diplomată nu este întotdeauna câştigătoare. Dimpotrivă, oamenii din jur se vor simți ignorați ori vor avea impresia că le nesocotești sentimentele fiindcă nu le permiți să se exprime.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Scorpion

Să îți afișezi vulnerabilitățile e mai dificil pentru tine ca pentru oricine altcineva, iar motivul este acela că ești din fire mai secretoasă și mai discretă. E ca și cum te-ai dezbrăca în public sau chiar mai înspăimântător de atât. Dar ia în calcul faptul că, eliberându-te, cu timpul te vei simți mult mai puternică.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Săgetător

E musai să iei inițiativa în carieră acum, spre un astfel de moment te îndreptă energiile de la Luna Nouă încoace. Ai șansa să îți atingi cele mai fierbinți obiective profesionale, numai să renunți să mai visezi și să îți iei inima în dinți. Acum nu mai e timpul pentru planuri, e timpul pentru acțiune.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Capricorn

Nu e de mirare că te ferești de prezent și visezi tot mai mult la trecut. Problema cea mare e că ai uitat să îți mai asculți emoțiile și sentimentele și să trăiești autentic. Te pierzi în amintiri fiindcă, spre deosebire de acum, atunci nu aveai teamă și știai să îți asumi fiecare provocare cu un curaj neostoit.

femeie care viseaza cu o casa in spate

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Vărsător

Ingeniozitatea pentru care semnul tău e cunoscut trebuie musai pusă în evidență mâine. Nu numai că ai șanse să pui la punct un proiect creativ, deosebit de orice s-a făcut până acum, datorită talentului tău de vizionar, dar se pare și că vei avea satisfacția de a-l vedea transformat în realitate și devenit cât de curând profitabil.

Horoscop mâine, 30 noiembrie, Pești

Ofertele de muncă și propunerile de colaborare abundă, ba, s-ar putea să primești inclusiv răspuns la un interviu sau pentru un post la care aplicaseși acum câteva luni. Nu uita însă te să și odihnești. Dintre toate semnele, tu ai nevoie de relaxare cel mai tare acum, mai ales că ești în plin proces de schimbare.

Horoscopul zilei de mâine, 30 noiembrie, aduce zodiilor inteligență emoțională, pasiune și dramă.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Refinery29

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?
Incepe quiz
Test de dragoste: te iubeste sau vrea doar sex?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.