Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 31 martie 2023: Peștii fac pe martirii, urcându-se singuri pe crucea sacrificiului de sine

Horoscop mâine, 31 martie 2023: Peștii fac pe martirii, urcându-se singuri pe crucea sacrificiului de sine

Redactor Andreea Baluteanu

Siguranța emoțională capătă o importanță primordială în horoscopul zilei de mâine, 31 martie, datorită trigonului dintre Lună în Leu și Soare în Berbec. Zodiile vor fi dornice să se atașeze numai de ce e confortabil pentru ele, de ce le face să se simtă în siguranță, iubite și protejate.

E un context astrologic minunat pentru ca semnele să se îngrijească de propriile nevoi și griji.

Ce regrete are zodia Gemeni pe patul de moarte

Gata să dai totul pentru tine? Află cum reacționezi în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 31 martie, Berbec

Ai parte de energie din plin de la acest context astrologic, nu mai rămâne decât să o folosești după cum îți poftește inima. Ia loc în capul mesei, căci mâine poziția de lider e ca și garantată, spun astrele. Nu numai că îi conduci pe alții, dar îți asiguri ușor și loialitatea lor deplină, așa că va fi o zi excelentă pentru lideri și formatori de opinie.

Horoscop mâine, 31 martie, Taur

Luna și Soarele „fac muzică” în semnul tău, și cât de dulce e să dansezi după cum îți cântă. Scoate la iveală inima ta bună, îngrijindu-te de nevoile altuia mai presus și mai întâi față de ale tale. Dacă o amică suferă după o despărțire, nu te limita numai la a-i asculta oful, ci viziteaz-o ducând desertul său preferat sau chiar ceva dulce copt în casă.

Horoscop mâine, 31 martie, Gemeni

În grupurile mari de oameni vei străluci. E o perioadă propice pentru sociabilitatea ta și ar fi păcat să nu profiți. Dacă ai o problemă căreia nu îi găsești soluție, fă un sondaj de opinie în social media. Așteaptă-te însă și la câteva opinii contrare și înțelege că este posibil să stârnești un potop de remarci și de comentarii ce vor fi cu greu puse pe pauză.

Horoscop mâine, 31 martie, Rac

Dacă te-ai putea vedea de undeva de sus, ai descoperi că ești la un milimetru de îndeplinirea unui vis, deși ție ți se pare că te afli la o distanță incomensurabilă și că între tine și reușită se înalță munți imposibil de trecut. Când simți că ți-ai pierdut concentrarea, pur și simplu mai trasează odată, pe hârtie sau mental, pașii pe care îi mai ai de făcut. Vei fi surprins/ă!

Horoscop mâine, 31 martie, Leu

Renunță la pragmatism și la luciditate, acum este timpul să visezi. Chiar și dacă petreci numai o jumătate de oră conectându-te cu idealul tău și tot vei fi întreprins un progres. Încearcă să aloci o parte din zi pentru a-ți transforma cel mai profund vis în realitate, fie că e vorba despre a-ți găsi un partener sau a scrie o carte. Totul începe cu un surâs sau cu câteva prime cuvinte pe o pagină.

Horoscop mâine, 31 martie, Fecioară

Dacă ți-ai îmbogăți viziunea asupra muncii tale? Întreabă-te mâine: într-o lume a automatizării continue, cum ai putea adăuga creativitate în modul în care îți îndeplinești sarcinile? Vei descoperi că, atunci când îți extinzi viziunea, și activitățile de rutină sau repetitive, cum ar fi completarea unui Excel, devin interesante, iar tu te pregătești pentru a vedea viața altfel.

Horoscop mâine, 31 martie, Balanță

În fundul sufletului tău, tu ai fost și vei rămâne mereu una dintre cele mai sociabile zodii. Așa că nu e de mirare că mâine te simți de minune atât în compania grupurilor mari, dar și câte unui prieten sau rude. Alege să te faci însă vizibil/ă, amintindu-ți că nu degeaba se spune că ochii care nu se văd se uită. E adevăr în această zicală.

Horoscop mâine, 31 martie, Scorpion

Nici nu-ți trece prin cap să o iei ușor în așteptarea weekend-ului, ce te interesează pe tine e să îți amplifici puterea de muncă. Dacă ai rămas cu sarcini neexecutate sau, dimpotrivă, vrei să îți ușurezi parcursul săptămânii viitoare, nu ar strica să îți mărești volumul de activități, căci mâine ești capabil/ă să te strecori ușor printre obstacole și să realizezi ceva major.

Horoscop mâine, 31 martie, Săgetător

Sucurile tale creative fierb la foc mic! Lasă-ți imaginația să zburde liberă, spre tărâmurile verzi ale fanteziilor, și nu te simți presat/ă să și transformi în realitate aceste planuri. Nu e nimic rău în a visa fără să ai un fundament solid, mai ales că așa iau naștere marile inovații ale umanității. Dacă Isaac Newton nu s-ar fi odihnit sub un copac, nici lui nu i-ar fi căzut mărul în cap!

inima roz pe un cer negru intunecat

Horoscop mâine, 31 martie, Capricorn

Lași ușor garda jos în fața a tot soiul de persoane mâine, ceea ce din fericire nu e un lucru rău, căci nu există niciun lup în blană de oaie care să încerce să te prindă nepregătit/ă pentru a-ți face rău. Din fericire, oamenii sunt deschiși, dornici să te cunoască, și vor aprecia mai mult ca niciodată atitudinea ta. E un prilej bun să îți faci prieteni.

Horoscop mâine, 31 martie, Vărsător

Inspirația vine acum de la oamenii apropiați ție. Dacă în timpul zilei nu vei avea un mare cuvânt de spus cu privire la tipul de persoane pe care le întâlnești, măcar seara rezerv-o celor cu care te înțelegi cel mai bine. Renunță la reuniunile mari și zgomotoase și axează-te mai ales pe întâlniri intime cu acei prieteni care te înțeleg de minune sau cu familia.

Horoscop mâine, 31 martie, Pești

Ia-ți pauze dese, în care să îți încarci sufletul de energie bună, și nu face pe martirul/a! Sacrificându-te pe crucea dedicării absolute către ceilalți nu vei face decât să te epuizezi inutil. Confortul tău emoțional e prioritar acum, așa că delegă activități pentru colegi și împarte în mod responsabil sarcinile în jurul casei.

Siguranța propriului eu, dar și a relațiilor și a profesiei e importantă în horoscopul zilei de mâine, 31 martie.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!
Incepe quiz
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.