Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 4 aprilie 2023: Leul plantează sămânța prosperității și banii dau rod ca în Jack și vrejul de fasole

Horoscop mâine, 4 aprilie 2023: Leul plantează sămânța prosperității și banii dau rod ca în Jack și vrejul de fasole

Redactor Andreea Baluteanu

Luna intră în Balanță, conturând un ambient pașnic în care tot ce contează este liniștea sufletească. Horoscopul zilei de mâine, 4 aprilie, face minuni și pentru că dorința de stabilitate emoțională este împărtășită de toate zodiile.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie: Luna Roz le face pe zodii să își asculte inima cu mai multă atenție în timpul furtunilor ce vor urma

Nimeni nu mai are chef de ceartă, iar compromisurile vin natural.

Află la ce să te aștepți în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 4 aprilie, Berbec

Exercițiul e mama învățării, iar acum ai la dispoziție multe mecanisme prin care să te asiguri că poți atinge tot ce e din punct de vedere omenesc mai aproape de perfecțiune. Așadar, cere părerea unei persoane care se pricepe sau analizează-ți singur/ă progresul, dar cu cât mai multă obiectivitate. De exemplu, dacă dorești să avansezi în sport, filmează-te când îți faci exercițiile pentru a corecta eventualele greșeli.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Taur

Comunitatea sare în ajutorul tău. Vecinii, colegii sau poate o fostă organizație din care ai făcut parte se adună ca să te susțină atunci când află că îți este greu. Gestul lor te va impresiona până la lacrimi și îți va demonstra că în esență umanitatea este bună. Acceptă susținerea lor chiar și pentru a te bucura de lumina strălucitoare a sufletului lumii, revărsată asupra ta.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Gemeni

Ești profund apreciat/ă de către superior sau de o persoană care ocupă o poziție înaltă în compania ta. Însă ce trebuie să reții e că mai întâi vei fi testat/ă, acordându-ți-se un proiect greu, de o importanță majoră. Se prea poate ca această activitate să fi pus pe mulți în încurcătură, dar tu ai calitățile necesare pentru a-i da de cap.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Rac

Excelezi la școală sau la un curs, acolo unde vei obține calificativele maxime! Însă și dacă ai părăsit demult instituțiile de învățământ poți avea sorți buni, ocupându-te de educația cuiva apropiat. Ce zici dacă ți-ai ajuta copiii, nepoții sau membrii mai tineri ai familiei prietenilor la o materie la care ei nu se descurcă, dar tu ai fost as?

Horoscop mâine, 4 aprilie, Leu

Te tot gândești la o oportunitate de dezvoltare care costă mulți bani, fie un curs, fie o călătorie, și cauți să faci rost de banii necesari. Discută cu un broker pentru a descoperi o cale ușoară de a obține fonduri prin investiții sau contactează o bancă de la care poți lua un împrumut cu dobânzi rezonabile. Și depozitele pot avea succes. Fondurile pot crește dintr-o sămânță magică, ca în Jack și vrejul de fasole.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Fecioară

Ce părere ai acum despre relația aceea căreia nu îi ofereai nicio șansă? A crescut ca o floare udată cu iubire și cu atenție. Poți discuta cu partenerul despre șansa de a vă muta împreună sau de a investi într-o proprietate, așa cum este un apartament. În același timp, unele native pot merge și mai departe, decizând să se logodească.

fata si baiat care asculta impreuna muzica la casti

Horoscop mâine, 4 aprilie, Balanță

Ești căpitanul proprie tale nave! Cu alte cuvinte, tu decizi direcția în care te îndrepți. A fost o vreme în care te-ai putut lăsa la mâna sorții, dar, cu Luna în semnul tău, e cazul să îți iei destinul în mâini. Întreabă-te: dacă nu ar exista absolut niciun impediment pe lume, ce ți-ar plăcea să faci cu timpul tău? Ce alegeri ți-ar schimba viața personală? Să ai aceste viziuni e un incredibil punct de pornire.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Scorpion

Nu te teme să demonstrezi lumii de ce se spune că românii au talent. Afișează acel dar unic cu care ai fost înzestrat/ă: Divinitatea ți-a dat acest har pentru a te bucura nu numai tu de el, ci întreaga lume. Continuă să fii modest/ă, însă nu confunda umilința cu teama de schimbare și găsește canalul potrivit pentru a te evidenția în fața unei întregi lumi.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Săgetător

Ajuți mâine cu sfaturi excelente un membru mai în vârstă al familiei. Poate că ești un intermediar de clasă într-un conflict care a durat prea mult între acest om și părinții tăi. În aceeași măsură poți arăta mamei sau tatălui tău cum să se înțeleagă mai bine cu un alt copil, o soră sau un frate al tău, ori cu nepoții. Capacitatea ta de mediere e formidabilă.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Capricorn

Deși ai prefera ca totul să fie în ordine și să nu fie necesar să negociezi, e ceea ce ți se cere mâine. Un anumit acord, un contract sau un împrumut nu prea ține deloc cont de interesele tale. În loc să accepți, mai bine zbate-te puțin și apără-ți principiile. O să vezi că după câteva eforturi te vei simți atât de mândru/ă și vei evolua minunat.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Vărsător

Banii vor reprezenta principala ta preocupare. Ce te interesează e să îi faci să lucreze în favoarea ta. Așadar, poți să apelezi la aplicații, să ceri susținerea unui expert sau să te descurci pe cont propriu. Deschide un Excel unde să îți contabilizezi veniturile, observând atent/ă ce rată ai la investiții (dacă e cazul) sau unde ai putea să economisești.

Horoscop mâine, 4 aprilie, Pești

Capeți responsabilități noi și crede-ne, te poți descurca de minune. Ori ți se propune o promovare la muncă sau activități mai incitante, ori îți iei un animal de companie. Vei vedea cum aceste mic schimbări vor contribui la maturizarea ta și îți vor arăta cât de mult ai crescut, fără să îți dai seama, în ultima perioadă. E cazul să contabilizezi recompensele tuturor acelor schimbări în bine.

Luna se mută în Balanță și face legea, chemându-ne să dăm întâietate liniștii și siguranței emoționale.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce nota dau barbatii sarutului tau?
Incepe quiz
Ce nota dau barbatii sarutului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.