Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 4 iulie 2023: egoul se dezlănțuie în Balanță, stârnind un foc sălbatic ce mătură totul în jur

Horoscop mâine, 4 iulie 2023: egoul se dezlănțuie în Balanță, stârnind un foc sălbatic ce mătură totul în jur

Redactor Andreea Baluteanu

Îți poți îndeplini liniștit/ă cele mai fierbinți dorințe ale inimii în horoscopul zilei de mâine, 4 iulie. Conjuncția dintre Mercur în Taur și Uranus în aceeași zodie dăruiește inspirație pentru a încerca și a experimenta lucruri noi.

Luna Plină în Capricorn, cea mai strălucitoare superlună a anului, dă retribuții karmice, după faptă și răsplată

Singura observație este aceea că nu e cazul să exagerăm; nici cu cheltuielile, nici cu indulgența manifestată față de propria persoană.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 4 iulie, Berbec

După ce ai luptat atât de mult ca să excelezi din punct de vedere profesional, mâine e cazul să iei o pauză de reflecție. Ai nevoie și de relaxare, și de o scufundare în universul propriilor plăceri. Să mergi la piscină, dacă nu ești deja în vacanță, sau să te refugiezi într-o grădină răcoroasă cu o carte bună sunt idei minunate de petrecere a timpului liber.

Horoscop mâine, 4 iulie, Taur

Horoscopul zilei de mâine insistă că te vei simți mai bine dacă vei încerca să îți lași deoparte fricile. E natural să le ai, mai ales acum, după o Lună Plină atât de intensă. Însă întreabă-te dacă această frică de eșec chiar are fundament (rareori e cazul), sau, dacă într-adevăr e valabilă, de ce preferi să te retragi în zona ta de confort în loc să o confrunți.

Horoscop mâine, 4 iulie, Gemeni

Tu ești, fără urmă de îndoială, un om de echipă. Adori să muncești cot la cot cu oamenii tăi dragi, dar adesea conștientizezi că ai devenit mult prea dependent/ă de contribuția lor la binele tău. Mâine e cazul să începi să te bazezi și pe tine; doar și creșterea e importantă, și senzația că ești capabil/ă de orice. Aceasta vine însă numai după ce treci prin diverse provocări singur/ă.

Horoscop mâine, 4 iulie, Rac

De multe ori, când lucrurile merg prost sau par să se înrăutățească, tendința ta e aceea de a-ți impune controlul. E de înțeles, dar nu îți face bine nici ție, nici celorlalți, insistă astrele. Dacă mai degrabă ai gusta acum din libertatea absolută de a lăsa viața să se desfășoare în ritmul propriu, alegând să ai încredere în planurile Universului?

Horoscop mâine, 4 iulie, Leu

Nu te mai îngrijora atât de ce au nevoie ceilalți, dar, pe de altă parte, nici nu te concentra exclusiv pe viața lor. Să nu cedezi nici dorinței, atât de delicioase uneori, de a bârfi pe îndelete. Mai degrabă accentul ar trebui pus pe tine. Ce simți, cum ești, ce nevoi ai? Și pentru că indulgența contextului astrologic e ridicată, încearcă să îți satisfaci măcar o mică plăcere.

fata care se da in leagan pe fundalul unui ceas

Horoscop mâine, 4 iulie, Fecioară

Cât de profund te cunoști, dragă Fecioară? Dincolo de ceea ce ai și de ceea ce visezi sau de oamenii de care te înconjori? Cum ai răspunde la întrebarea „cine sunt?”, evitând să dai detalii despre aceste aspect? Fă un pic de introspecție mâine, e un prilej bun, mai ales ca să îmblânzești puțin emoțiile turbulente care te scutură. Altfel riști să devii un mic dictator cu ceilalți.

Horoscop mâine, 4 iulie, Balanță

Atunci când un foc sălbatic îți arde în pântece, iar egoul strică să fie dezlănțuit, nu e de mirare că ajungi să critici și să contești tot ce fac și ce spun ceilalți și nu e pe placul tău. În loc să lași egoul să domine, mai bine reflectă profund. Nu e ușor să faci introspecție în perioadele agitate, dar te va ajuta enorm acum. Minimizează de asemenea și susținerea acordată celorlalți.

Horoscop mâine, 4 iulie, Scorpion

Dacă ți-ai impus limite sănătoase în ultima perioadă, ziua de mâine va fi lejeră ca o briză. Dar, dacă nu ai făcut-o, e cazul să începi. Afirmă clar și răspicat ce poți și ce nu poți face pentru ceilalți și nu lăsa loc de dubii. Pe de altă parte, nici nu cădea pradă egoismului exacerbat, acceptând că cei din jur pot avea contribuții bune la viața ta.

Horoscop mâine, 4 iulie, Săgetător

Ai tot primit feedback (cerut, nu impus) din partea celorlalți, după ce ai afirmat că ți-ar fi de ajutor părerea lor. Dar atâta informație poate fi confuză atunci când nu o sortezi. E misiunea pe care să ți-o asumi într-o zi liniștită ca cea de mâine. După ce ești clarificat/ă în legătură cu dilema ta, mergi mai departe și cere susținerea persoanelor cu cele mai valoroase contribuții. Te vor ajuta!

Horoscop mâine, 4 iulie, Capricorn

Mereu ai fost o zodie determinată, concentrat/ă pe obiective, și îți ești recunoscător/recunoscătoare că te comporți așa. Dar mâine nu ar strica să te întrebi ce mai face acea persoană veselă și fericită, ce tânjește să trăiască, de sub acest ansamblu de vise și țeluri? Scoate-o la suprafață, mai ales după potenta Superlună din semnul tău.

Horoscop mâine, 4 iulie, Vărsător

Nu e ușor să îți permiți să fii vulnerabil/ă și nimeni nu consideră că ar trebui să fie. Dimpotrivă, să dezlipești strat după strat din masca pe care ți-ai aplicat-o pe chip din diverse motive poate fi chinuitor și obositor. Pe de altă parte, să devii onest/ă și să te lași descoperit/ă va merita, căci îți va aduce conexiuni sincere și puternice.

Horoscop mâine, 4 iulie, Pești

În următoarele luni, accentul e pus pe dezvoltarea ta. Începe să îți dai seama de valoarea și de puterea pe care o deții, desfășurând mai multe activități pe cont propriu. E timpul să faci „lucrurile” să se întâmple, fie că îți mărturisești sentimentele pentru cineva care te atrage sau dai curs unei mișcări profesionale îndrăznețe. Curăță și rutina zilnică de obiceiuri care nu îți mai priesc.

Horoscopul zilei de mâine, 4 iulie, aduce zodiilor detașare și un strop de relaxare.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: stylist.co.uk, chetalaine

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Cat de matura esti?
Incepe quiz
Cat de matura esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.