Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 4 mai 2023: amăgit de Neptun, Săgetătorul e convins de chipul de înger al unui monstru ce ascunde un șarpe la sân

Horoscop mâine, 4 mai 2023: amăgit de Neptun, Săgetătorul e convins de chipul de înger al unui monstru ce ascunde un șarpe la sân

Redactor Andreea Baluteanu

Rediscutăm limitele și semnificația lor în horoscopul zilei de mâine, 4 mai. Cuadratura dintre Venus în Gemeni și Neptun în Pești conturează o zi bună pentru a ține persoanele manipulatoare departe de noi și a ne concentra pe cultivarea emoțiilor și vibrațiilor pozitive.

Tot mâine, sextila dintre Venus în Gemeni și Jupiter în Berbec ne reamintește să nu uităm de limitele ce au o importanță atât de mare atunci când ne distrăm și ne simțim bine. Nu trebuie să îți deschizi inima în fața tuturor.

Cum reacționezi în funcție de zodie? Îți spunem în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 4 mai, Berbec

Ai impresia că te exprimi cu o claritate de cristal, dar se prea poate ca lucrurile să nu stea întocmai așa. În realitate, vorbele tale sunt ușor interpretabile și informațiile pe care le divulgi pot fi înțelese strict pe dos, spun astrele. E mult mai indicat să comunici în scris decât oral, mai ales că așa ai o dovadă a ceea ce ai transmis.

Horoscop mâine, 4 mai, Taur

E minunat să fii spiritul acela generos care achită mereu cheltuielile prietenilor sau care face cinste celor dragi, dar indiferent de potența ta financiară, ia în calcul că aceste gesturi, mai ales repetate, vor conduce nu numai către probleme cu banii, dar și către resentimente nutrite la adresa apropiaților. Amintește-ți că ziua de mâine este despre limite.

Horoscop mâine, 4 mai, Gemeni

Cât de diferită e imaginea ta publică de cum ești tu în particular? Dacă există discrepanțe enorme, atunci ar fi mai bine să lucrezi la ele. Arată-te măcar oamenilor apropiați așa cum ești tu de fapt și nu îți mai păstra mereu cele mai controversate gânduri și emoții pentru tine de teamă că așa nu o să mai placi, este mesajul pe care ți-l transmit astrele.

Horoscop mâine, 4 mai, Rac

Prietenul la nevoie se cunoaște, dar nevoia ar trebui să cunoască și măsură, e mesajul pe care ți-l transmit astrele. Tot sacrifici de ceva vreme totul de dragul unei camaraderii, dar acum nu ar strica să îți schimbi un pic atitudinea. Lasă persoana respectivă pe cont propriu, așa o vei ajuta să devină independentă și să își descopere puterea interioară.

Horoscop mâine, 4 mai, Leu

Nu ești genul care să adopte o atitudine pesimistă, așa că acorzi cu ușurință prezumpția de nevinovăție chiar și atunci când duplicitatea celuilalt se vede de la o poștă. Dar acum e indicat să te ștergi la ochi, să îți alungi pâcla formată dintr-un amestec de încredere oarbă și comoditate și asculți ce îți strigă din răsputeri intuiția: acest om e un Iuda.

Horoscop mâine, 4 mai, Fecioară

Chiar și cele mai apropiate relații pot avea de suferit de-a lungul timpului. Dacă al șaselea simț îți dă de gândit în privința unei legături, șoptindu-ți că ceva e clar în neregulă, pleacă urechea la îndemnurile sale și ascultă bine ceea ce îți transmite. Se pare că nu te înșeli nicidecum, și deși la suprafață totul pare minunat, intuiția te avertizează contra unui prădător.

Horoscop mâine, 4 mai, Balanță

Nu lăsa să se piardă luni întregi de eforturi susținute numai într-o singură zi, spun astrele. Tentația e mare, dar ar fi și păcat ca sacrificiile tale să fi fost în zadar. Pentru că nu poți aduna însă suficientă voință într-o zi presărată cu iluzii și false speranțe, cel mai bine e să ceri și ajutorul unui prieten. E mai ușor să dai altuia tărie decât s-o aduni pentru tine.

Horoscop mâine, 4 mai, Scorpion

Chimia dintre tine și o persoană pe care abia ai cunoscut-o e pur și simplu năucitoare. Cerurile sunt pline de fierbințeala pasiunii voastre, dar ia în calcul că deși sunteți aprinși unul după celălalt această zi nu e cea mai bună pentru angajamente serioase. Ceea ce tu vezi ca fiind un partener de cursă lungă poate fi doar o atracție pasageră.

cuplu nud care se imbratiseaza pe un fundal mov

Horoscop mâine, 4 mai, Săgetător

Fii atent/ă: acel om cu chip de înger ascunde de fapt un șarpe la sân, insistă astrele. Ai tendința de a renunța la logică, mai ales că periculosul context astrologic al zilei ascunde cu dibăcie semnalele roșii de alarmă. Tocmai de aceea e indicat să nu îți asumi prea multe riscuri nici în afacerile profesiei, dar nici în cele ale inimii.

Horoscop mâine, 4 mai, Capricorn

Te mândrești cu flerul tău neobosit când vine vorba despre a identifica potențiali farsori sau manipulatori de profesie, dar să știi că mâine acest instinct aparent ireproșabil poate da greș. Problema nu e că nu mai ai tu intuiție, ci că persoana în cauză e abilă. Înainte de a intra într-un angajament chestionabil din care nu o să mai poți să mai scapi, ia-ți un răgaz în care să te gândești mai bine.

Horoscop mâine, 4 mai, Vărsător

Abține-te de la cheltuieli! Și acea etichetă cu 50% reducere are capcanele sale, mai ales atunci când obiectul cu pricina nu ți se potrivește mănușă sau nu e cea mai fericită alegere. Dacă simți că nu te poți stăpâni, ia cu tine un amic care reușește să te țină departe de tentații. Ai nevoie acum de cumpătarea sa proverbială.

Horoscop mâine, 4 mai, Pești

Analizează-ți bine comportamentul: nu cumva cazi în capcana dorinței de a plăcea mult celorlalți și uiți de propriile nevoi? Ai și tu drept de veto, așa că exercită-l atunci când este cazul. Dacă nu poți să aduni puterea de a pune în prag piciorul pentru propria persoană, atunci fă-o gândindu-te că ceilalți sunt inspirați de atitudinea ta.

Horoscopul zilei de mâine, 4 mai, aduce zodiilor necesitatea de a impune limite și de a ține piept iluziilor.  

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce transmite chipul tau?
Incepe quiz
Ce transmite chipul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.