Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 5 aprilie 2023: Gemenii sunt prinși la mijloc într-o încleștare a titanilor dintre un trecut tumultuos și un prezent vijelios

Horoscop mâine, 5 aprilie 2023: Gemenii sunt prinși la mijloc într-o încleștare a titanilor dintre un trecut tumultuos și un prezent vijelios

Redactor Andreea Baluteanu

Zi cu tumult se anunță în horoscopul de mâine, 5 aprilie. Mercur în Taur se află în sextilă cu Saturn în Pești, un aspect care ne ajută să ne concentrăm pe orice sarcini am lăsat neterminate, cu intenția de a ne ocupa de ele în viitor.

În același timp, Luna intră în contradictoriu cu planeta Marte, ceea ce poate declanșa conflicte.

Horoscopul dragostei, săptămâna 3 – 9 aprilie: Luna Plină calmează furtunile și angoasa din relații și redă liniștea mult visată

Află cum te influențează aceste caracteristici în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 5 aprilie, Berbec

Luna și Marte își bagă coada în viața ta sentimentală. Pot izbucni de nicăieri certuri cu persoana iubită, în care să strigați sus și tare ceea ce vă deranjează fără să menajați emoțiile celuilalt. Ce ar trebui să țineți cont, însă, e că aceste conflicte aprinse nu au apărut din cauza faptului că nu vă pasă, ci pentru că vă pasă prea mult și sunteți munciți de nesiguranțe.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Taur

Cuvintele taie mai adânc decât ascuțișul unei săbii în aceste momente. Discuțiile în contradictoriu sunt la ordinea zilei, mai ales cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Mai dificil e că se poate ca ambele părți să aibă dreptate și să vă aflați în situația în care să vă fie imposibil să ajungeți la un compromis. E important să asculți și să dai dovadă de respect.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Gemeni

Trecutul se ciocnește cu prezentul într-o încleștare a titanilor în care zodia ta e prinsă la mijloc. Pici în mijlocul unui conflict între generații iscat de faptul că tu și rudele sau cunoștințele tale mai în vârstă ați crescut într-o cu totul altă lume. Ești tentat/ă să afirmi cu putere credințele și principiile tale și cât timp acest lucru nu e greșit, prea multă agresivitate totuși strică.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Rac

Desigur că e normal să ne alterăm ușor personalitatea atunci când ne aflăm într-un ambient nou sau provocator, din cauza temerilor și a emoțiilor, însă atunci când nici tu nu te mai recunoști, e cazul să intervii. Ca să scapi de tensiune și stres, pune întrebări celorlalți. Concentrându-te pe a-i cunoaște vei ajunge să înlocuiești frica cu entuziasm.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Leu

Verifică de două ori un mesaj înainte de a-l trimite, asigură-te că te îndrepți în direcția corectă sau că te adresezi publicului potrivit. Problemele de comunicare sunt la ordinea zilei și te vor afecta profund. De aici pot rezulta probleme în relație, ratarea unor oportunități sau chiar a unor întâlniri importante. Nu poți fi prea precaut/ă mâine.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Fecioară

Înainte de a-ți pune la îndoială toată viața și toate alegerile din cauza vorbelor tăioase ale cuiva apropiat, întreabă-te dacă nu cumva receptezi un mesaj greșit. În loc să te scufunzi în nesiguranță, chestionează-l cu privire la spusele sale, căci ai toate motivele din lume să te simți deranjat/ă. Clarificând aceste aspecte, vă veți simți mult mai bine și este posibil chiar să vă consolidați relația.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Balanță

Nu ai umeri puternici ca ai titanului Atlas, așa că cum se așteaptă lumea că poți duce povara atâtor responsabilități? Se poate să ți se ceară să te implici mai mult într-o problemă de familie sau să îți asumi mai multe sarcini la muncă, ceea ce ți se poate părea copleșitor. Însă astrele consideră că nu te poți „fofila” față de menirea ta.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Scorpion

O treabă neterminată sau o sarcină de care considerai că te achitaseși cu succes vor reapărea pe nepusă masă. E necesar să treci din nou la muncă sau să fii nevoit/ă să îți studiezi singur/ă parcursul ca să identifici unde anume ai greșit. Tentația de a închide ochii și de a te preface că nu ai observat nimic e mare, dar va fi periculoasă.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Săgetător

Cineva apropiat îți pune la încercare încrederea și implicarea în relație. E posibil să îți ceară să te deschizi față de el sau să dai dovadă de vulnerabilitate când mai degrabă tu te-ai refugia în propria carapace. Însă, dacă dorești ca legătura să evolueze, e mai bine să fii sincer/ă și onest/ă. Destăinuie acel secret sau spune acea poveste pe care înainte o considerai prea personală.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Capricorn

E greu să îi refuzi pe cei care vin să îți ceară ajutorul mai ales atunci când îți dorești din tot sufletul să îi susții. Însă amintește-ți că mai ai o datorie sacră, cea față de propria persoană. Până la urmă e vorba despre timpul și despre energia ta, iar tu ești singurul/a care are de decis cui anume i le încredințează, asigurându-se însă că păstrează întotdeauna o parte și pentru sine.

fata obosita care isi tine mainile cu oja neagra la ochi

Horoscop mâine, 5 aprilie, Vărsător

Simți nevoia să te deschizi față de cineva și să discuți cu acel om un subiect „greu”, însă te temi să nu compromiți o relație altfel lejeră și distractivă. Însă să ne arătăm vulnerabili, oameni, nu face decât să ne aprofundeze legăturile. Nu știi cât va sta acea persoană în viața ta, așa că dacă ai ceva pe inimă ce simți nevoia să împărtășești, fă-o acum.

Horoscop mâine, 5 aprilie, Pești

Tu ești un/o cititor/oare înnăscut/ă de emoții, dar mâine calitățile tale empatice pot ajunge să te trădeze. Faci ori glume nepotrivite, ori strici atmosfera fiindcă ești prea serios/oasă. E vital ca acum să te conectezi la sentimentele celorlalți și să faci tot ce îți stă în putință ca să nu acționezi în opoziție cu ele. Vor veni și vremuri mai bune, când veți fi în mod normal pe aceeași lungime de undă.

Horoscopul zilei de mâine aduce dorință de stabilitate, dar și câteva certuri și contradicții din cauza relației tumultuoase dintre Lună și Marte.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?
Incepe quiz
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.