Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 5 iunie 2023: Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă, își amintește Racul aflat la răscruce de drumuri

Horoscop mâine, 5 iunie 2023: Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă, își amintește Racul aflat la răscruce de drumuri

Redactor Andreea Baluteanu

Dulce-amar: așa sună sinteza horoscopului zilei de mâine, 5 iunie. Venus intră în Leu, acolo unde va petrece o perioadă neobișnuit de lungă, copleșind semnele cu o energie puternică și provocatoare. Acest aspect astrologic e unul intens, îndreptându-ne spre o viață ce i-ar face cu ochiul semnului de foc: scânteietoare, cu aventuri sentimentale, aplecare spre faimă și celebritate și apetit nesățios pentru cheltuieli.

Tot mâine, opoziția dintre Venus în Leu și Pluto în Vărsător ne intimidează, astfel că ne vom simți înclinați să pășim ca pe coji de nucă. Până și cele mai mici ofense pot stârni reacții pline de agresivitate, iar persoanele animate de tendințe dominante pot să ajungă să profite de pe urma celor mai slabe.

Află din rândurile de mai jos cum te influențează horoscopul zilei de mâine!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 5 iunie, Berbec

Dragostea e în aer în horoscopul zilei de mâine și te lovește puternic. Sunt șanse mari să te îndrăgostești la prima vedere sau chiar să ajungi să percepi într-o altă lumină pe cineva pentru care nutreai până acum numai o afecțiune prietenească. Pe de altă parte, la fel de posibil e să te înamorezi și de o idee sau de un hobby: cert e că inima ta e deschisă.

Horoscop mâine, 5 iunie, Taur

Te-ai săturat de griul existențial și tânjești după un strop de culoare. Pictezi mâine în roz pereții vieții tale, la propriu și la figurat: te poți în sfârșit decide să schimbi nuanța vopselei sau adopți un obicei care poate să aducă sare și piper traiului tău. În același timp, este posibil și să îți cumperi un obiect scump la care tânjeai de multă vreme.

Horoscop mâine, 5 iunie, Gemeni

Veștile bune vin acum de peste mări și țări. Globalizarea nu mai e un fenomen străin atunci când primești ajutor de la o persoană localizată într-un cu totul alt mediu. Se poate să fie vorba despre un coleg ce lucrează într-un alt stat sau de un prieten care s-a mutat acum multă vreme „în afară”. Acest om te va ghida cu înțelepciune pe parcursul unui proces spinos.

Horoscop mâine, 5 iunie, Rac

Să nu bați încă din palme încântat/ă, considerând că l-ai apucat pe Dumnezeu de un picior atunci când primești o super șansă financiară, căci mai există încă aspecte care necesită unele dezbateri. Știi cum se spune, Divinitatea îți dă, dar nu îți bagă în traistă. Așadar, citește cu atenție contractele, inclusiv și mai ales ce e înscris cu literă mică, și cere și expertiza cuiva specializat.

Horoscop mâine, 5 iunie, Leu

Nu ești genul ușor de impresionat, tocmai de aceea e cu atât mai wow că cineva ți-a atras atenția. Ești captivat/ă de personalitatea sa magnetică și, dacă ar fi după tine, ați vorbi până în zori. La mijloc poate fi vorba și despre o atracție fizică, dar cel mai probabil conexiunea e de natură intelectuală. Acest om e aici ca să te ajute cu o schimbare.

Horoscop mâine, 5 iunie, Fecioară

Cu cât ești mai explicit/ă mâine, cu atât mai bine. Atunci când reclami un serviciu sau un ajutor, transmite exact, în cele mai mici detalii, ceea ce îți trebuie. Poate exista o puternică sinergie a minților, dar nu e cazul să pretinzi să ți se citească gândurile, spun astrele. Însă cât timp dai toate amănuntele poți sta liniștit/ă, căci nu vor exista inconveniente.

Horoscop mâine, 5 iunie, Balanță

Ți se „aprind călcâiele” după cineva pe care tocmai l-ai cunoscut și nu numai incitanta Venus în Leu este responsabilă pentru pasiunea ta. Se pare că acest bărbat/această femeie întruchipează cu adevărat tot ceea ce îți dorești de la un partener și chiar dacă numai ați încrucișat privirea, se instalează confortabil în visele tale. Fă-ți curaj și invită-l/o la o cafea!

cuplu care se uita la un orizont auriu si la mare

Horoscop mâine, 5 iunie, Scorpion

Debordezi de charismă în mod normal, dar mâine te vei evidenția și în mulțime. Toți ochii sunt pe tine și nu e deloc imposibil ca cel puțin câteva persoane să facă o pasiune furibundă la adresa ta, atât ești de cuceritor/are. Dacă nu ai de gând să te implici într-o relație, ai milă de aceste inimi și nu simula un interes inexistent.

Horoscop mâine, 5 iunie, Săgetător

Când dorința ta de aventură mai e și stimulată de Venus în Leu, e evident că sar scântei. Nu mai suporți rutina existențială și jinduiești să pleci undeva departe, în necunoscut, unde să descoperi locuri noi și să trăiești experiențe captivante. Cineva din familie îți pot limita însă entuziasmul, atrăgând atenția asupra unor pericole nebănuite.

Horoscop mâine, 5 iunie, Capricorn

Cineva se oferă cu multă generozitate să te ajute mâine, dar deși intențiile sale sunt nobile, izvorâte dintr-o grijă validă, se poate să îi lipsească experiența sau un talent. Sunt însă șanse să vă fiți reciproc de folos dacă știți să găsiți un teritoriu comun. Principala problemă e comunicarea și, odată ce veți vorbi pe aceeași limbă, legătura va fi instant întărită.

Horoscop mâine, 5 iunie, Vărsător

Visezi la o dragoste măreață și o poți întâlni mâine, numai că fugi cât te țin picioarele de ea. Cel care ți-ar putea deveni partener/ă te contactează cu insistență, fie pe social media sau la telefon, iar tu ai tendința de a da înapoi. Nimeni nu te presează să te deschizi, numai că e posibil să acționezi contra propriilor interese. Nu ar strica să îți pui câteva întrebări.

Horoscop mâine, 5 iunie, Pești

Ca să treci mai departe cu bine de provocările profesionale ale zilei de mâine, ai mare nevoie de ajutor. Însă nu vei găsi susținere la persoana care ți-o oferă de obicei, fie că e șeful sau un coleg. Acest om e ocupat sau nu are cunoștințele necesare. Înainte de a te demoraliza, gândește-te dacă nu cumva cunoști deja pe cineva care întrunește toate caracteristicile necesare.

Iubirea se împletește cu câteva mici dificultăți în horoscopul zilei de mâine, 5 iunie.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.