Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 5 martie 2024. Leul nu e preșul pe care să-l calce alții în picioare, e un covor magic zburător

Horoscop mâine, 5 martie 2024. Leul nu e preșul pe care să-l calce alții în picioare, e un covor magic zburător

Redactor Andreea Baluteanu

Gradul de încredere crește în horoscopul zilei de mâine, 5 martie 2024. Sextila dintre Lună în Capricorn și Soare în Pești aduce un nivel înalt de confort emoțional.

Horoscopul dragostei, săptămâna 4 - 10 martie: nu toate poveștile cu prinți și prințese au final fericit și unele zodii trebuie să dea pagina pentru a-și găsi liniștea

Faptul că ne simțim instinctiv bine în pielea noastră va intensifica și încrederea pe care o experimentăm în relațiile cu ceilalți.

Află mai multe despre aceste caracteristici în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Berbec

Începe sezonul tău, așa că „la mulți ani”! Primele zile ale lui martie te învață să ai încredere în instinctele proprii și să te bucuri de propria persoană, cu părțile tale strălucitoare, învelite în pulbere de stele, dar și cu componentele ruginite, ce nu au nevoie decât de un pic de dragoste. Când nu mai alergi ca un câine în jurul cozii sale, evoluând, nici haosul nu te mai destabilizează.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Taur

În loc să te gândești continuu la viitor, să programezi etape și să arzi combustibil pentru reușite viitoare, mai bine te-ai concentra acum pe rutina ta zilnică. Trece prin orice componentă a sa de parcă niciodată nu ai mai fi simțit așa ceva! E un exercițiu de imaginație, dar și unul de voință. Când vei constata cât de bogată e existența ta, vei simți că Universul te iubește.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Gemeni

Tânjești tot mai mult la perfecțiune, dar nu știi că acest cuvânt e doar unul imaginar pe pământ, fără reprezentant real? Dacă vei continua să cizelezi fiecare aspect mai puțin rafinat al personalității tale, te vei arunca într-o misiune imposibilă. Chiar dacă ai reuși lucrul nemaivăzut de a deveni un exponat fără pată al societății, la final nu te-ai mai recunoaște pe tine.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Rac

Să te supra-împovărezi cu sarcini până ce simți că te-ai prăbuși dacă cineva ar mai așeza și o pană pe umerii tăi nu face bine nimănui, nu, nici măcar celorlalți. Mâine descoperi magia de a spune „nu” și de a-ți exprima dorințele și nevoile într-un mod sănătos. Procedând astfel, vei vedea că vei atrage lângă tine oameni puternici și compleți, care îți vor înfrumuseța viața.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Leu

Tot încerci să fii cine nu ești ca să te pierzi în mulțime, dar tu nu poți fi niciodată preșul pe care să îl calce alții în picioare, ești un covor zburător în toată regula. Te obosești tot mai mult pentru că îți folosești și ultima resursă de care dispui, dar dacă ai schimba prioritățile și ai lua-o încet? Lumea nu se va prăbuși fiindcă nu te ocupi tu singur/ă de nevoile tuturor.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Fecioară

Universul te îndeamnă mâine să te întrebi de ce nu accepți să ți se ofere dragoste, susținere emoțională și sprijin material? Analizează motivele pentru care simți mereu că tu trebuie să fii pe plus la capitolul dăruit și de ce nu poate exista un balans. Se poate să fie teama de a fi vulnerabil/ă sau dorința de a menține mereu controlul, printre altele.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Balanță

În inima ta arde un foc puternic, dar ține cont că, precum toate flăcările, dacă continui să îl privezi de oxigen, amânând manifestarea iubirii pentru un moment mai prielnic, până șa urmă această minunată flamă se va stinge, spun astrele. Așadar, nu mai aștepta acea clipă ideală care probabil nici nu va veni și amintește-ți că nimic nu se află în realitate într-un balans perfect.

femeie imbracata in haine de epoca cu o inima mare in mana

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Scorpion

Toate obstacolele acelea pe care le regăsești în calea ta și pe care îți e din ce în ce mai dificil să le depășești au un scop. Nu, nu acela de a te deraia de la destinația dorită, ci de a-ți realinia drumul pentru că ai greșit ținta. Universul dorește să te repună pe picioarele tale, nu mai rămâne decât să stai tu cu tine însuți/însăți și să descoperi încotro trebuie să virezi.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Săgetător

Ai grijă de bunăstarea ta: fizică, emoțională, spirituală și psihologică în această zi. Începutul lui martie insistă să faci totul ca la carte pentru a culege beneficiile unei armonii complete între trup și suflet. Fie că experimentezi disconfort sau traume, important e să îți permiți să le simți și să înțelegi care e scopul lor, fără teamă, înțelegând că ești continuu divin protejat/ă.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Capricorn

Te ajută mult ce a mai rămas din sezonul Peștilor, mai ales atunci când vine vorba despre procesarea amintirilor dureroase. Nu mai alunga din minte acea reminiscență din trecut, ci permite-ți să treci prin ea, dar de această dată cu afecțiune pentru omul tulburat care a trăit-o. Cum reușești acest lucru? Înțelegând că acea experiență nu e o tragedie, ea te-a format.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Vărsător

Deși ziua de mâine poate să te îmbie la acțiune, tot e mai bine „să fii” decât „să faci”. Așadar, chiar și atunci când ajungi la concluzia că trebuie să execuți o anumită sarcină, alege numai ce îți place sau ce are un rezultat care priește nu numai portofelului, dar și inimii tale. Așa arată cel mai frumos „te iubesc” formulat către propria persoană.

Horoscop mâine, 5 martie 2024, Pești

Atunci când te afli în mijlocul furtunii, poți avea impresia că în afara sa nu mai e nimic, dar exact în acel moment când urgiile par să vuiască cel mai tare, înconjurându-te cu manifestarea lor violentă, descoperi o extraordinară putere interioară. Eroii se arată pe vreme de turbulențe, ne-a învățat umanitatea, iar acum tu vei găsi ceva măreț în tine.

Horoscopul zilei de mâine, 5 martie 2024, aduce încredere și confort emoțional.

Surse foto: Pixabay, Microsoft Bing

Surse articol: stylecaster.com, vogue.in, astrologyanswers.com

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce obiect magic esti?
Incepe quiz
Ce obiect magic esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.